Президентът разпуска 42-рото Народно събрание на 6 август

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Президентът разпуска 42-рото Народно събрание на 6 август

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2014 23:29

orlando7 написа:
годе написа:
milen.hristov написа:
годе написа:
milen.hristov написа:
Балкански Орел написа:Гроб, дпс, битака, бкп вън от властта !!

И следващият логичен въпрос е кой да дойде

И двамата с циганския орел, разбирате от политика колкото магаре от военна музика!

И разбирачо ти предлагаш

Предлагам да спреш да пускаш теми в които материята ти е мътна!

Материята е мътна, ама човека има мерак за политика. Е, те такива са и политиците ни.

Имам мерак за какво :mrgreen: Аз, за политик не ставам, за да си успешен политик трябва да имаш някои качества, които аз не притежавам, извън доброто образование и интелигентност.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 юни 2014 23:39

Red Warrior написа:Костов, върни се и спаси България! 8-)

Да бе да се върне, ами мафията и монополите какво ще правят. Те не искат нормална държава. Конадира е държавник.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2014 23:40

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:
milen.hristov написа:Коалиция с бсп не може да се прави, с каква коалиция нехристиянска и терористична организация. А, че и там има няколко свестни хора е без съмнение, както и, че станишко ги гони един по един.

Ми то не остана читав човек на Позитано.Кадиев бе една много добра опция,но човека си тръгна погнусен от това което става в БСП.Другите са мишки,а от плъхове никой няма полза.За мен БСП тръгват към дъното и няма кой да ги спре!

Веднъж вече ти направих аналогия с Паулус и нашивките... Иска ти се да тръгнат към дъното, но реалностите са други. За 120 години колко пъти са отивали до дъното и обратно-виж в историята. Те резултат под 20-25% няма да имат. В България има две партии-едната са те. За жалост, втората е ДПС. С електорат, система, организация, структура и прочее. Всичко останало е сбироток и еднодневки. Измислени герои от приказките, за които никой няма да помни след десетина години.

Е прав си, като си прав, прав си. То за това ни е такова дереджето защото има една камара пенсионери и цигани, или хора, които имат директна изгода гласуващи за бсп. Не е тайна, че тази партия разчита на селският и малцинственият вот, и не ги интересува по какъв начин ще вземе властта, тя им е самоцел.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 юни 2014 23:41

urkoto написа:Време е Командирът да се върне на бял кон и да спаси отново държавата ни, факт.

факт.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2014 23:49

batceko написа:... всичко , което е ясно след днес е ....че официално все още нищо не се е случило ...НИЩО ...

все още нито парламента е разпуснат , нито орешарски е подал оставка , нито има официално насрочени избори ...има само декларация от страна на партиите и президента .. нищо повече ...и не случайно Радан Кънев каза , че ако до 25 юли правителството не подаде оставка това би означавало нарушение на споразумението ..и това е ...

..но има едно нещо официално ясно - правителството и хората стоящи зад него имат месец на власт - месец през , който могат да правят каквото решат ...имат и парламент зад тях ...

... да си двигне ръката , който си мисли , че бсп и дпс плюс атака ще се кротнат и ще чакат засрамени да дойдат изборите , които да загубят и на власт да се върне най вероятно ГЕРБ .

.. всички знаем как дойдоха на власт преди година - първо по команда ЕРП -тата надписват сметките посред зима , хората излизат на улицата с протести срещу тях , месец по късно чрез медиите основно на Пеевски и машата бареков в устата на хората вече е вкарано искането за оставка на ГЕРБ , Бойко се отегля ...но плана продължава - станишев обикаля по студията да говори за повсеместни подслушвания по заповед на Цветанов - рейтинга на ГЕрб почва леко да пада ..в събота се осъществява координирата операция в Костинброд , довела допълнително отдръпване на периферен електорат на ГЕРБ - резултата от всичко това - възможност на бсп -дпс и атака да направят правителство Без да са спечелили изборите ...година по късно никой не е осъден нито за подслушванията , нито за Костинброд , но правителството си е на власт , както и хората ,които стоят зад него ...

