Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот venomcho » 30 юни 2014 15:30

volf написа:Зает съм в момента и ще ти отговоря на лични в рамките на времето си за почивка.

[offtopic]Помоли добрия селянин за още 15 минутки и се връщай да товариш слама :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 юли 2014 01:31

volf написа:
ntodorov написа:Прощавайте, че е във вашата тема, но както гледам мнозина се радват на случващото в Държавата ни и конкретно с КТБ. "Радостта" българска се подхранва и от неведението ваше относно бъдещето на отборът ви. Типично по нашенски. Аз съм убеден, че след 21.07. никой от вас дори няма да си спомня, за каквито и да е сътресения. Желая ви успех и горе главите.
[offtopic]Волф: Tи усещаш ли се бе човек ?до
Импровизираш с нарочно пуснат слух. Частната банка Х е толкова частна, колкото Държавността ни въобще. Спри се.
Какво значи доносничество ? Тук е застрашен интересът на Държавата ни чрез една финансова спекулация имаща
за цел далеч по-комерсиални от въображението ти интереси.
Не случайно са насочени спрямо тази банка. Целта е да се посегне върху Банковата ни система и фискалната състоятелност на Държавата ни въобще.
Ако ти разполагаш с информация - зряла и изпипана, че Х наистина фалира подплати я с факти.
Предполагам знаеш, че фалитът на която и да е банка не касае пряко вложителите и, освен в случаите, когато участват със суми над 196 000 лв. Разпространяването на тази "болна" информация има за цел да удари бедните и незнаещи хора. Банката ще има
затруднен ликвиден капитал при това масово теглене на средства, но вярвай Държавата и в частност БНБ ще налеят пари в нея - във вид и на заем от МВФ, ако щеш....Е-еееее. Това ли е "нещото", което си "струва". Заради корпоративния интерес на някой си, който пуска умишлените слухове с цел да свали доминанта в Банковата ни система и да се надява огромния му личен кредит да бъде стопен единствено и само "АКО" евентуално рухне МВБ...Няма по-лесна жертва от незнаещите в паниката си и психозата си хора...И аджеба - ти наистина ли вярваш, че сульо изпратил СМС-ите и пуснал слуха е заинтригуван за твоите и моите пари в банката Х...Стига бе. Осъзнай се и, ако наистина не си от хората с интерес да продължава тази психоза наистина те съветвам да спреш или да поддадеш инфо в ДАНС за източника на твоето "захранване". Пиша ти тези неща не от позицията на нтодоров...И да. Никой не може да ти отнеме правото да изразяваш мнение, но когато то касае сигурността на Държавата ни, накърнява лични интереси ( на вложители) и настройва в панически ужас хората без приложено и грам покритие за това - вече говорим за нещо друго.
Иначе аз мога да ти дам много примери, как и защо вложенията на хората в банката са гарантирани сега и точно в този момент. Искам от теб един единствен пример, в който ти да ме убедиш, че тази банка е пред фалит. За умните хора с достатъчна финансова култура щеше вече да им е светнала лампичката, че банка изплатила и трансформирала от своите в други сметки над 800 000 000 лева и то за 6 часа няма как да е била в ликвидна криза, най малко пък в несъстоятелна такава... Спри се човек.
И преди да ми дадеш пример с 1997 година първо намери разликите от тогава и анализирай сега случващото се. Аз само ще ти помогна, като вметна, че тогава валутата не беше фиксирана ( нямаше го МВБ, впрочем и за това го поканихме де), банките бяха ЧАСТНИ и извън обсега на БНБ, а основните пари в тях - изцяло...Държавни. Парите на обикновените хора изгоряха от девалвацията ( страшно мръсен механизъм) на българския лев, а тогавашните им влогове не бяха защитени от Гаранционния фонд. И не на последно място: Банковата система в която и да е Държава се гради САМО и ЕДИНСТВЕНО чрез доверие. Липсата на такова е лично право, но насаждането на недоверие си е подсъдимо.[/offtopic]

Не смятам че ПИБ ще фалира!
Зает съм в момента и ще ти отговоря на лични в рамките на времето си за почивка.
За сега само ще обявя предположението си, че послушно повтаряш припева наложен от медии и законодатели в подкрепа на една теза която не устройва само хората изкарващи прехраната си с чест и труд.
Това е правилен логаритъм докато се научим да използуваме думите със съответното им значение, но после е трябвало да ангажираш и разума си за да отделиш истината от итереса на рецитатора!
И как изведнъж застана в подкрепа езика на онези, които до вчера онождаха хората, а днес вече са блюстители на техния интерес?!
До довечера!
П.пс- Няма как валутният борд да падне заради състоянието на коя да е от банките. Обратната теза е елемент на празното говорене и създаване на обществени страхове и настроения в удобни за някого посоки!
Ако към днешна дата валутния борд падне, това ще означава, че тази държаеа не функционира, тоест тя е само времено географско понятие!
Каквито и причини да си измисляш, това няма как да се случи в близко и не толкова бъдеще.
Изключи го този телевизор поне за ден, за да заработи мозъка ти, че ще се зомбираш съвсем и " припевът" ще замени изцяло идентичноста ти!

