II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2014 16:11

[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Тия са златни, някакъв пич от официалния форум си е направил труда да им събере всичкия смяС от снощи. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 28 юли 2014 16:14

Честно да си кажа очаквам тая година да ни хванат поне 1 хикс ,а може и да ни бият веднъж знае ли човек,едва ли БФСто ще допуснат да си правиме гаргара с тяхвтори пореден сезон.Да не ми се сърдят левскарите ,обаче реалист съм и смятам ,че няма да им е лесно да са в горната 6ца.Лудогорец и ние сме сигурни,за Ловеч и Берое съм почти сигурен и се търсят още два,като аз даже смятам ,че почти симпатичния отбар на Славия(който попринцип не харесвам особено много) ще влезе в 6цата-да видим.Това първенство очаквам да е доста интересно и да има интрига до последно за всичко.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 юли 2014 16:16

Jr Moraes написа:
batmanlevski написа:онзи ден за първи път от времето на Люпко Петрович видях Левски да играе тактически грамотен футбол,да се правят комбинаций и да се борят като лъвове за победата сините момчета ,ако играят така срещу ЦСКА ,резултата може и да е нагоре от 0-3

veni__85 написа:Сега е момента с един мач да заличим всички от миналия сезон. Сега е момента Стойчо да стане Петорчо. И ще умра от кеф , когато почне да реве , че съдията му е виновен , както винаги е казвал. Вината никога не е в него.

Тия двете най ме радват :lol:

Виж, че момичето е познало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 юли 2014 16:17

И какво сега? При всичко направено в последната година да махаме Стойчо заради два слаби мача, които дори не загубихме? Май много бързо забравихте как допреди няколко седмици сканирахте името му :oops:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 юли 2014 16:27

ronnie написа:И какво сега? При всичко направено в последната година да махаме Стойчо заради два слаби мача, които дори не загубихме? Май много бързо забравихте как допреди няколко седмици сканирахте името му :oops:

Стойчо в момента в който го махнем до седмица ще плачем с крокодилски сълзи. Самия факт че ония го ненавиждат трябва да ни говори, че това е човека. Няма друг треньор в България, който да надиграе 5 пъти в дерби мач всеки път с нов отбор и с нещастни футболисти :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 28 юли 2014 16:38

Тоя последния коментар от официалния им форум много ме радва.Човека такъв срам никога не е брал (само на юбилея и около него) ,ще се отказва от Левски :!: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2014 16:42

А бе не знам,какви са новите и старите попълнения в отбора,но като ги гледам на снимките в Ст.град след мача-добри са ,начело с Буш ,с чашка в ръка ,помириса и той от „Рая“,завел много от футболистите играещи у БГ ,в Ада...пълна аматьорщина,така се събираха след мач на времето селските и заводските отбори и пиеха до зори -пълен ташак сме, от всякъде :( ,та сме седнали тука да коментираме селекции,спортно-технически състояния на този и онзи защо не играл ,а защо е играл друг...а почти всички играят титуляри в чалготеките :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2014 16:46

Jr Moraes написа:Тоя последния коментар от официалния им форум много ме радва.Човека такъв срам никога не е брал (само на юбилея и около него) ,ще се отказва от Левски :!: :lol:

Аз викам,на другия мач от хеликоптер да им пуснем върху агитката молби за кандидатстване в ЦСКА :lol: :lol: :lol: и после да има интервюта за одобрение на кандидатите :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 28 юли 2014 18:07

Red joker написа:
Jr Moraes написа:Тоя последния коментар от официалния им форум много ме радва.Човека такъв срам никога не е брал (само на юбилея и около него) ,ще се отказва от Левски :!: :lol:

Аз викам,на другия мач от хеликоптер да им пуснем върху агитката молби за кандидатстване в ЦСКА :lol: :lol: :lol: и после да има интервюта за одобрение на кандидатите :?

Ето тогава ще се нарече "Подуенизация в Сектор Г" :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юли 2014 18:46

Абе, Титката къде беше вчера? Да не е станал от Ботев сега...Край, предаде и тия :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”