Кашчей написа:Teo написа:petko.h.markov написа:petko.h.markov написа:petko.h.markov написа:По твой думи почти няма разлика в разходите за заплати тази и миналата година.Сега събираме нова трупа,която няма
никаква гаранция,че е по-добра от миналата.Нови оправдания,че отбора е нов и трябва да се обиграва.Значи успеха
от миналата година с класиране в ЛЕ отива на кино.Нали целта на това участие е допълнителни приходи и успешни продажби на някой футболист.Сега се кръстим да не отпаднем още в началото.Това сочи моята логика и за това те попитах за прочета твоята.
Така съм мислил преди 12дни.Всяка година този филм се повтаря.Надявам се поне днес всички защитници на сашетата
и Стойчо,да прочетат какво са писали за тях и да замълчат.Поне днес.
Тео това е специално за теб.
Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една издънка в ЕКТ...
Впрочем ЗА съм да го сменим, но в момента никой не отговаря на неговия авторитет.. има двама, но те няма да дойдат към днешна дата!
Та въпроса ми е към теб.. кой има авторитета да смени Стойчо към днешна дата?! За чужденци не искам и да чувам!
Тео, от 3 до 5 години трябват, ако отборът не се разбива на всеки 6 месеца. Ако се прави, както го правите вие, колко време трябва?
Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!