dunavrs написа:
Абе ей, ти прост ли си или просто на такъв се правиш не мога да разбера? Толкова ме издразни, че ме накара да вляза, за да напиша и аз нещо, макар че колегата син фен мисля, че беше достатъчно красноречив., което е тотална простотия.. Ама ти продължаваш да си приказваш малоумщини, макар че е очевидно, че се оплиташ в собствените си,без извинение, лайна. Така че, моля те, спри да пишеш глупости, защото просто дразниш хората, които си четат съвсем спокойно и безпристрастно форума, хората като мен. Ще помоля господатата модератори, моля Ви, спрете му правата на този абориген.
Какъв си ти бе муньо, е сега вече ме ядоса!
Кой те кара да влизаш във форума и да пишеш,бе цървул?!Чак определения ще дава и ще обижда !Стой си на село ,храни и чисти на прасето,за това ставаш!Нито те знам, нито искам да те познавам,не си ти този,който ще казва кой да пише и кой да не пише !Ясно ли е,бе олигофрен ?!
ПП Може и да ме баннат затова,но и ти си за е.бан селски,влиза и започва да обижда,сигурно майката и баща ти така са те научили,а?Освен това се прави на модератор,ако мен ме баннат, теб за колко време трябва да те баннат?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!