"А"група,2 кръг:Берое-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Re: "А"група,2 кръг:Берое-Ботев

Мнениеот ФЕНОМЕН » 26 юли 2014 17:01

samatoranaga написа:
ФЕНОМЕН написа:
samatoranaga написа:Мачът е троен, а дали ще се играе футбол зависи от беройци. Имат навика като вкарат гол да се прибират после цял мач и да гледаме антифутбол. Ако имат претенции за първата половина трябва да го покажат.
Иначе това, което се надявам е публиката им да е пораснала, защото най-грозното нещо, което съм виждал по футболните стадиони бе миналата година когато млади, стари и деца държаха ликове на Ботев и едновременно с това врещяха цял мач че са го еб..и в г..а. Иди обяснявай на тия деца че са го викали за отбора и т.н. Това за мен не са хора и дано има някой нормален сред тях да им обясни, че това не е нормално. Седмицата след мача уволнихме тримата ни работници от Стара Загора заради това. Дойдоха и се хвалеха с "подвига" си... До ден днешен съжаляват за това и се молят да се върнат, но няма как. Всеки българин трябва да знае какво може и какво не. Сега се ги съдят за кредити и какво ли не и живота им е тотално сбъркан.

Браво на теб! Отмъсти за своя отбор! Страшен си! Значи подбирате персонала си по клубни пристрастия, а не по качествата им? Стъжнихте им живота на тия "марули" и семействата им! Като не са фенове на "правилния" отбор, така им се пада! Типичен български работодател! Затова и държавата ни е на това дередже! Сульо и Пульо са се помислили за великите разбирачи как се прави бизнес, че и си мислят че са в робовладелския строй, за тях няма правила, закони, кодекси и т.н.! Мамят държавата с данъци, осигуровки, мамят персонала си със заплати и работно време, прецакват клиентите и партньорите и си мислят че това е истинския бизнес! Затова и след 20 години в тая държава ще останат само "великите" бизнесмени и цигани! Всичко останало ще се е изнесло към нормалните държави.

Тук не става въпрос за марули и футбол, а за това всеки един от нас да се справи и помага за спиране на опростачването на населението по един или друг начин. В случая това е единственият начин по който хората разбраха колко грешат. Ако на твоето работно място си пеете как сте е...и национални герои мога единствено да те съжаля ако ще и най-големият специалист да си. Имаме и локомотивци, обиждаме се на папагали и какво ли не, но всичко си има разумни граници когато става въпрос за национални герои. Даже единият от двамата управители е локомотивец (от нормалните), a другият не се интересува от футбол и затова шокът от чутото при него бе още по голям.
Единственият начин да се променят горепосочеите неща, които си написал е хората да си уважават един друг и да уважават историята си. Няма ли го това няма как да стане и другото и ще имаме цели сектори с опростачено население дето държи лика на Ботев и врещи как го ... както в Стара Загора.
Лошото е, че все по малко стават защитниците на това каквото трябва. Иначе защитници на малцинствата, педалите и чалга-простаците много. Гледам, че ти защитаваш третите и си представям в каква среда си свикнал да живееш, та не искаш да се промени. Вземи детето си ако имаш дай му един портрет на Ботев в ръцете и утре идете в Стара Загора да врещите, че е...е Ботев. Чудя се как изобщо коментирам такива като теб.

Скоро не съм виждал толкова много глупости написани на едно място! Много време, място и енергия ще ми отнеме да ти обяснявам какво всъщност съм имал предвид, и да ги оборвам всичките ти простотии. Пък и от коментарите ти си личи, че нямаш толкова ум , за да асимилираш това, което ти казват. Ти си като кон с капаци (включвам и интелекта му), вървиш нанякъде, ама накъде, и ти не знаеш! Само ще ти кажа, че бях на този мач, и, въпреки че не "врещях" как сме ви е...ли, и аз се почувствах обиден като останалите зрители на стадиона от простотията на вашите фенове при изпълнението на химна преди мача, което, всъщност и предизвика нашите фенове да "врещят" каквото си чул. Без да коментирам изключително елементарния факт( но за съжаление неразбираем за теб-не се притеснявай, вече знаем капацитета на умствения ти багаж) че феновете на Берое обиждаха не Христо Ботев, а "Ботев"-Пловдив! А че нямате нищо общо, ама абсолютно нищо общо с тази велика българска фигура, няма смисъл да коментирам. В първия ми коментар всъщност коментирах мегапростотията, която ти си направил в злобата си от загубата от Берое. И колко тъпо си се опитал да я прикриеш зад поведението на старозагорските фенове-нищо, че е предизвикано от изключително "интелигентните" фенове от Пловдив. Ти си много по-зле от чалга-простаците, но няма как да го знаеш това!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 26 юли 2014 17:17

slash1912 написа:
bigfish написа:Аз бих желал да се спре опростачването на населението и първата стъпка е имената на националните герои да не се ползват от футболни клубове, защото това е гавра с тях.

Освен това бих желал феновете на отбори, които носят имена на Апостола на свободата, Христо Ботьов Петков или Георги Раковски да не се взимат за представители на стответната личност. По този начин ще си проличи, че са надскочили елементарността в мисленето си.

