Пеевски държи 42% от Левски чрез кипърска офшорка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Пеевски държи 42% от Левски чрез кипърска офшорка

Мнениеот Hrabar » 18 юли 2014 21:32

terata написа:
Hrabar написа:Още през 2009-та Делян Пеевски отиде да изнудва Батков, но адвоката не се поддаде. Пеевски е ортак с Александър Сталийски, и двамата са в прекрасни отношения с Боко. Тогава бе задействана операцията по овладяването на синьото АД, която операция бе аналогична на операцията по овладяване на КТБ. В света на финансите подобен тип операции се наричат "hostile takover". Боко Тиквата спря всички кранчета по линия на публични средства към фирмите на Батков. На Батков му спретнаха Казанската афера с активното съдейстиве на специалните служби, които вкараха фамозният Артур и после го изкараха скоропостижно. Пратиха го за една снимка с Митьо Гърнето на един мач на ЦСКА, за да изглежда като удар от страна на титаните. Разбира се, подобен комплот въобще не е по силите на Праховеца и Гърнето, но това е друга тема...малко по-късно Батков клекна.

В момента парите с които се издържа ПФК"Левски" идват от кръга около Боко Тиквата, включващ Делян Пеевски, Александър Сталийски и други тлъсти и охранени с публични/народни/наши пари котараци.

Може да се пробваш да списваш фантастични романи. :mrgreen:

Твоето мнение за това което съм написал по никакъв начин не ме интересува. То не променя фактите. А те са такива, каквито съм ги посочил.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 юли 2014 21:33

zlato1234 написа:
veselinsk написа:Срам сте за Апостола. Пеевски ви пълни гушките, а от днес и с Алексей Петров.

Застрахователно компания Лев Инс АД ще бъде новият генерален спонсор на Левски, съобщи "Дарик". Това е фирмата, която ще налива пари в клуба.

По-рано днес собственикът на Левски - Тодор Батков освен, че потвърди, че той държи голям процент от акциите на клуба, каза и че отборът ще има нов генерален спонсор, а досегашния М-Тел също ще продължи да подпомага клуба.

Вижте още веднъж думите на Батков:

„Водим разговори, които са пред приключване за нов спонсор. Ще имаме нов генерален спонсор, известна българска застрахователна компания. М-Тел остава".

През следващата седмица новото партньорство ще бъде обявено официално.

Срам сте за Ботев, посрамвате името му. Продадохте се на ДПС, Пеевски, Цв. Василев, Доган, Местан, Бареков. Турски подлоги на ДПС. Цецо ние сме с теб = ДПС ние сме с теб! :lol: :lol: :lol:

На това вече няма кой да се върже. Кофти дейба

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 18 юли 2014 21:36

Hrabar написа:Твоето мнение за това което съм написал по никакъв начин не ме интересува. То не променя фактите. А те са такива, каквито съм ги посочил.

Като даваш факти, трябва да ги подкрепиш със съответните документи и доказателства, които не включват изрезки от жълти вестници, сайтове и форуми. Иначе всичко което пишеш е БЕЗСМИСЛЕНО и една голяма ЛЪЖА!
Предполагам, че ти подобни документи и доказателства не притежаваш, така, че... Ето ти ФАКТ. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2014 21:39

nib написа:На това вече няма кой да се върже. Кофти дейба

Напротив. Това, което се случи още повече доказва, че Цецо, Делян и Доган са били партньори.
Турски пари сте лапали.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 юли 2014 21:44

Hrabar написа:
terata написа:
Hrabar написа:Още през 2009-та Делян Пеевски отиде да изнудва Батков, но адвоката не се поддаде. Пеевски е ортак с Александър Сталийски, и двамата са в прекрасни отношения с Боко. Тогава бе задействана операцията по овладяването на синьото АД, която операция бе аналогична на операцията по овладяване на КТБ. В света на финансите подобен тип операции се наричат "hostile takover". Боко Тиквата спря всички кранчета по линия на публични средства към фирмите на Батков. На Батков му спретнаха Казанската афера с активното съдейстиве на специалните служби, които вкараха фамозният Артур и после го изкараха скоропостижно. Пратиха го за една снимка с Митьо Гърнето на един мач на ЦСКА, за да изглежда като удар от страна на титаните. Разбира се, подобен комплот въобще не е по силите на Праховеца и Гърнето, но това е друга тема...малко по-късно Батков клекна.

В момента парите с които се издържа ПФК"Левски" идват от кръга около Боко Тиквата, включващ Делян Пеевски, Александър Сталийски и други тлъсти и охранени с публични/народни/наши пари котараци.

Може да се пробваш да списваш фантастични романи. :mrgreen:

Твоето мнение за това което съм написал по никакъв начин не ме интересува. То не променя фактите. А те са такива, каквито съм ги посочил.

Факти ще станат едва тогава, когато приложиш и някакви доказателства в подкрепа на думите си - документи и т.н. Такива нямаш, така че на този етап си просто един палячо говорещ измишльотини.
То и аз примерно, мога да кажа, че е факт, че ти си идиот, ама нема как да го докажа... въпреки че, не е най- удачния пример, тъй като при теб е доста видно и трудно се прикрива.
:mrgreen:

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 18 юли 2014 21:45

Eminem написа:

Напротив. Това, което се случи още повече доказва, че Цецо, Делян и Доган са били партньори.
Турски пари сте лапали.

Нали бяха държавни?
Последно?
Сините пеперудки 50 години под крилото на ДС и продължават да наглеят.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 юли 2014 21:46

Eminem написа:

Турски пари сте лапали.

Значи теглиш кредит и ставаш партньор с банкера :) бравос, не е лошо

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 18 юли 2014 21:48

Батков е собственик официално и всичко друго са догадки. Няма нищо официално. Единствените официални неща са, че фенчетата на боталик ги издържаха с турски пари и скандираха името на доказан престъпник, а розовите ги държи човек с ефективна присъда. Нямате ли срам бе, гниди.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юли 2014 21:50

mtaraduda написа:Батков е собственик официално и всичко друго са догадки. Няма нищо официално. Единствените официални неща са, че фенчетата на боталик ги издържаха с турски пари и скандираха името на доказан престъпник, а розовите ги държи човек с ефективна присъда. Нямате ли срам бе, гниди.

Я па тая,.. що обиждаш ма ? ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 18 юли 2014 21:53

suni написа:
mtaraduda написа:Батков е собственик официално и всичко друго са догадки. Няма нищо официално. Единствените официални неща са, че фенчетата на боталик ги издържаха с турски пари и скандираха името на доказан престъпник, а розовите ги държи човек с ефективна присъда. Нямате ли срам бе, гниди.

Я па тая,.. що обиждаш ма ? ;)

Що не? Имаш по - големи проблеми да нищиш от собствеността на Левски, акционерче.

Върни се в “Свободна зона”