Тия са златни, някакъв пич от официалния форум си е направил труда да им събере всичкия смяС от снощи.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Jr Moraes написа:batmanlevski написа:онзи ден за първи път от времето на Люпко Петрович видях Левски да играе тактически грамотен футбол,да се правят комбинаций и да се борят като лъвове за победата сините момчета ,ако играят така срещу ЦСКА ,резултата може и да е нагоре от 0-3veni__85 написа:Сега е момента с един мач да заличим всички от миналия сезон. Сега е момента Стойчо да стане Петорчо. И ще умра от кеф , когато почне да реве , че съдията му е виновен , както винаги е казвал. Вината никога не е в него.
Тия двете най ме радват
ronnie написа:И какво сега? При всичко направено в последната година да махаме Стойчо заради два слаби мача, които дори не загубихме? Май много бързо забравихте как допреди няколко седмици сканирахте името му
Jr Moraes написа:Тоя последния коментар от официалния им форум много ме радва.Човека такъв срам никога не е брал (само на юбилея и около него) ,ще се отказва от Левски![]()
Red joker написа:Jr Moraes написа:Тоя последния коментар от официалния им форум много ме радва.Човека такъв срам никога не е брал (само на юбилея и около него) ,ще се отказва от Левски![]()
Аз викам,на другия мач от хеликоптер да им пуснем върху агитката молби за кандидатстване в ЦСКА![]()
![]()
и после да има интервюта за одобрение на кандидатите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта