Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 19:57

Кашчей написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По твой думи почти няма разлика в разходите за заплати тази и миналата година.Сега събираме нова трупа,която няма
никаква гаранция,че е по-добра от миналата.Нови оправдания,че отбора е нов и трябва да се обиграва.Значи успеха
от миналата година с класиране в ЛЕ отива на кино.Нали целта на това участие е допълнителни приходи и успешни продажби на някой футболист.Сега се кръстим да не отпаднем още в началото.Това сочи моята логика и за това те попитах за прочета твоята.

Така съм мислил преди 12дни.Всяка година този филм се повтаря.Надявам се поне днес всички защитници на сашетата
и Стойчо,да прочетат какво са писали за тях и да замълчат.Поне днес.

Тео това е специално за теб.

Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една издънка в ЕКТ...
Впрочем ЗА съм да го сменим, но в момента никой не отговаря на неговия авторитет.. има двама, но те няма да дойдат към днешна дата!

Та въпроса ми е към теб.. кой има авторитета да смени Стойчо към днешна дата?! За чужденци не искам и да чувам!

Тео, от 3 до 5 години трябват, ако отборът не се разбива на всеки 6 месеца. Ако се прави, както го правите вие, колко време трябва?

Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 юли 2014 19:57

Teo написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По твой думи почти няма разлика в разходите за заплати тази и миналата година.Сега събираме нова трупа,която няма
никаква гаранция,че е по-добра от миналата.Нови оправдания,че отбора е нов и трябва да се обиграва.Значи успеха
от миналата година с класиране в ЛЕ отива на кино.Нали целта на това участие е допълнителни приходи и успешни продажби на някой футболист.Сега се кръстим да не отпаднем още в началото.Това сочи моята логика и за това те попитах за прочета твоята.

Така съм мислил преди 12дни.Всяка година този филм се повтаря.Надявам се поне днес всички защитници на сашетата

Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него поне до зимата писах тук. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една загуба...
Впрочем ЗА съм да го сменим, но в момента никой не отговаря на неговия авторитет.. има двама, но те няма да дойдат към днешна дата!

Та въпроса ми е към теб.. кой има авторитета да смени Стойчо към днешна дата?! За чужденци не искам и да чувам!

Ще ти отговоря,защото се знаем и те уважавам.Ако намериш тук някъде мое мнение,че искам оставката на Стойчо
ми го покажи.За мен главните виновници за сегашното състояние са сашетата.Разбиха добрия колектив/прочети внимателно думите на Вальо в Самоков/ и водят клуба към нещо много лошо.Мнението си за Стойчо като треньор
съм го казвал многократно и много отдавна.Само,че сега всички натрупани грешки преляха чашата.Няма ясна и точна
стратегия за развитие.Пари няма защото няма акъл.Прост човек богат да си видял?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:02

Teo написа:Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!

Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца, а сега нямате пари и продавате най-добрите.. странно нещо :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:03

petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:

Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него поне до зимата писах тук. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една загуба...

Ще ти отговоря,защото се знаем и те уважавам.Ако намериш тук някъде мое мнение,че искам оставката на Стойчо
ми го покажи.За мен главните виновници за сегашното състояние са сашетата.Разбиха добрия колектив/прочети внимателно думите на Вальо в Самоков/ и водят клуба към нещо много лошо.Мнението си за Стойчо като треньор
съм го казвал многократно и много отдавна.Само,че сега всички натрупани грешки преляха чашата.Няма ясна и точна
стратегия за развитие.Пари няма защото няма акъл.Прост човек богат да си видял?

Следвам ти мисълта... значи искаш сашетата да подадат оставка така ли да го разбирам? Ок напълно съм за.. но алтернатива за заместници?! Манджукови които в момента плащат, едвали ще се нагърбат да издържат отбора, а и като гледам на опашката '' искам да купя ЦСКА'' няма абсолютно никой. Хубаво беше идеята с акциите да беше станала, щеше да е най-хубавото нещо за клуба ни, но не се получи точно заради имиджа на Лупи. Веднага ти давам пример -- разходи се из южния парк примерно и разпитай 50 човека, поне 10-тина ще са фенове на ЦСКА (не запалени, но просто симпатизиращи - един вид нормални), какво мислят за Лупи.. отговора ще ти е до болка познат. :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:05

Тео, преди година точно същото говорехте и за ТИТАН-няма кой да поеме отбора...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:07

Кашчей написа:
Teo написа:Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!

Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца, а сега нямате пари и продавате най-добрите.. странно нещо :roll:

Кашчей само Чочев продадохме... другите двама си избягаха! Тоест 800к € сме на +. Като кажем, че половината от парите ще отидат за румънеца и останалите ще отидат да се плащат заплати за 2-3 месеца. От никъде другите нямаме свежи пари... тоест от ТВ правата и билети + фен шопа.. това е.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 юли 2014 20:11

Аз не съм ги назначил за им искам оставката.Казвам какво мисля за тях.Нали знаеш народната поговорка"Кажи ми какви
са ти приятелите за да ти кажа какъв си и ти"Ако я промениш малко"Като те знам какъв си ми е ясно и какви са ти приятелите"С този велик икономист никой сериозен човек няма да ни погледне.Една година чакаме ГОЛЯМ СПОНСОР.
Не ми се пише повече,защото ми става мъка за клуба.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 юли 2014 20:13

Еми намери го тоя спонсор бе. Аман от мрънкане.
Да не би да има опашка на Армията от спонсори, кой с милярдче сметка, кой с 2.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:19

Някак си не се връзва ГОЛЯМ СПОНСОР с Лупи... имиджа му съсипва нашия клуб и няма как да вървим във възходяща линия с тоя човек!
Това е реалността към днешна дата.. :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:39

Teo написа:
Кашчей написа:

Кашчей само Чочев продадохме... другите двама си избягаха! Тоест 800к € сме на +. Като кажем, че половината от парите ще отидат за румънеца и останалите ще отидат да се плащат заплати за 2-3 месеца. От никъде другите нямаме свежи пари... тоест от ТВ правата и билети + фен шопа.. това е.

Тео, ти не обърна внимание на по-важната част от поста ми...
Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца
Разбираш ли, че след такова изказване и твърдение, да твърдиш че нямаш пари и затова продаваш е смешно?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”