ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг

Мнениеот amstel_beer » 12 юли 2014 18:10

terata написа:
ППП: Последната победа над австрийски отбор е на Левски преди 12 години. Но ако тогава баща ти е ходил прав под масата разбирам и нивото на умственото ти развитие. :mrgreen:

На 4-ти ноември 2010 г. ЦСКА записва първа победа в групите на Лига Европа. Армейците побеждават Рапид с 2:1 във Виена. :arrow:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 юли 2014 18:43

amstel_beer написа:
terata написа:
ППП: Последната победа над австрийски отбор е на Левски преди 12 години. Но ако тогава баща ти е ходил прав под масата разбирам и нивото на умственото ти развитие. :mrgreen:

На 4-ти ноември 2010 г. ЦСКА записва първа победа в групите на Лига Европа. Армейците побеждават Рапид с 2:1 във Виена. :arrow:

Ми може, не им следя на тях мачовете. ;) Ма още по-зле за червения олигофрен :mrgreen: , който не познава историята на любимия си отбор. То се оказа, че и Пирин са бъхтили австрийци и кой ли не, но както и да е, важното е че:

CSKA 78 написа:Български отбор няма победа срещу австрийски,като добавим и,че ще излезнете без най-добрите ви футболисти,то нещата отиват към отпадане на Ботевь!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2014 21:13

Много добре знам историята на любимия си отбор,за разлика от лилавия олигофрен!ЦСКА побеждава Рапид насред Виена,но това е мач от групите на ЛЕ,нищо общо с мачовете с разменени гостувания,където и двата мача са важни за определяне на победител.А не само единия(според лилавия "виртуоз"),както в Левски-Щурм Грац.Синята амеба,дори не знае,че любимия му отбор отпада въпреки победата с 1:0! :lol: :mrgreen:

Та,може да се каже, че български отбор не е елиминирал австрийски
от...40-50 години, а може и да се окаже,че няма въобще елиминиран австрийски тим от български такъв! ;)

ПП Ако вземем резултатите от 2-та мача в Групите на ЛЕ между ЦСКА и "Рапид",и си представим,че резултатите са от 2 мача за определяне на победител м/у тези два отбора.То,дори гранда ЦСКА щеше да отпадне,защото въпреки че победи във Виена с 2:1,в София загубихме с 2:0.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 12 юли 2014 22:13

Жалко затова, което се случва в Ботев... :(
Труден двубой ще е с австрийците. В първия предвиждам 0-0... и след това, каквото "сабя покаже"
Успех на Ботев!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 12 юли 2014 22:31

Бъдете оптимисти от състава на Ботев които победи Австрииците с 4-2 няма да играят само 3 футболисти[*надявам се да задължат Лукин както и Хамза да играят иначе ще бъдат наказани] а и тея смешници първо са от 2 дивизия второ и там са се осрали и за завършили5 на 20т. от първия.Аз очаквам победа с 2 гола разлика за Ботев и дано има поне 10 000 души които с викове и песни на дадът криле на наште и паника сред Австрииците.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 юли 2014 23:13

Успех на Ботев,вкарайте им 2-3 гола. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 13 юли 2014 00:08

CSKA 78 написа:Много добре знам историята на любимия си отбор,за разлика от лилавия олигофрен!ЦСКА побеждава Рапид насред Виена,но това е мач от групите на ЛЕ,нищо общо с мачовете с разменени гостувания,където и двата мача са важни за определяне на победител.А не само единия(според лилавия "виртуоз"),както в Левски-Щурм Грац.Синята амеба,дори не знае,че любимия му отбор отпада въпреки победата с 1:0! :lol: :mrgreen:

Та,може да се каже, че български отбор не е елиминирал австрийски
от...40-50 години, а може и да се окаже,че няма въобще елиминиран австрийски тим от български такъв! ;)

ПП Ако вземем резултатите от 2-та мача в Групите на ЛЕ между ЦСКА и "Рапид",и си представим,че резултатите са от 2 мача за определяне на победител м/у тези два отбора.То,дори гранда ЦСКА щеше да отпадне,защото въпреки че победи във Виена с 2:1,в София загубихме с 2:0.

Абе ей, ти прост ли си или просто на такъв се правиш не мога да разбера? Толкова ме издразни, че ме накара да вляза, за да напиша и аз нещо, макар че колегата син фен мисля, че беше достатъчно красноречив.Ти някъде казал ли си че имаш предвид че български отбор няма победа във формата при разменени домакинства, тоест че имаш предвид, че български отбор не е печелил СБЛЪСЪК срещу австрийски. Ти казваш, че български отбор няма победа в мач(ей такъв мач, от 90 минути) срещу австрийски, което е тотална простотия.. Ама ти продължаваш да си приказваш малоумщини, макар че е очевидно, че се оплиташ в собствените си,без извинение, лайна. Така че, моля те, спри да пишеш глупости, защото просто дразниш хората, които си четат съвсем спокойно и безпристрастно форума, хората като мен. Ще помоля господатата модератори, моля Ви, спрете му правата на този абориген.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юли 2014 01:10

dunavrs написа:
Абе ей, ти прост ли си или просто на такъв се правиш не мога да разбера? Толкова ме издразни, че ме накара да вляза, за да напиша и аз нещо, макар че колегата син фен мисля, че беше достатъчно красноречив., което е тотална простотия.. Ама ти продължаваш да си приказваш малоумщини, макар че е очевидно, че се оплиташ в собствените си,без извинение, лайна. Така че, моля те, спри да пишеш глупости, защото просто дразниш хората, които си четат съвсем спокойно и безпристрастно форума, хората като мен. Ще помоля господатата модератори, моля Ви, спрете му правата на този абориген.

Какъв си ти бе муньо, е сега вече ме ядоса! :evil: :evil: :evil:
Кой те кара да влизаш във форума и да пишеш,бе цървул?!Чак определения ще дава и ще обижда !Стой си на село ,храни и чисти на прасето,за това ставаш!Нито те знам, нито искам да те познавам,не си ти този,който ще казва кой да пише и кой да не пише !Ясно ли е,бе олигофрен ?!

ПП Може и да ме баннат затова,но и ти си за е.бан селски,влиза и започва да обижда,сигурно майката и баща ти така са те научили,а?Освен това се прави на модератор,ако мен ме баннат, теб за колко време трябва да те баннат?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юли 2014 09:12

CSKA 78 написа:Български отбор няма победа срещу австрийски,като добавим и,че ще излезнете без най-добрите ви футболисти,то нещата отиват към отпадане на Ботевь!

CSKA 78 написа:ЦСКА побеждава Рапид насред Виена...

CSKA 78 написа:...че любимия му отбор отпада въпреки победата с 1:0.

CSKA 78 написа:
Иначе Берое има победа във Виена...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 13 юли 2014 09:34

Разбира се,последното не ви го пожелавам!Желая ви успех!

Тези ги бихме с резервите в контролата преди месец. Не виждам какъв е проблемът да го направим пак.

Върни се в “Ботев”