[offtopic]Ще се опитам да бъда пунктоален!
Фен си на истинския български отбор - Лудогорец. Бъди българин и ти. Поеми своята отговорност
и издай клеветниците. Още сега... :evil:

От едната страна тези ти изречения са натоварени с твърде много смислова недостатъчност?!
От другата страна начина по който налагаш факта че съм съм фен на Лудогорец в този форум търси единствено да провокира негативни настроения спрямо мен, което е твърде закъсняла реакция и още толкова безмислена?!
Трета страна няма, така че сам можеш да си правиш извода какви човешки достойнства откривам аз в това ти изявление.
Прощавайте, че е във вашата тема, но както гледам мнозина се радват на случващото в Държавата ни и конкретно с КТБ. "Радостта" българска се подхранва и от неведението ваше относно бъдещето на отборът ви. Типично по нашенски. Аз съм убеден, че след 21.07. никой от вас дори няма да си спомня, за каквито и да е сътресения. Желая ви успех и горе главите

Их как се намести на страната на правдата и онеправданите, блесвайки с такова прозрение за светлото бъдеще на имено техния клуб! :o
И как свръхдобронамереният ти и едновремено стова компетентен мозък допусна, че може да се случи това - може ли лека разбивка на евентуалните варианти?!
Аз понеже съм от "лошите" и заради това че наричам фактите с истинските им имена ( следва да съм "РадостТа българска") мога да се обзаложа, че това няма как да се случи вече дори и Цветан Василев да бъде върнат на бял кон, което е и най-оптимистичния, макар и само теоритично вариант.
Казвм го с съжаление, че страната ще остане още дълго без подобен стадион, и със съжаление към истинските фенове на Ботев, чиито клуб вече е с подменена идентичност.
Принципно не одобрявам спонсорството от банки във които и да е било сфери, както и финансирането от тях на медии, тъй като винаги се търси обратната връзка, резултат на което е и твоето медийноконтролирано становище по проблема!
Иниациативата на Василев беше обречена на неуспех подобно на Събевият казус, но Пловдивският случай беше натоварен с много допълнителни пасиви(във вид на активи), един от които са спестяванията на вложителите в КТБ.
Както се казва в песента "Обяснима развръзка и естествен процес...."!
Частната банка Х е толкова частна, колкото Държавността ни въобще. Спри се.
Какво значи доносничество ? Тук е застрашен интересът на Държавата ни чрез една финансова спекулация имаща
за цел далеч по-комерсиални от въображението ти интереси.

Държавноста уважаеми, следва да каса частните интереси на всички поданици, а не на малка част хора обединени в финансово сдружение, които в повече от случаите са с локация извън държавата. Така и не ми обясни как е застрашен интересът на държавата, като се има в предвид, че вероятност да падне "валутния борд" няма.
Истината е че са застрашени интересите на вложителите и данакоплатците, заради това че някой ги е подвел, че ще им увеличава спестяванията с по 10% годишно, а е изхарчил парите им, като междувремено се е кичил с харизмата на неповторим радетел за спорта :lol:
Нали акционерите на тази банка с право на глас били милиардери и мултимилионери и са обявили капитал с който могат безпрепятствено да зщитят интересите на вложителите?
Защо уж с толкова много пари не успяха да устискат един петък на нуждите на вложителите си?
Защо държавен фонд трябва да покрива щети нанесени от известни на държавата лица?
Защо не тях издирва и задържа ДАНС, а пусналите СМС против банката :idea:
Зашо Василев не е в затвора, а чака от законодателната си прислуга да му върне непрекосновеноста някъде по света с невърнатите пари на хората?
Познаваш ли някой от акционерите на тази банка лично?
Аз знам за официално обявеният от Василев омански емир, наричан за кратко "Омански емир".
Е дреме ли му според теб на него за спестяванията на хората, държавната сигурност и нейните интереси и защо държавните ни структори защитават неговите?!
Ти май имаш окончателно становище около мотива и организатора на СМС кампанията, която уви не ме е засегнала!
Следователю, да не би организатора да е ПЕЕВСКИ и защо ако е той ДАНС не го арестува заедно с изпълнителите на процедурата, а заподозреният вероятно необезпокояван увеличава размера на талията си?!
Тоя който иска да си оправи кредита бил голям наивник бре колега! Ми той въобще не е наясно с принципите на взаимодействие на държавните финасови институции с МВФ. В резултат на действието най много да му увеличат лихвата по кредита?!
Обяснявам за последно:
МВФ ще има своето място в финансовата политика на страната докато тя е член на Европейския съюз и не е въвела в обръщение като официална и единствена европейската единица Еврото. За този период еврото ще остане в съотношение към лева, както и досега тъй като това е и в общи линии математическото въздействие на фонда в България!
Искам от теб един единствен пример, в който ти да ме убедиш, че тази банка е пред фалит. За умните хора с достатъчна финансова култура щеше вече да им е светнала лампичката, че банка изплатила и трансформирала от своите в други сметки над 800 000 000 лева и то за 6 часа няма как да е била в ликвидна криза, най малко пък в несъстоятелна такава...

