СП 2014 | 1/2 финал | Бразилия - Германия - 1:7 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/2 финал | Бразилия - Германия - 1:7 FT

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 09 юли 2014 09:11

Бразилия играха много добре, ама просто нямаха късмет. Малко се шокираха след няколкото гола и затова е тоя резултат. Но полуфинал за тях е нещо голямо, все пак вижте какви цървули имат в състава. И аз да ритах срещу тях, щях да напиша история.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 09 юли 2014 09:14

Усмивката отново се изходи грешно . Нищо ново .

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 юли 2014 09:23

Още преди мача писах - не е нормално Германия да се оплаква от грубостта на Бразилия.
Време е бразилците да си спомнят защо се играе тази игра.Да си спомнят годините когато бяха пример за другите отбори.
Да си спомнят времето когато те се оплакваха от грубостта на европейските отбори.
Да се върнат към корените си и тогава ще видим друга Бразилия !
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 09 юли 2014 09:28

Това не е Бразилия. Цяло полувреме с Колумбия в наказателното... СРАМ ! Къде отиде радостта и удоволствието от играта ? Публиката изригваше при някои трикови отигравания, но за съжаление видя около 5 за целия турнир... Това не е Бразилия. Някой казват, че тия играчи са били взети от плажа. Грешите. Ако бяха взети от плажа, сега нямаше да говорим за 1:7. Срамота е, че това са "звездите" на Бразилия. За мен проблема не е само в Сколари, на всяко едно ниво е. Селекция - ужасна, тактика - неотговаряща на Бразилия, класа - определено под нивото за голям футболен форум, на който се очаква да спечелиш титла. Жалко.
Поздравления за Германия, бий за да те уважават както се казва.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 09 юли 2014 09:44

NADURVEN_FILOSOF написа:Бразилия играха много добре, ама просто нямаха късмет. Малко се шокираха след няколкото гола и затова е тоя резултат. Но полуфинал за тях е нещо голямо, все пак вижте какви цървули имат в състава. И аз да ритах срещу тях, щях да напиша история.

....................................................

Бразилия са нямали късмет? Чуваш ли се какво говориш? Второто полувреме германците си правеха вече възстановяваща тренировка и въпреки това, вкараха още 2 гола!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2014 09:44

viali69 написа:Както отдавна съм казал - футболът вече е един добре режисиран театър със скъпо платени артисти.
Добре, че не си направих труда да гледам този цирк снощи.
Аз съм човек израснал с топката в крака. Гледал съм доста световни първенства.
Това беше първото, на което не изгледах нито един мач от началото до края.
Наивниците да продължават да вярват ...

Защо не се радваш поне малко на това, което се случи снощи? Това което са американците в политиката, това са бразилците във футбола. Мислят си, че всичко трябва да им принадлежи и да се развива по тяхната, ако трябва и със съдийска помощ. Да ама не, този път си получиха заслуженото и най-хубавото е че е от отбора, който най-много подкрепям, при това отбор синоним на феърплей и красива игра. Лошото обаче е че тия снощните хубавци в жълто трябва да ги търпим и по европейските терени, дори и в Русия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юли 2014 09:49

minchev_1951 написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Бразилия играха много добре, ама просто нямаха късмет. Малко се шокираха след няколкото гола и затова е тоя резултат. Но полуфинал за тях е нещо голямо, все пак вижте какви цървули имат в състава. И аз да ритах срещу тях, щях да напиша история.

....................................................

Бразилия са нямали късмет? Чуваш ли се какво говориш? Второто полувреме германците си правеха вече възстановяваща тренировка и въпреки това, вкараха още 2 гола!

Леле мале :lol: Значението на "ирония" в тълковния речник :arrow: http://rechnik.info/%D0%B8%D1%80%D0%BE% ... 0%B8%D1%8F

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/2 финал | Бразилия - Германия | 08.07 | 23:00

Мнениеот matador1 » 09 юли 2014 09:49

matador1 написа:
Neron написа:Честито на феновете на Германия! Незабравима вечер!

Честито! Искам да напиша много, но трябва да лягам. Беше невероятно.

Имайте предвид, че днес гледахме ИСТОРИЯ. Този мач ще влезе във футболните легенди наред с редица други.

Имате ли представа колко рекорда бяха счупени за тези 90 минути?

1. Клозе стана голов реализатор номер 1 на световни първенства;
2. Това е най-резултатната победа на полуфинал в историята на световните първенства;
3. Това е най-резултатния мач за това първенство;
4. Това е най-голямата загуба на Бразилия в цялата им история (предишният рекод е чак от 1920 г.!);
5. Това е май най-голямата победа за Германия на световно първенство след четвъртфинал.

Не съм сигурен, ама като нищо може и да е срещата с най-много отбелязани голове за под 10 минути!

Имате ли представа, че такъв мач на световно сигурно няма да има през следващите 50тина години!

Можем само да сме благодарни на Бундестима за великата им победа днес! ПОКЛОН!

Пропуснал съм 1. Германия вече е отборът с най-много вкарани голове на светивни първенства!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 09 юли 2014 09:55

Седем бели коня подарих ти мила :)
относно мача тотално изнасилване очаквах немците да бият , ама чак пак толкова тотално да надиграят прехвалените Бразилци

Върни се в “World Cup 2014”