Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
NADURVEN_FILOSOF написа:Бразилия играха много добре, ама просто нямаха късмет. Малко се шокираха след няколкото гола и затова е тоя резултат. Но полуфинал за тях е нещо голямо, все пак вижте какви цървули имат в състава. И аз да ритах срещу тях, щях да напиша история.
viali69 написа:Както отдавна съм казал - футболът вече е един добре режисиран театър със скъпо платени артисти.
Добре, че не си направих труда да гледам този цирк снощи.
Аз съм човек израснал с топката в крака. Гледал съм доста световни първенства.
Това беше първото, на което не изгледах нито един мач от началото до края.
Наивниците да продължават да вярват ...
minchev_1951 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:Бразилия играха много добре, ама просто нямаха късмет. Малко се шокираха след няколкото гола и затова е тоя резултат. Но полуфинал за тях е нещо голямо, все пак вижте какви цървули имат в състава. И аз да ритах срещу тях, щях да напиша история.
....................................................
Бразилия са нямали късмет? Чуваш ли се какво говориш? Второто полувреме германците си правеха вече възстановяваща тренировка и въпреки това, вкараха още 2 гола!
matador1 написа:Neron написа:Честито на феновете на Германия! Незабравима вечер!
Честито! Искам да напиша много, но трябва да лягам. Беше невероятно.
Имайте предвид, че днес гледахме ИСТОРИЯ. Този мач ще влезе във футболните легенди наред с редица други.
Имате ли представа колко рекорда бяха счупени за тези 90 минути?
1. Клозе стана голов реализатор номер 1 на световни първенства;
2. Това е най-резултатната победа на полуфинал в историята на световните първенства;
3. Това е най-резултатния мач за това първенство;
4. Това е най-голямата загуба на Бразилия в цялата им история (предишният рекод е чак от 1920 г.!);
5. Това е май най-голямата победа за Германия на световно първенство след четвъртфинал.
Не съм сигурен, ама като нищо може и да е срещата с най-много отбелязани голове за под 10 минути!
Имате ли представа, че такъв мач на световно сигурно няма да има през следващите 50тина години!
Можем само да сме благодарни на Бундестима за великата им победа днес! ПОКЛОН!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта