Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr165

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqr165 » 22 юли 2014 21:13

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Ти имаш нездраво влечение към испанския, Ице. :D

И към самата страна, така че си права, че е нездраво :mrgreen: Ама голяма работа :lol: Днес освен това куче срещнах и магаре и щъркел, добър ден :mrgreen:

Не си ме срещал. Не лъжи хората.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 21:15

Ице, не ядеш месо ли, бре? Вие нямахте ли магазин за мръвка? :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 юли 2014 21:15

YANTRA_FOREVER написа:
Долгопол написа:
YANTRA_FOREVER написа:

И към самата страна, така че си права, че е нездраво :mrgreen: Ама голяма работа :lol: Днес освен това куче срещнах и магаре и щъркел, добър ден :mrgreen:

Ице, напълно си наред, остави ги тия жабарофили ;) Няма нищо по-хубаво от това да си в Андалусия, да танцуваш фламенко и да си пиеш текилата.

Това с фламенкото и текилата не е по моята част :lol: Но Андалусия - vale 8-)
Между другото на фламенко съм бил в Тарагона и подаряваха салам и шапка, това ми хареса, макар че не обичам месо :mrgreen:

Като вица с "чехли и вибратор",като не щеш да носиш шапка...
Изображение

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 21:16

YANTRA_FOREVER написа:
Долгопол написа:
YANTRA_FOREVER написа:

Ице, напълно си наред, остави ги тия жабарофили ;) Няма нищо по-хубаво от това да си в Андалусия, да танцуваш фламенко и да си пиеш текилата.

Това с фламенкото и текилата не е по моята част :lol: Но Андалусия - vale 8-)
Между другото на фламенко съм бил в Тарагона и подаряваха салам и шапка, това ми хареса, макар че не обичам месо :mrgreen:

В Испания текилата не е питие за мацките, които искат да се нахендрят бързо, както тука :) На юг винаги ти дават безплатни тапас. Вегетарианец ли си? :shock: :o
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:17

Laetitia написа:
YANTRA_FOREVER написа:Аз свиря на дайре и окарина 8-) :mrgreen: ще видя гадинките какво умеят.
Може като в оня виц, дето конят пеел, а кравата само си отваряла устата. :lol:

А тоя е по темата: Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: -"Ке паса".

Тъпо, че чак ми хареса :mrgreen: След месец точно ще съм в Македония 8-) Виж как беше миналата година на Охридското езеро, баш си си на море 8-) [offtopic]Изображение[/offtopic]
Изображение Изображение

pomiqr165

Мнениеот pomiqr165 » 22 юли 2014 21:17

Laetitia написа:
YANTRA_FOREVER написа:Аз свиря на дайре и окарина 8-) :mrgreen: ще видя гадинките какво умеят.
Може като в оня виц, дето конят пеел, а кравата само си отваряла устата. :lol:

А тоя е по темата: Македонска крава стъпила на испанска ливада и казала: -"Ке паса".

Cuando te sientas triste porque el amor no se deja ver. Cuando tu necesistes que alguien te escuche recuerda que. Aqui estoy yo. Cuando te estes muriendo por enredarte con otra piel. Cuando te queme el fuego que llevas dentro ya sabes que. Buscame cuando descubras que tienes ganas. De que te agan sentir mujer :-D

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 21:24

YANTRA_FOREVER написа:Тъпо, че чак ми хареса :mrgreen: След месец точно ще съм в Македония 8-) Виж как беше миналата година на Охридското езеро, баш си си на море 8-) [offtopic]Изображение[/offtopic]
Това е един от най-тъпите вицове, но същевременно е супер смешен. :lol: Иначе в Югозападна България не съм била. Преди няколко месеца щяхме да ходим с приятеля ми и няколко приятели в Охрид, но в крайна сметка се озовахме в едно село до Разлог. :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2014 21:25

По принцип жабарите са ми доста гнусни, но понеже си изкарах чекиджискийте години през 80-те, съм слушал освен Пърпъл, така и гадини като сиси кеч, модър токинг и разни котуньо, челентано и албано :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 22 юли 2014 21:26

Варис в Suits :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:28

Laetitia написа:Това е един от най-тъпите вицове, но същевременно е супер смешен. :lol: Иначе в Югозападна България не съм била. Преди няколко месеца щяхме да ходим с приятеля ми и няколко приятели в Охрид, но в крайна сметка се озовахме в едно село до Разлог. :D

То няма много какво да правиш в Македония. Охрид е много хубаво място за почвика, както и Прилеп и Битола като градове не са толкова зле, но няма нищо интересно. Скопие е много противен град, но пък има един мол на центъра, където си харесвам много неща :mrgreen:
Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”