България - Украйна под 19 - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: България - Украйна под 19 - 0:1 FT

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юли 2014 17:10

iliyan написа:Не съм го гледал мача , но да изпуснеш дузпа на такова ниво е почти недопустимо.
А от думите на селекционера заключвам ,че нашите младите футбалери са скарани с тактиката.
Все пак човека гледа да се държи на ниво и да не обвинява колегите от школите ,че са неграмотни.

Други щеше да ги дъвчиш, ако дузпата я беше изпуснало някое момче от "червената" ДЮШ, каквато на практика нямате... ;) И какво е нивото на мача, че нещо не се сещам!? По твоята извратена логика Влаар и Снайдер (най-пресен пример) би трябвало вече да са обесени, а труповете им разчекнати и влачени с коне по цялата Ниска земя... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

pomiqr166

Мнениеот pomiqr166 » 23 юли 2014 18:12

Като изръсиш няколко изтърсеняка от "Левски" в националния и се получава безкрайна липса на шанс.

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 юли 2014 19:06

Captain Stottlemeyer написа:
iliyan написа:Не съм го гледал мача , но да изпуснеш дузпа на такова ниво е почти недопустимо.
А от думите на селекционера заключвам ,че нашите младите футбалери са скарани с тактиката.
Все пак човека гледа да се държи на ниво и да не обвинява колегите от школите ,че са неграмотни.

Други щеше да ги дъвчиш, ако дузпата я беше изпуснало някое момче от "червената" ДЮШ, каквато на практика нямате... ;) И какво е нивото на мача, че нещо не се сещам!? По твоята извратена логика Влаар и Снайдер (най-пресен пример) би трябвало вече да са обесени, а труповете им разчекнати и влачени с коне по цялата Ниска земя... 8-)

Бъркаш капитане ! Няма значение от коя школа е момчето и дори да беше юноша на ЦСКА/Бдин същото щях да напиша.
Едно е да изпуснеш дузпа в редовното време която решава мача. Съвсем друго е да изпуснеш дузпа когато се е стигнало до дузпи.
Когато става въпрос за национален отбор не ме интересува кой от коя школа , но думите на треньора че друг е трябвало да изпълни говори само по себе си.
Дано и този не се сгромоляса като Божинов след една пропусната дузпа. И аз те съветвам когато говорим за национала да забравиш за Левски , ЦСКА , Ботев и т.н. !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

мили

Мнениеот мили » 23 юли 2014 22:39

iliyan написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Бъркаш капитане ! Няма значение от коя школа е момчето и дори да беше юноша на ЦСКА/Бдин същото щях да напиша.
Едно е да изпуснеш дузпа в редовното време която решава мача. Съвсем друго е да изпуснеш дузпа когато се е стигнало до дузпи.
Когато става въпрос за национален отбор не ме интересува кой от коя школа , но думите на треньора че друг е трябвало да изпълни говори само по себе си.
Дано и този не се сгромоляса като Божинов след една пропусната дузпа. И аз те съветвам когато говорим за национала да забравиш за Левски , ЦСКА , Ботев и т.н. !

Интересно, а ти защо никога не можеш да забравиш ЦСКА и едно човешка фамилия? Сещаш се за фамилията , нали?
И не му се сърдете, той никога няма да разбере какво е поносимост и завист. Никога няма да разбере за прошката за пропуска на Снайдер и Влаар. Това е то...видинлия и такъв ще си остане в центъра София.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 юли 2014 23:47

Ко Левски и Цска уе . Вие сте бахти зомбираните пъпеши .
Точно щот го докараха насила тес в тази формация сме пълна скръб .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 юли 2014 23:47

мили написа:Интересно, а ти защо никога не можеш да забравиш ЦСКА и едно човешка фамилия? Сещаш се за фамилията , нали?
И не му се сърдете, той никога няма да разбере какво е поносимост и завист. Никога няма да разбере за прошката за пропуска на Снайдер и Влаар. Това е то...видинлия и такъв ще си остане в центъра София.

И така не се научи :lol: :lol: :lol: Видинчанин :P :P :P Май никога няма да се научиш , разградлията :mrgreen:
Bartolomej написа:Ко Левски и Цска уе . Вие сте бахти зомбираните пъпеши .
Точно щот го докараха насила тес в тази формация сме пълна скръб .

Това се опитвам и аз да кажа - няма значение от кой клуб е. Всички са българи и ги критикувам като такива !
Въобще не ми пука в кой клуб са играли , играят или ще играят !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
stelasmela

Мнениеот stelasmela » 24 юли 2014 17:51

другия мач ще бием !

ministara
Контакти:

Мнениеот ministara » 25 юли 2014 00:03

Говорите и пишете глупости, без да знаете. Кой играч го няма в отбора. Милчо Ангелов сам поиска да не го викат, Стивън не е във форма, Мисяк ...няма как да отидем с пет крила, Георг....ха-ха, кой друг липсва, ааа Китанов,че Любенов по-добре се справя, справка мача с Русия, Боби Цонев контузен, айде кой друг дето игра в квалификациите липсва? Все пак УЕФА разрешава само 18 играчи. Много лесно е да се хвърли вината на шопите, а колко са шопите само ги преброите или по-конкретно от Левски...? А затова, че всички мениджъри искат техните играчи да играят на Европейско - неможе да им се сърдите. Сашо Димитров показа, че не робува на имена.. Гарантирам Ви , че съм много навътре и знам какво пиша.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юли 2014 09:18

pomiqr166 написа:Като изръсиш няколко изтърсеняка от "Левски" в националния и се получава безкрайна липса на шанс.

Както САЩ 94. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 28 юли 2014 12:46

ministara написа: Милчо Ангелов сам поиска да не го викат.

А поради какви причини не иска да го викат знаеш ли?
Доста отдавна се чудя защо не го викат и много ще се радвам ако най-после науча отговора.
Благодаря предварително :)

Върни се в “Национален отбор”