..това си го спомняте предполагам ...

.... пак повтарям - на този етап няма нищо официално и правителството и парламента са си действащи ...

... някой да се е питал защо така наречената банкова криза се появява в този момент ..и то отново чрез координирана държавна атака - помните десанта на десетки прокурори в офисите на КТБ , говори се за огромно теглене на суми от държавни структури от КТБ , които именно са допринесли в огромен процент до последвалите събития ... после излиза Кутев и говори за втора банка ..почва масирана атака по Фибанк - смс -и , писания по интернет , клипчета и опашки от както се оказва едни и същи чакащи - явно подставени лица ... това последното е много странно , защото навсякъде има камери и е тъпо да ползваш едни и същи хора , които да правят калабалък пред банките .... много странно ... особено ако искаш да дестабилизираш банковата система и искаш да останеш анонимен ...освен ако желанието не е точно обратно ..хич не бих се учудил , ако се окаже че на мнимите чакащи е платено по неведум начин с инфото , че парите идват от Бойко ....хич не бих се учудил .. после Бойко да доказва , че няма сестра ....

..може би не случайно Борисов е видимо изнервен в последните дни ... може би е усетил , че бсп-дпс и ко ще направят всичко или за да останат на власт колкото се може по дълго или да компрометират ГЕРБ достатъчно сериозно преди евентуални избори за да намалят преднината им ... аз лично не бих се учудил и опита за дестабилизация на България , чрез банковата система да цели едно нещо - достатъчно основателна причина за да остане правителството и парламента на власт неопределено време , защото ако банките тръгнат да се срутват , последното нещо , което някой ще иска да прави това са оставка на правителство и парламент , служебно правителство за месеци и нови избори ... никой няма да го направи ... първо ще се изчака да мине кризата , а за това може да е необходимо много време ..

..искрено се надявам , това да не е истинския сценарий ... и всичко това с КТБ и Фибанк да е някаква случайност ..дано е така ... а не част от пъклен план за оставане на комунистите на власт .. а зад тях стои Москва ... Южен поток .. ...

....и още веднъж -все още никой не е подал оставка , затова бъдете бдителни ... нищо не е свършило ... даже може и да не е започнало още ... дано бъркам ...

Наивни но ,чак толкова не, на комунист вяра никога. Мнението ти е напълно правилно и на място, както и на време. И само се чудя, защо тази държава само бсп я фалира не им е за пръв път в крайна сметка

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 юни 2014 23:52

Милене,бре ти и от политика ли разбираш бре брат.Спри да ни излагаш Левскарите с такива теми
бе приятел,а и да те попитам ти какъв се падаш на Бойко-стана ми интересно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2014 23:58

zlatan написа:Милене,бре ти и от политика ли разбираш бре брат.Спри да ни излагаш Левскарите с такива теми

Никакъв не съм му- за съжаление. Къде видя да хваля Бойко, единствено съм писал факти. Не виждам политическото ми мнение с какво засяга Левски?

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 30 юни 2014 02:37

milen.hristov написа:
zlatan написа:Милене,бре ти и от политика ли разбираш бре брат.Спри да ни излагаш Левскарите с такива теми

Никакъв не съм му- за съжаление. Къде видя да хваля Бойко, единствено съм писал факти. Не виждам политическото ми мнение с какво засяга Левски?

..да бе ...това доста тъпо прозвуча ... къде намеси Левски в цялата схема бе пич ... Левски е отбор на народа , негов основен опонент винаги е бил цска-изкуствено създаден отбор от бкп с цел да бъде витрина на соц държавата -т.е. по презумция левскарите са сини не само по клубна принадлежност , а и убедени антикомунисти понеже основния им опонент е комунистическо отроче ..Герб са дясна партия ,както преди това СДС , така че няма противоречие ... виж ..ако си левскар и си падаш по бсп , комунизма и проруската риторика - хм ..имаме проблем ..щото няма логика ...

....а иначе от политика всички разбират , така че всеки може да пише каквото си иска , да не говорим , че след тоновете простотии изписани от червените тролчета във форума всеки може да пише спокойно - по големи простотии от тях не може да измисли така или иначе ...

.....и за финал по въпроса за Бойко - досега не съм гласувал за него и Герб -спрях да гласувам след като Костов разби СДС - и аз както милиони млади в началото на 90-те бях страстен фен на синята идея , и аз както милиони вярвах , че всичко ще се промени към добро , и аз както милиони в течение на времето се оказахме излъгани , щото се оказа , че целия преход е бил добре режисиран от бкп и Москва , че опозицията и СДС са били назначени начело с Костов от Луканов и сие ...и от близо 14 години само гледам отстрани , защото загубих вяра в това че нещо хубаво може да се случи ....но винаги съм бил убеден , а в момента повече от всякога , че трябва бкп-бсп-дпс трябва да са далече от властта за много години ..Бойко е бивш гард на бай Тошо , знаем му генезиса ,но явно има нещо в него и в Герб и в това , което правят когато са на власт , след като бсп-дпс-атака и Москва правят всичко за да не е на власт .... а знаете какво са казали хората - врага на моя враг , може да се окаже поносим за мен , дори и да не го харесвам много , много ... не за друго ...ами както винаги съм писал - става въпрос за цивилизационен избор , а за мен избора е бил винаги Европа ... благодарен съм на руския народ , но ...както се казва - сори ... путин и диктатурата му - не ..мерси ...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 юни 2014 08:28

sin4ec написа:
dzhambov написа:Станишев ще го помнят векове хаха

Нищо не си схванал... Те могат без всеки, Станишев е един от многото, но с или без него или който и да било БСП пак ще има. А ГЕРБ, както НДСВ, СДС, Атака, БББ, ББЦ, РБ и десетки още знайни и незнайни ще са минало забравено. Който може да разбере-да разбира...

И е съвпадение , че 25 години не можем да се оправим , като винаги ИМА БСП и всички други парти и са създадени от ДС и БКП , колкото да има " алтернатива " , а те дружно ни ....... ? Подкрепай си БКП ....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юни 2014 11:24

GOLEADOR написа:Разбира се,че БСП няма да изчезне.Но,че тръгна към дъното в това съм сигурен.Спада ще се види още на тези избори.Няма читав бесепар който да застане зад Станишев.Особенно в районите които той предаде на ДПС.Това хората по тия места няма да му го простят и няма да гласуват за БСП.За това твърдя,че тази партия тръгва надолу,а не,че ще се закрие.Един нов лидер с модерно мислене би стабилизирал партията,но аз не виждам кой има качествата за това.Кадиев си тръгна,а той за мен бе една добра алтернатива за БСП.За друг не се сещам,но и не ми пука какво ще се случи с тази партия.В едно обаче съм сигурен,ГЕРБ пак(отново) ще ги бие на избори. ;)

Безспорен факт е, че ниският процент на БСП е единствената изненада на тези избори. Останалите си взеха традиционното. И безспорен факт е, че именно червените избиратели не пожелаха да излязат и гласуват, което говори за проблеми в самата БСП. Както и абсолютно организираният по места протест 15-15. Соцагенциите не сбъркаха в прогнозите си-те дадоха нагласите. Но от нагласа по принцип да гласуваш за някой до реално гласуване разликата е огромна. Но това си е проблем за анализ в самата БСП. Партия от Брюксел не се управлява, очевидно БСП ще имат нов лидер и управление. С кадрите им не съм запознат, ти също предполагам, ще ги видим какво ще измъдрят. БСП ще загуби тези избори, но далеч не с толкова, с колкото на някои им се иска. Имат два сериозни резерва-своите избиратели, които не гласуваха на ЕИ и антиГЕРБ гласовете, които също ги нямаше. Но на 5 октомври ще са факт. Друг въпрос е, че сега има и нова антиГЕРБ партия на терена, която ще обере сериозна част от тези гласове. Но така или инак тези 35-36%, които събират ГЕРБ и РБ, са много недостатъчни за управление. А БСП+ДПС+ББЦ минават 50%...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”