terata написа:Hrabar написа:Още през 2009-та Делян Пеевски отиде да изнудва Батков, но адвоката не се поддаде. Пеевски е ортак с Александър Сталийски, и двамата са в прекрасни отношения с Боко. Тогава бе задействана операцията по овладяването на синьото АД, която операция бе аналогична на операцията по овладяване на КТБ. В света на финансите подобен тип операции се наричат "hostile takover". Боко Тиквата спря всички кранчета по линия на публични средства към фирмите на Батков. На Батков му спретнаха Казанската афера с активното съдейстиве на специалните служби, които вкараха фамозният Артур и после го изкараха скоропостижно. Пратиха го за една снимка с Митьо Гърнето на един мач на ЦСКА, за да изглежда като удар от страна на титаните. Разбира се, подобен комплот въобще не е по силите на Праховеца и Гърнето, но това е друга тема...малко по-късно Батков клекна.
В момента парите с които се издържа ПФК"Левски" идват от кръга около Боко Тиквата, включващ Делян Пеевски, Александър Сталийски и други тлъсти и охранени с публични/народни/наши пари котараци.
Може да се пробваш да списваш фантастични романи.
Твоето мнение за това което съм написал по никакъв начин не ме интересува. То не променя фактите. А те са такива, каквито съм ги посочил.