Опростачването ще спре и когато спрете да пеете КЗЛ на мачовете си с говедата. Тогава може и да имате изисквания какво да пеят другите агитки и какво не.

Дай един мач,в който пеем КЗЛ.Пишеш глупости,защото такъв няма.Това са ваши песни,затова и ядохте бой в сектор Б на мач на националния отбор.Ти не си човека,който ще определя кой отбор как да се казва.Били сме Ботев от 1912 година,така и ще си останем до края.

Хич не ми се прави на девица.
В темата ви за мача с Левски от миналото първенство (може и за купата да беше) съм ви постнал клипче, с което се гордеехте и там ясно е заснето скандирането ви:"Е....хме Левски в г...а" изпяно дружно от цялата трибуна в Коматево.
Потърси си го , че мен ме мързи и не се изказвай толкова категорично.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 юли 2014 17:26

Avgusta 1916 написа:
slash1912 написа:
bigfish написа:Аз бих желал да се спре опростачването на населението и първата стъпка е имената на националните герои да не се ползват от футболни клубове, защото това е гавра с тях.

Освен това бих желал феновете на отбори, които носят имена на Апостола на свободата, Христо Ботьов Петков или Георги Раковски да не се взимат за представители на стответната личност. По този начин ще си проличи, че са надскочили елементарността в мисленето си.

Опростачването ще спре и когато спрете да пеете КЗЛ на мачовете си с говедата. Тогава може и да имате изисквания какво да пеят другите агитки и какво не.

Дай един мач,в който пеем КЗЛ.Пишеш глупости,защото такъв няма.Това са ваши песни,затова и ядохте бой в сектор Б на мач на националния отбор.Ти не си човека,който ще определя кой отбор как да се казва.Били сме Ботев от 1912 година,така и ще си останем до края.

В темата ви за мача с Левски от миналото първенство (може и за купата да беше) съм ви постнал клипче, с което се гордеехте и там ясно е заснето скандирането ви:"Е....хме Левски в г...а" изпяно дружно от цялата трибуна в Коматево.

КЗЛ никога не се е пяло,нито на Герена ,нито в Коматево,нито на Колежа.Дай клип,като си толкова отворен!Темата е за мача ни с вас,спирам да споря и да пиша за други отбори!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 26 юли 2014 17:31

http://www.sportal.bg/video.php?video=64897

Последните 10 секунди.

Хайде лек ден.

П.П.: Глупости и неща наизуст никога не пиша.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 26 юли 2014 17:35

samatoranaga написа:Мачът е троен, а дали ще се играе футбол зависи от беройци. Имат навика като вкарат гол да се прибират после цял мач и да гледаме антифутбол. Ако имат претенции за първата половина трябва да го покажат.
Иначе това, което се надявам е публиката им да е пораснала, защото най-грозното нещо, което съм виждал по футболните стадиони бе миналата година когато млади, стари и деца държаха ликове на Ботев и едновременно с това врещяха цял мач че са го еб..и в г..а. Иди обяснявай на тия деца че са го викали за отбора и т.н. Това за мен не са хора и дано има някой нормален сред тях да им обясни, че това не е нормално. Седмицата след мача уволнихме тримата ни работници от Стара Загора заради това. Дойдоха и се хвалеха с "подвига" си... До ден днешен съжаляват за това и се молят да се върнат, но няма как. Всеки българин трябва да знае какво може и какво не. Сега се ги съдят за кредити и какво ли не и живота им е тотално сбъркан.

А вие на какво основание сте си кръстили отбора на национален герой. Хр. Ботев няма, ама няма нищо общо с Пловдив.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 26 юли 2014 17:36

В момента , в който седна на компютъра ще ти го пратя. Сега през телефона ще си играя половин час, а не ми се губи време.
Можеш между другото сам да си го потърсиш, , ясно съм написал къде го постнах.
Ха, Браво Владо, изпревари ме :lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 26 юли 2014 17:38

bigfish написа:http://www.sportal.bg/video.php?video=64897

Последните 10 секунди.

Хайде лек ден.

Ей мекеренце на Пеевски, това е МОНТАЖ! :twisted:

mastika
Контакти:

Мнениеот mastika » 26 юли 2014 17:39

Последните 10 секунди.

Хайде лек ден.

хахахахаххахахахахха с каква наглост тръгнали канарите да говорят ,че феновете на Берое обиждали Ботев,като те псуват най големият апостол на свободата Левски като каруцари.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 26 юли 2014 17:40

riddler написа:

Последните 10 секунди.

Хайде лек ден.

Ей мекеренце на Пеевски, това е МОНТАЖ! :twisted:

Ъхъ, посипвам си с пепел главата и почвам да пея Цецооооо Васиииииииилеееееев.

mastika
Контакти:

Мнениеот mastika » 26 юли 2014 17:45

slash1912 написа:
Avgusta 1916 написа:
slash1912 написа:

КЗЛ никога не се е пяло,нито на Герена ,нито в Коматево,нито на Колежа.Дай клип,като си толкова отворен!Темата е за мача ни с вас,спирам да споря и да пиша за други отбори!

Хайде нали беше отворен имай честа и достойснството да се извиниш

Върни се в “Ботев”