volf написа:Зает съм в момента и ще ти отговоря на лични в рамките на времето си за почивка.
[offtopic]Помоли добрия селянин за още 15 минутки и се връщай да товариш слама

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
volf написа:Зает съм в момента и ще ти отговоря на лични в рамките на времето си за почивка.
volf написа:ntodorov написа:Прощавайте, че е във вашата тема, но както гледам мнозина се радват на случващото в Държавата ни и конкретно с КТБ. "Радостта" българска се подхранва и от неведението ваше относно бъдещето на отборът ви. Типично по нашенски. Аз съм убеден, че след 21.07. никой от вас дори няма да си спомня, за каквито и да е сътресения. Желая ви успех и горе главите.
[offtopic]Волф: Tи усещаш ли се бе човек ?до
Импровизираш с нарочно пуснат слух. Частната банка Х е толкова частна, колкото Държавността ни въобще. Спри се.
Какво значи доносничество ? Тук е застрашен интересът на Държавата ни чрез една финансова спекулация имаща
за цел далеч по-комерсиални от въображението ти интереси.
Не случайно са насочени спрямо тази банка. Целта е да се посегне върху Банковата ни система и фискалната състоятелност на Държавата ни въобще.
Ако ти разполагаш с информация - зряла и изпипана, че Х наистина фалира подплати я с факти.
Предполагам знаеш, че фалитът на която и да е банка не касае пряко вложителите и, освен в случаите, когато участват със суми над 196 000 лв. Разпространяването на тази "болна" информация има за цел да удари бедните и незнаещи хора. Банката ще има
затруднен ликвиден капитал при това масово теглене на средства, но вярвай Държавата и в частност БНБ ще налеят пари в нея - във вид и на заем от МВФ, ако щеш....Е-еееее. Това ли е "нещото", което си "струва". Заради корпоративния интерес на някой си, който пуска умишлените слухове с цел да свали доминанта в Банковата ни система и да се надява огромния му личен кредит да бъде стопен единствено и само "АКО" евентуално рухне МВБ...Няма по-лесна жертва от незнаещите в паниката си и психозата си хора...И аджеба - ти наистина ли вярваш, че сульо изпратил СМС-ите и пуснал слуха е заинтригуван за твоите и моите пари в банката Х...Стига бе. Осъзнай се и, ако наистина не си от хората с интерес да продължава тази психоза наистина те съветвам да спреш или да поддадеш инфо в ДАНС за източника на твоето "захранване". Пиша ти тези неща не от позицията на нтодоров...И да. Никой не може да ти отнеме правото да изразяваш мнение, но когато то касае сигурността на Държавата ни, накърнява лични интереси ( на вложители) и настройва в панически ужас хората без приложено и грам покритие за това - вече говорим за нещо друго.
Иначе аз мога да ти дам много примери, как и защо вложенията на хората в банката са гарантирани сега и точно в този момент. Искам от теб един единствен пример, в който ти да ме убедиш, че тази банка е пред фалит. За умните хора с достатъчна финансова култура щеше вече да им е светнала лампичката, че банка изплатила и трансформирала от своите в други сметки над 800 000 000 лева и то за 6 часа няма как да е била в ликвидна криза, най малко пък в несъстоятелна такава... Спри се човек.
И преди да ми дадеш пример с 1997 година първо намери разликите от тогава и анализирай сега случващото се. Аз само ще ти помогна, като вметна, че тогава валутата не беше фиксирана ( нямаше го МВБ, впрочем и за това го поканихме де), банките бяха ЧАСТНИ и извън обсега на БНБ, а основните пари в тях - изцяло...Държавни. Парите на обикновените хора изгоряха от девалвацията ( страшно мръсен механизъм) на българския лев, а тогавашните им влогове не бяха защитени от Гаранционния фонд. И не на последно място: Банковата система в която и да е Държава се гради САМО и ЕДИНСТВЕНО чрез доверие. Липсата на такова е лично право, но насаждането на недоверие си е подсъдимо.[/offtopic]
Не смятам че ПИБ ще фалира!
Зает съм в момента и ще ти отговоря на лични в рамките на времето си за почивка.
За сега само ще обявя предположението си, че послушно повтаряш припева наложен от медии и законодатели в подкрепа на една теза която не устройва само хората изкарващи прехраната си с чест и труд.
Това е правилен логаритъм докато се научим да използуваме думите със съответното им значение, но после е трябвало да ангажираш и разума си за да отделиш истината от итереса на рецитатора!
И как изведнъж застана в подкрепа езика на онези, които до вчера онождаха хората, а днес вече са блюстители на техния интерес?!
До довечера!
П.пс- Няма как валутният борд да падне заради състоянието на коя да е от банките. Обратната теза е елемент на празното говорене и създаване на обществени страхове и настроения в удобни за някого посоки!
Ако към днешна дата валутния борд падне, това ще означава, че тази държаеа не функционира, тоест тя е само времено географско понятие!
Каквито и причини да си измисляш, това няма как да се случи в близко и не толкова бъдеще.
Изключи го този телевизор поне за ден, за да заработи мозъка ти, че ще се зомбираш съвсем и " припевът" ще замени изцяло идентичноста ти!
Фен си на истинския български отбор - Лудогорец. Бъди българин и ти. Поеми своята отговорност
и издай клеветниците. Още сега...
Прощавайте, че е във вашата тема, но както гледам мнозина се радват на случващото в Държавата ни и конкретно с КТБ. "Радостта" българска се подхранва и от неведението ваше относно бъдещето на отборът ви. Типично по нашенски. Аз съм убеден, че след 21.07. никой от вас дори няма да си спомня, за каквито и да е сътресения. Желая ви успех и горе главите
Частната банка Х е толкова частна, колкото Държавността ни въобще. Спри се.
Какво значи доносничество ? Тук е застрашен интересът на Държавата ни чрез една финансова спекулация имаща
за цел далеч по-комерсиални от въображението ти интереси.
Искам от теб един единствен пример, в който ти да ме убедиш, че тази банка е пред фалит. За умните хора с достатъчна финансова култура щеше вече да им е светнала лампичката, че банка изплатила и трансформирала от своите в други сметки над 800 000 000 лева и то за 6 часа няма как да е била в ликвидна криза, най малко пък в несъстоятелна такава...
ntodorov написа:Волф: Прости моята несхватливост, но от играта ти на думи нищо не схващам...![]()
С много думички - нищо не си написал.
С думи прости отговори - ти "прогнозира" ли фалит на банки тук в този форум или не.
Обеща, че скоро и произходът на парите на Цветан Василев щеше да бъде изяснен...
Е. Ще чакаме, но преди това се огледай и виж аджеба от къде идват пък парите на
твоя "патрон".
"DarkPsy"]Очаквам с нетърпение моментът, в който това глорихънтърче volf ще започне да възхвалява Ботев. Неизбежно еЛудогорец са до време.Следващите сме ние
slash1912 написа:Ти за някакъв фактор или за крайна инстанция се имаш,че да определяш кой какъв е?Истинските фенове на Ботев мечтаят да спорят с теб
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта