Captain Stottlemeyer написа:iliyan написа:Не съм го гледал мача , но да изпуснеш дузпа на такова ниво е почти недопустимо.
А от думите на селекционера заключвам ,че нашите младите футбалери са скарани с тактиката.
Все пак човека гледа да се държи на ниво и да не обвинява колегите от школите ,че са неграмотни.
Други щеше да ги дъвчиш, ако дузпата я беше изпуснало някое момче от "червената" ДЮШ, каквато на практика нямате...

И какво е нивото на мача, че нещо не се сещам!? По твоята извратена логика Влаар и Снайдер (най-пресен пример) би трябвало вече да са обесени, а труповете им разчекнати и влачени с коне по цялата Ниска земя...

Бъркаш капитане ! Няма значение от коя школа е момчето и дори да беше юноша на ЦСКА/Бдин същото щях да напиша.
Едно е да изпуснеш дузпа в редовното време която решава мача. Съвсем друго е да изпуснеш дузпа когато се е стигнало до дузпи.
Когато става въпрос за национален отбор не ме интересува кой от коя школа , но думите на треньора че друг е трябвало да изпълни говори само по себе си.
Дано и този не се сгромоляса като Божинов след една пропусната дузпа. И аз те съветвам когато говорим за национала да забравиш за Левски , ЦСКА , Ботев и т.н. !