milen.hristov написа:zlatan написа:Милене,бре ти и от политика ли разбираш бре брат.Спри да ни излагаш Левскарите с такива теми 
бе приятел,а и да те попитам ти какъв се падаш на Бойко-стана ми интересно.
Никакъв не съм му- за съжаление. Къде видя да хваля Бойко, единствено съм писал факти. Не виждам политическото ми мнение с какво засяга Левски?

..да бе ...това доста тъпо прозвуча ... къде намеси Левски в цялата схема бе пич ... Левски е отбор на народа , негов основен опонент винаги е бил цска-изкуствено създаден отбор от бкп с цел да бъде витрина на соц държавата -т.е. по презумция левскарите са сини не само по клубна принадлежност  , а и убедени антикомунисти  понеже основния им опонент е комунистическо отроче ..Герб са дясна партия ,както преди това СДС , така че няма противоречие ... виж ..ако си левскар и си падаш по бсп , комунизма и проруската риторика - хм ..имаме проблем ..щото няма логика ... 
....а иначе от политика всички разбират , така че всеки може да пише каквото си иска , да не говорим , че след тоновете простотии изписани от червените тролчета във форума всеки може да пише спокойно - по големи простотии от тях не може да измисли така или иначе ... 
.....и за финал по въпроса за Бойко - досега не съм гласувал за него и Герб -спрях да гласувам след като Костов разби СДС - и аз както милиони млади в началото на 90-те бях страстен фен на синята идея , и аз както милиони вярвах , че всичко ще се промени към добро , и аз както милиони в течение на времето се оказахме излъгани , щото се оказа , че целия преход е бил добре режисиран от бкп и Москва , че опозицията и СДС са били назначени начело с Костов от Луканов и сие ...и от близо 14 години само гледам отстрани , защото загубих вяра в това че нещо хубаво може да се случи ....но винаги съм бил убеден , а в момента повече от всякога , че трябва бкп-бсп-дпс трябва да са далече от властта за много години ..Бойко е бивш гард на бай Тошо , знаем му генезиса ,но явно има нещо в него и в Герб и в това , което правят когато са на власт , след като бсп-дпс-атака и Москва правят всичко за да не е на власт .... а знаете какво са казали хората - врага на моя враг , може да се окаже поносим за мен , дори и да не го харесвам много , много ... не за друго ...ами както винаги съм писал - става въпрос за цивилизационен избор , а за мен избора е бил винаги Европа ... благодарен съм на руския народ , но ...както се казва - сори ... путин и диктатурата му - не ..мерси ...