Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот anihilator » 12 юли 2014 01:39

za nas e toj religiq написа:
1982 написа:
za nas e toj religiq написа: Ти па как не разбра че с него си измиват ръцете и се скриват огромните далавери на някои , че даже държавата и правителството стоят зад тях :oops:

Ето, пак го изкарвате някаква жертва, едва ли не .... ми не, той е гнусен и шибан престъпник. Същият като Пеевски, просто вече не е нужен на Доган и оня му бие шута. Същото и с Пеевски ще се случи някой ден най-вероятно.

Или си глупав или се правиш на такъв ! Жертвите сме аз и ти ! С Василев ти отклоняват вниманието за да се покрият бакиите на другите! Той е един , другите не ги знаем колко са :!: Ама ти пак за Василев се хващай , кво значение има че другите ще си продължат по старо му , само дето ще са малко по богати ! И че държавата им осигурява гръб и комфорт :oops:

Василев роди БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА , Василев роди още много лайна , той роди и това уродливо правителство :!:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:anihilator

Мнениеот Странджата » 12 юли 2014 01:42

Василев роди БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА , Василев роди още много лайна , той роди и това уродливо правителство.

Ей това е прозрението – за него мечтаят всички, които са забъркани в това престъпление!
Просветлен си лягам. Лека - че какво ли ни чака утре... Добре, че е събота ...
Последна промяна от Странджата на 12 юли 2014 01:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 01:43

anihilator написа:
1982 написа:
za nas e toj religiq написа: Ти па как не разбра че с него си измиват ръцете и се скриват огромните далавери на някои , че даже държавата и правителството стоят зад тях :oops:

Ето, пак го изкарвате някаква жертва, едва ли не .... ми не, той е гнусен и шибан престъпник. Същият като Пеевски, просто вече не е нужен на Доган и оня му бие шута. Същото и с Пеевски ще се случи някой ден най-вероятно.

Или си глупав или се правиш на такъв ! Жертвите сме аз и ти ! С Василев ти отклоняват вниманието за да се покрият бакиите на другите! Той е един , другите не ги знаем колко са :!: Ама ти пак за Василев се хващай , кво значение има че другите ще си продължат по старо му , само дето ще са малко по богати ! И че държавата им осигурява гръб и комфорт :oops:

Василев роди БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА , Василев роди още много лайна , той роди и това уродливо правителство :!:

Вярвай си , още малко и по вездесъщ от господ ще го изкараш :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 юли 2014 01:50

anihilator написа:
1982 написа:

Вярвай си , още малко и по вездесъщ от господ ще го изкараш :lol:

Не казвам , че сам той е сътворил всичко това мисля , че всички ги знаем :!: А кой е кукловода според теб ? Би ли отговорил на това ? Питам те искренно и без лоши чувства .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: до Томи

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 01:54

Странджата написа:
ДЦК могат да се емитират само и единствено от Централни банки като особено юридическо лице. …
ДЦК се приемат за условно без рискови ценни книжа, защото са издадени и обезпечени от държавата, а нейната неспособност да покрие задълженията си по облигационния заем (т.е. да изпадне в неплатежоспособност) е теоретично невъзможна. На ДЦК се гледа като на сигурен пристан по време на икономическа буря, защото - макар че лихвата по тях обикновено е ниска, те дават възможност на инвеститорите да съхранят инвестициите си при увеличаваща се инфлация и сътресения на финансовите пазари или поне да минимизират загубите си.

Не съм силен в интерпретациите, затова се обръщам с въпрос – ако този, който дава пари, а получава ценни книжа, е наясно, че лихвеният им процент донякъде тушира загубите му , породени от предизвиканата от самата нужда от ДЦК инфлация, кой ще защити тези, които не могат да елиминират по някакъв начин пораженията от неизбежната - по подразбиране – инфлация, далеч по-висока от тази, която би била без емитираните книги?
П.С. Надявам се сега да съм бил по-кратък.

Опасявам се, че не разбирам добре какво точно питаш, но ще се опитам да отговоря. :)
1. Емитирането на ДЦК не предизвиква инфлация. 2. ДЦК не избягва във всички случаи инфлационният риск. 3. За условно безрискови ценни книжа (но с много условности :) ) могат да се приемат съкровищните бонове, а не всички ДЦК. 4. Всеки се защитава от инфлация както намери за добре. Лихвите по депозитите, например, също са инструмент срещу обезценяването на парите (при нормални нива на инфлация).
Последна промяна от Tommi на 12 юли 2014 02:02, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юли 2014 02:02

Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 12 юли 2014 06:18

1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.

Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 09:50

Tommi написа:
Tommi написа:Държавата има достъп, не БНБ. Уточни какво си чул и какво имаш предвид, защото аз не мога да гадая. :)

ОК погрешно съм разбрал :!: Не била БНБ , а държавата и кво , румънците ли ще ги връщат :?

Казвам ти, че съм пропуснал този момент или не съм обърнал внимание и не знам за какво става въпрос. А и никъде по медиите не съм видял такова нещо. Така че може да споделиш, ако го пише някъде.

Не съм го чел , гледах го на живо по БНТ ! Казаха че за да гарантират влоговете на хората трябва да се изтегли нов заем , защото фонда имал на разположение малко над милиард ! А разликата до 3,5 няма от къде да се вземе !

Според мен или не си чул всичко казано или наистина не е било казано. Проблемът с тези 3.5 милиарда е това, че не е ясно дали обезпеченията са достатъчни за да покрият тази сума, ако се стигне до там. Липсват документи точно в тази връзка, иначе се знае кой е взел тези кредити. Дори и обезпеченията да не покрият сумата, със сигурност ще покрият огромна част от нея. Освен това, аз съм сигурен за себе си на 100%, че голяма част от теглилите тези кредити имат свои сметки в КТБ, а тези сметки са блокирани. При това положение накрая като се тегли чертата има шанс нещата да се закрепят, така че едва ли ще се стигне до теглене на заем или емитиране на книжа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 11:17

vaskonti написа:
Tommi написа:
Tommi написа:Държавата има достъп, не БНБ. Уточни какво си чул и какво имаш предвид, защото аз не мога да гадая. :)

ОК погрешно съм разбрал :!: Не била БНБ , а държавата и кво , румънците ли ще ги връщат :?

Казвам ти, че съм пропуснал този момент или не съм обърнал внимание и не знам за какво става въпрос. А и никъде по медиите не съм видял такова нещо. Така че може да споделиш, ако го пише някъде.

Не съм го чел , гледах го на живо по БНТ ! Казаха че за да гарантират влоговете на хората трябва да се изтегли нов заем , защото фонда имал на разположение малко над милиард ! А разликата до 3,5 няма от къде да се вземе !

Според мен или не си чул всичко казано или наистина не е било казано. Проблемът с тези 3.5 милиарда е това, че не е ясно дали обезпеченията са достатъчни за да покрият тази сума, ако се стигне до там. Липсват документи точно в тази връзка, иначе се знае кой е взел тези кредити. Дори и обезпеченията да не покрият сумата, със сигурност ще покрият огромна част от нея. Освен това, аз съм сигурен за себе си на 100%, че голяма част от теглилите тези кредити имат свои сметки в КТБ, а тези сметки са блокирани. При това положение накрая като се тегли чертата има шанс нещата да се закрепят, така че едва ли ще се стигне до теглене на заем или емитиране на книжа.

Слушах доста внимателно , каза се почти всичко (което е изгодно) , на някои неудобни въпроси пък въобще не се отговори :roll: Като например как БНБ е позволила да се изтеглят тези 100м евра , след като тя е единствената структура която може да осигури такива копюри в такова количество ! И как става това с една разписка :lol: Разиска се и въпроса за тези 3,5 милиарда , от БНБ случайно заявиха че това са "лоши" кредити и след като ги попитаха , как така в банковата система има "добри" и "лоши" кредити , почнаха да мънкат че те не биле "лоши" :? Просто липсвала пълна информация за тях , е как се обявяват 3,5 милиарда за "лоши" кредити тогава , това си е абсолютна манипулация на общественото мнение :shock: Ами ако се окаже че от тия 3,5м има точно 2 % които са не обслужвани , кво правим тогава ??? От кога липсата на информация прави нещо лошо или добро ???? И защо институция която трябва да укрепва банковото доверие прави точно обратното :shock: Защо се манипулират хората с подобни общи приказки , угодни за едната страна в казуса :evil:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 11:24

На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”