samatoranaga написа:ФЕНОМЕН написа:samatoranaga написа:Мачът е троен, а дали ще се играе футбол зависи от беройци. Имат навика като вкарат гол да се прибират после цял мач и да гледаме антифутбол. Ако имат претенции за първата половина трябва да го покажат.
Иначе това, което се надявам е публиката им да е пораснала, защото най-грозното нещо, което съм виждал по футболните стадиони бе миналата година когато млади, стари и деца държаха ликове на Ботев и едновременно с това врещяха цял мач че са го еб..и в г..а. Иди обяснявай на тия деца че са го викали за отбора и т.н. Това за мен не са хора и дано има някой нормален сред тях да им обясни, че това не е нормално. Седмицата след мача уволнихме тримата ни работници от Стара Загора заради това. Дойдоха и се хвалеха с "подвига" си... До ден днешен съжаляват за това и се молят да се върнат, но няма как. Всеки българин трябва да знае какво може и какво не. Сега се ги съдят за кредити и какво ли не и живота им е тотално сбъркан.
Браво на теб! Отмъсти за своя отбор! Страшен си! Значи подбирате персонала си по клубни пристрастия, а не по качествата им? Стъжнихте им живота на тия "марули" и семействата им! Като не са фенове на "правилния" отбор, така им се пада! Типичен български работодател! Затова и държавата ни е на това дередже! Сульо и Пульо са се помислили за великите разбирачи как се прави бизнес, че и си мислят че са в робовладелския строй, за тях няма правила, закони, кодекси и т.н.! Мамят държавата с данъци, осигуровки, мамят персонала си със заплати и работно време, прецакват клиентите и партньорите и си мислят че това е истинския бизнес! Затова и след 20 години в тая държава ще останат само "великите" бизнесмени и цигани! Всичко останало ще се е изнесло към нормалните държави.
Тук не става въпрос за марули и футбол, а за това всеки един от нас да се справи и помага за спиране на опростачването на населението по един или друг начин. В случая това е единственият начин по който хората разбраха колко грешат. Ако на твоето работно място си пеете как сте е...и национални герои мога единствено да те съжаля ако ще и най-големият специалист да си. Имаме и локомотивци, обиждаме се на папагали и какво ли не, но всичко си има разумни граници когато става въпрос за национални герои. Даже единият от двамата управители е локомотивец (от нормалните), a другият не се интересува от футбол и затова шокът от чутото при него бе още по голям.
Единственият начин да се променят горепосочеите неща, които си написал е хората да си уважават един друг и да уважават историята си. Няма ли го това няма как да стане и другото и ще имаме цели сектори с опростачено население дето държи лика на Ботев и врещи как го ... както в Стара Загора.
Лошото е, че все по малко стават защитниците на това каквото трябва. Иначе защитници на малцинствата, педалите и чалга-простаците много. Гледам, че ти защитаваш третите и си представям в каква среда си свикнал да живееш, та не искаш да се промени. Вземи детето си ако имаш дай му един портрет на Ботев в ръцете и утре идете в Стара Загора да врещите, че е...е Ботев. Чудя се как изобщо коментирам такива като теб.
Скоро не съм виждал толкова много глупости написани на едно място! Много време, място и енергия ще ми отнеме да ти обяснявам какво всъщност съм имал предвид, и да ги оборвам всичките ти простотии. Пък и от коментарите ти си личи, че нямаш толкова ум , за да асимилираш това, което ти казват. Ти си като кон с капаци (включвам и интелекта му), вървиш нанякъде, ама накъде, и ти не знаеш! Само ще ти кажа, че бях на този мач, и, въпреки че не "врещях" как сме ви е...ли, и аз се почувствах обиден като останалите зрители на стадиона от простотията на вашите фенове при изпълнението на химна преди мача, което, всъщност и предизвика нашите фенове да "врещят" каквото си чул. Без да коментирам изключително елементарния факт( но за съжаление неразбираем за теб-не се притеснявай, вече знаем капацитета на умствения ти багаж) че феновете на Берое обиждаха не Христо Ботев, а "Ботев"-Пловдив! А че нямате нищо общо, ама абсолютно нищо общо с тази велика българска фигура, няма смисъл да коментирам. В първия ми коментар всъщност коментирах мегапростотията, която ти си направил в злобата си от загубата от Берое. И колко тъпо си се опитал да я прикриеш зад поведението на старозагорските фенове-нищо, че е предизвикано от изключително "интелигентните" фенове от Пловдив. Ти си много по-зле от чалга-простаците, но няма как да го знаеш това!