Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили
Канарите са уникални, аз съм ги признал!
Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
kubik написа:nib написа:angelco77 написа:Откъде е информацията?
Феновете на Ботев пак се примолиха на Ирена Кръстева
http://www.sportal.bg/news.php?news=164516
къде е цецууу? милионче за една панелка да даде.
жълтурковците какво наскачаха.караибрахима дава-раздава милиони
дава ама не на цигани, затова виж кво има по казаните последна ръка и лягай
- za nas e toj religiq
- Контакти:
angelco77 написа:Откъде е информацията?
На бат Сали, брат му казал, че на някакъв негов роднина , баба му чула, как Айше разказвала , че е подслушвала от тоалетната
Re: Нов обрат: Оманският фонд може да стабилизира КТБ
DarkPsy написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
Разбрах чудесно какво каза, само че, така го каза, че не остана еднозначен отговорБай Митьо до колкото схванах, те пита, дали КТБ може да продължи да работи след като си изтеглят депозитите хората!
Да може ! Всичко си зависи от управителите и действията които ще предприемат! Толкова ли не можеш на един прост въпрос, да дадеш прост отговор
Има разлика между работене и работене.Без парите на хората (евентуално), без доверието (за което доста пъти съм писал, че е най-големият актив на всяка банка) не се знае КТБ какво ще работи.
КТБ ако разчиташе на парите на хората отдавна да е в миманса. Това, че обикновения вложител ще си изтегли депозита (примерно) не смятам, че е от огромно значение за банката.
Ами обикновеният вложител може да изтегли няколко милиарда. Щом не е от огромно значение - ок.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал!Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски".
да де ама за оманците го казаха по всички медии,тв, нет и т.н.
Последна промяна от nib на 18 юли 2014 23:48, променено общо 1 път.
- Thurman Murman
- Контакти:
angelco77 написа:Откъде е информацията?
Медиите на бащицата им "Пеев". Те само тях четат, шот са роми и "си искат Пеев"
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал!Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски".
За тях няма дъно,дори и да го стигнат продължават да копаят.Като чуха за оманците и лигите им потекоха,за тях няма значение на кой цар служат.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Томи, Томи язък че знаеш толкова, щом сравняваш информация разпространена от министерството на финансите с НЕЩО СИ , незнайно от къде
dzhambov написа:Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал!Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски".
За тях няма дъно,дори и да го стигнат продължават да копаят.Като чуха за оманците и лигите им потекоха,за тях няма значение на кой цар служат.
За сметка на това при вас има. Да не давам примери
nib написа:Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал!Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски".
да де ама за оманците го казаха по всички медии,тв, нет и т.н.
А това разкритие е само пред "24 часа", цитиран от Блиц.