И защо ме натовари с решението, че смятам тази банка за в състояние на евентуален фалит?!
Да беше прочел някое и друго мое скорошно мнение, щеше да ти стане ясно, че я нямам в предвид!
Моля те не ми възлагай собствените си ограничения във вид на часове и суми като мерило за интелектуалните ми стойности.
Дори и в случая настроенията ни да са в една посока, аз наблюдавам редица други аргументи за оценка на риска, които са далеч по-рентабилни за подобни умозаключения!
В действителност твоята финансова култура ми звучи твърде медийно-модулирано и малко се различава от практическите норми за подобна.
Благодарение на такива "патриоти" като тебе, които с настроенията си показват че са склони да "платят сметката" на услужливите законодатели, в нашата държава е на път да се прокара закон, който ще клсифицира Говоренето и Информация против банка, за криминално престъпление!!!!!!!!!!!!
Предвижда се ефективно наказание от 2 до 10 години затвор!!!!!
Това ще бъде прецедент в световната законодателна история и най-изявената дискриминация от страна на държава към собствените и поданици в полза на частните финансови дружества, сравнима само с геноцида на фашисти спрямо еврей!
Сравнението даже не е силно!
Би ли ми посочил закон или текст от закона който да класифицира някое неправомерно деиствие от страна на банка към потребител, като криминално деяние?!
Стига толкова - със здраве![/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2014 13:37

Волф: Прости моята несхватливост, но от играта ти на думи нищо не схващам... :roll:
С много думички - нищо не си написал.
С думи прости отговори - ти "прогнозира" ли фалит на банки тук в този форум или не.
Обеща, че скоро и произходът на парите на Цветан Василев щеше да бъде изяснен...
Е. Ще чакаме, но преди това се огледай и виж аджеба от къде идват пък парите на
твоя "патрон".
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юли 2014 14:05

Аз помня един, който беше сигурен, че Василев ще влезе в пазарджишкия затвор. Просто ние трябвало да му вярваме, защото той не бил някой глупак- и друг път бил давал прогнози и те се сбъдвали :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 юли 2014 18:26

ntodorov написа:Волф: Прости моята несхватливост, но от играта ти на думи нищо не схващам... :roll:
С много думички - нищо не си написал.
С думи прости отговори - ти "прогнозира" ли фалит на банки тук в този форум или не.
Обеща, че скоро и произходът на парите на Цветан Василев щеше да бъде изяснен...
Е. Ще чакаме, но преди това се огледай и виж аджеба от къде идват пък парите на
твоя "патрон".

Моят "патрон"!!!
Сигурен съм че имаш нещо в предвид?!
За теб ще повторя, че аз не си създавам идоли и съответно не се налага болезнено да ги отхвърлям.
Достатъчно "обаятелен" съм да ръководя инициативите в които учавствувам и на всяка жива твар в контакт с мен и се налага да доказва качества за да и поставям задачи, ако държи на удобния си стандарт!
Надявам се този път схватливоста и концентрацията ти да са били на ниво за да усетиш смисъла?
Ако не се е получило, значи и двамата си губим времето!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 01 юли 2014 22:32

Психиатрията като държавна институция се издържа с нашите пари, следователно на тоя олигофрен аз му плащам интернета в килията, баси парадокса...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 юли 2014 12:22

"DarkPsy"]Очаквам с нетърпение моментът, в който това глорихънтърче volf ще започне да възхвалява Ботев. Неизбежно е :) Лудогорец са до време.Следващите сме ние ;)

Аз ли закъснях с възхвалите? -Ти ли недочака.....?!!! :roll:
От как редуцираха бюджета около Ботев не те виждам да пишеш - ЩО...?!
Дали пък в форума няма да се върнат онези с които можехме да си казваме истината ву очи безплатно?
Последна промяна от volf на 02 юли 2014 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 02 юли 2014 12:58

Мосю Магариди,моля да поясните какво означава израза "истината ву очи безлатно" :lol: !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 юли 2014 14:21

Ти за някакъв фактор или за крайна инстанция се имаш,че да определяш кой какъв е?Истинските фенове на Ботев мечтаят да спорят с теб :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 юли 2014 14:46

slash1912 написа:Ти за някакъв фактор или за крайна инстанция се имаш,че да определяш кой какъв е?Истинските фенове на Ботев мечтаят да спорят с теб :lol:

Защо да скромнича? - Отговорът е Да!
След като не съм посредник, явно съм крайна инстанция!
Това е само един факт, който нито ме ласкае, нито ме подтиска!

Върни се в “Ботев”