Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили

Мнениеот Tommi » 18 юли 2014 23:42

Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 юли 2014 23:43

kubik написа:
nib написа:
angelco77 написа:Откъде е информацията?

Феновете на Ботев пак се примолиха на Ирена Кръстева
http://www.sportal.bg/news.php?news=164516

къде е цецууу? милионче за една панелка да даде.

жълтурковците какво наскачаха.караибрахима дава-раздава милиони :)

дава ама не на цигани, затова виж кво има по казаните последна ръка и лягай

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2014 23:44

На бат Сали, брат му казал, че на някакъв негов роднина , баба му чула, как Айше разказвала , че е подслушвала от тоалетната :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Нов обрат: Оманският фонд може да стабилизира КТБ

Мнениеот Tommi » 18 юли 2014 23:45

DarkPsy написа:
Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:
Разбрах чудесно какво каза, само че, така го каза, че не остана еднозначен отговор :) Бай Митьо до колкото схванах, те пита, дали КТБ може да продължи да работи след като си изтеглят депозитите хората!
Да може ! Всичко си зависи от управителите и действията които ще предприемат! Толкова ли не можеш на един прост въпрос, да дадеш прост отговор :)

Има разлика между работене и работене. ;) Без парите на хората (евентуално), без доверието (за което доста пъти съм писал, че е най-големият актив на всяка банка) не се знае КТБ какво ще работи. ;)

КТБ ако разчиташе на парите на хората отдавна да е в миманса. Това, че обикновения вложител ще си изтегли депозита (примерно) не смятам, че е от огромно значение за банката.

Ами обикновеният вложител може да изтегли няколко милиарда. Щом не е от огромно значение - ок. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 юли 2014 23:45

Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:

да де ама за оманците го казаха по всички медии,тв, нет и т.н.
Последна промяна от nib на 18 юли 2014 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 юли 2014 23:47

Медиите на бащицата им "Пеев". Те само тях четат, шот са роми и "си искат Пеев" :mrgreen:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 18 юли 2014 23:48

Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:

За тях няма дъно,дори и да го стигнат продължават да копаят.Като чуха за оманците и лигите им потекоха,за тях няма значение на кой цар служат.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2014 23:48

Томи, Томи язък че знаеш толкова, щом сравняваш информация разпространена от министерството на финансите с НЕЩО СИ , незнайно от къде :mrgreen:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 юли 2014 23:50

dzhambov написа:

За тях няма дъно,дори и да го стигнат продължават да копаят.Като чуха за оманците и лигите им потекоха,за тях няма значение на кой цар служат.

За сметка на това при вас има. Да не давам примери :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2014 23:51

nib написа:

да де ама за оманците го казаха по всички медии,тв, нет и т.н.

А това разкритие е само пред "24 часа", цитиран от Блиц.

Върни се в “Архив”