Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Caligula furious 77 » 29 юли 2014 18:26

terata написа:И кой от гореизброените юноши играе на позицията на Божинов или на новия испанец? :? Цонев или Орачев... или Краев и Ташев?

Не съм толкова запознат с дубала ви,но май е Мисяк, а може би Краев.
За другите не съм убеден,но едва ли Сърмов също ще е резерва.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 29 юли 2014 18:39

Като ви гледам и юнУшите и проекто национали... :Х

[offtopic]Доста грозни звуци се чуват от фенчетата ви.[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юли 2014 18:52

Caligula furious 77 написа:
terata написа:И кой от гореизброените юноши играе на позицията на Божинов или на новия испанец? :? Цонев или Орачев... или Краев и Ташев?

Ми като не си запознат не се чувствай длъжен да ръсиш глупости тук. Ташев и Орачев са защитници, Мисяк и Краев крила, Цонев си е халф. Та мястото на Божи86 за съжаление не изглежда заплашено точно от тези юноши, както и новия испанец, който също си е нападател.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 юли 2014 19:36

Като гледам дубъла,то един не може да хване окото,вие предлагате по 4-5 да ги пускаме...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 юли 2014 19:50

olfix написа:Като гледам дубъла,то един не може да хване окото,вие предлагате по 4-5 да ги пускаме...

Краев си е супер.

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 29 юли 2014 19:55

terata написа:
Caligula furious 77 написа:

Ми като не си запознат не се чувствай длъжен да ръсиш глупости тук. Ташев и Орачев са защитници, Мисяк и Краев крила, Цонев си е халф. Та мястото на Божи86 за съжаление не изглежда заплашено точно от тези юноши, както и новия испанец, който също си е нападател.

Явно не ми схвана мисълта,но дали са глупости ,то ще си проличи в следващите ви двубои!
По-скоро,нито един футболист от дубълът ви няма да запише повече от 180 мин. за първия ви отбор, общо за целият сезон,ако ще да играе в стил Меси или Роналдо!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2014 13:04

Player написа:ВНе мисля че Мурсия е по-слаб треньор от Велев, да не изброявам и други.

Бе защо така подценявате толкова много хора Велев. Мурсия е шампион с...? Като футболист колко титли има? Качвал ли е лично той отбор до евроместа? Еми, айде стига вече. Да, това не е гаранция. Просто Велев има нещо, което нито Илиев, нито Мурсия, нито Йока явно, да не говорим за Вили, Ясен или Костов имаха. Велев има на първо място топки и след това дух на победител. И като играч, и като треньор, той знае какво е да се бориш за челото. Не да се бориш за оставане в групата (като Костов) или да водиш средняк в смешната А група (Илиев, Ясен, Вили) и от теб единствено да се иска да не падаш в долен ешелон. Не, не е закон, че трябва да си ставал шампион, за да направиш шампиони, но това за духа е вярно. Задължително. Пената и неговото поколение така и не успяха да стигнат върха на световно първенство. Той обаче винаги е бил с дух на победител и '94 го е предал на Ицо и компания. Сравнете поколението на Пената с това от '94. Могат ли тези младоци с нещо да се равнят с тях? Ето и за това казах, че ни трябва такъв треньор. Дали ще е Пената, Вуцов-старши, Майстора... няма значение. Някоя гърмяна пушка с дух на победител. Успех на Пепе, но не го виждам след като гледах мачовете ни с Берое, Локо и ЦСКА.

А това със стратегия, дългосрочни планове и ала-бала са глупости, Гонзо. Излез от филма, Батман. Не знам кой ти ги е подшушнал тея приказки, ама ако си искрен си наивник, ако ли не...

Най-малкото, защото трябва да имаш сигурен гръб. В случая Батков е всичко друго, но не и някой, на който може да разчиташ. Другото... ами другото е, че дела трябват, не думи! Аз не съм чул Лудогорец при промоцията си от Б в А да са афиширали трайна доминация в челото и постоянно участие в Европа. А и щеше да е голям смях.

Ей Богу! Като играчи в устата им само "играем мач за мач". Като станат треньори, директори "градим стратегия"....

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 30 юли 2014 14:53

"Коловати: По-добре Кокала, отколкото Пепе ли е, Пешо ли е."

http://topsport.ibox.bg/news/id_1134339239

Много истина има в думите му.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 юли 2014 14:55

Гонзо и Кокала ми се струва невъзможна комбинация.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 30 юли 2014 15:00

turbogena написа:Гонзо и Кокала ми се струва невъзможна комбинация.

Гонзо и със себе си е невъзможна комбинация. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”