YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Ти имаш нездраво влечение към испанския, Ице. :D
И към самата страна, така че си права, че е нездравоАма голяма работа
Днес освен това куче срещнах и магаре и щъркел, добър ден
Не си ме срещал. Не лъжи хората.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Ти имаш нездраво влечение към испанския, Ице. :D
YANTRA_FOREVER написа:Долгопол написа:YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Ти имаш нездраво влечение към испанския, Ице. :D
Ице, напълно си наред, остави ги тия жабарофилиНяма нищо по-хубаво от това да си в Андалусия, да танцуваш фламенко и да си пиеш текилата.
Това с фламенкото и текилата не е по моята частНо Андалусия - vale
![]()
Между другото на фламенко съм бил в Тарагона и подаряваха салам и шапка, това ми хареса, макар че не обичам месо
YANTRA_FOREVER написа:Долгопол написа:YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Ти имаш нездраво влечение към испанския, Ице. :D
Ице, напълно си наред, остави ги тия жабарофилиНяма нищо по-хубаво от това да си в Андалусия, да танцуваш фламенко и да си пиеш текилата.
Това с фламенкото и текилата не е по моята частНо Андалусия - vale
![]()
Между другото на фламенко съм бил в Тарагона и подаряваха салам и шапка, това ми хареса, макар че не обичам месо
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Laetitia написа:Може като в оня виц, дето конят пеел, а кравата само си отваряла устата.YANTRA_FOREVER написа:Аз свиря на дайре и окарина![]()
ще видя гадинките какво умеят.
![]()
А тоя е по темата: Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: -"Ке паса".
Laetitia написа:Може като в оня виц, дето конят пеел, а кравата само си отваряла устата.YANTRA_FOREVER написа:Аз свиря на дайре и окарина![]()
ще видя гадинките какво умеят.
![]()
А тоя е по темата: Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: -"Ке паса".
Това е един от най-тъпите вицове, но същевременно е супер смешен.YANTRA_FOREVER написа:Тъпо, че чак ми харесаСлед месец точно ще съм в Македония
Виж как беше миналата година на Охридското езеро, баш си си на море
[offtopic]
[/offtopic]
Laetitia написа:Това е един от най-тъпите вицове, но същевременно е супер смешен.Иначе в Югозападна България не съм била. Преди няколко месеца щяхме да ходим с приятеля ми и няколко приятели в Охрид, но в крайна сметка се озовахме в едно село до Разлог. :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта