СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Мнениеот Синичко » 29 юни 2014 21:23

RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!

Може, що да не може... просто класата на футболистите наклони везни накрая.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико|29.06|19:00

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:24

bilyaletdinov написа:
RedeviL написа:И аз това се чудя!? За кого да стискам палци? За разни индианци, алах-екбери и тем подобни ли?

Е, те евро отборите щото нямат алах-екбери :lol: Маншафтчето с тоя Рамазан не ги виждам :lol: Холандците със суринамската колония същата работа. Аз си признавам, че не харесвам Холандия и ще подкрепям опонентите им до края на СП, може би само срещу Бразилия бих ги подкрепил :roll:

Бе и те имат, ма поне техните са интегрирани малко! :mrgreen: Виж го тея от Алжир примерно как се молят преди да влезнат, лежат по терена като в джамия.. Абе, чудо са! :lol:
Последна промяна от RedeviL на 29 юни 2014 21:24, променено общо 1 път.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:25

Синичко написа:
RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!

Я ми кажи Челси как спечели ШЛ през 2012? С атакуващ футбол ? axax :lol: Как Гърция спечели Евро 2004? Как Моу спечели ШЛ с Порто ? Как Моу спечели решаващия мач за Ливърпул в края на изминалия сезон?

Верно сте много зле :shock: Все едно гледате футбол от две години
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 29 юни 2014 21:27

Да бе голям тактически гений бил Ван Гаал. Сменил Ван Перси за Хунтелаар, нападател за нападател и това било гениален ход...да не говорим че на тоя му чух името когато взе топката за да изпълни дузпата, а беше влязъл в 75та минута...15 минути по-рано! :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 юни 2014 21:27

bilyaletdinov написа:
smoothc написа:Днес Холандия спечели благодарение на хладнокръвието и опита на Луис ван Гаал!
1.Нямаше абсолютно никаква паника,всичко течеше методично и с търпение.
2.Холандия не впечатли днес(това реално бе и най-слабият двубой от началото),но се възползва по най-добрия начин от своите възможности.
3.В хода на двубоя Луис ван Гаал 4-5 пъти "превъртя" тактическата постройка на отбора,а изваждането на Ван Перси бе решението олицетворяващо твърдостта и характера на треньора.Той просто рискува и спечели,това е!

Смуут, щеше ли да ги пишеш всички тези неща, ако Ван Гаал не беше треньор на Юнайтед?

Това са фактите,приятелю! Аз лично винаги съм изпитвал симпатии към Холандия,независимо дали Ван Гаал или Ван Гаалца е техен треньор ;)
А това,което виждам към този момент и като фен на Манчестър Юнайтед,само още повече ме радва.Какъв ти е проблемът изобщо!?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2014 21:27

NOMER14 написа:
bilyaletdinov написа:
daniel875 написа:Холандия няма да стане световен шампион. Желанието ми е европейците да се провалят. Дано!

Що желаеш лошото на хората :lol: Не с лошо :idea:
Холандия исторически не заслужават да станат световни шампиони заради изпълненията им от 74 и 78, ама това са си мои разсъждения :lol:

...че какви им са изпълненията 78-а - гредата в последната минута ли?

Може да има предвид мачът Аржентина- Перу 6:0, с който бе изхвърлена Бразилия и Аржентина съвсем "заслужено" продължи напред :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:30

Долгопол написа:
Синичко написа:

Я ми кажи Челси как спечели ШЛ през 2012? С атакуващ футбол ? axax :lol: Как Гърция спечели Евро 2004? Как Моу спечели ШЛ с Порто ? Как Моу спечели решаващия мач за Ливърпул в края на изминалия сезон?

Верно сте много зле :shock: Все едно гледате футбол от две години

Ти си много зле! Опяваше как мексиканците надигравали холандците цял мач.. Искам да ми дадеш статистиката от мача за второто полувреме, нали си много умен! Вместо да се скриеш някъде, продължаваш да ръсиш бисери! Като казвам "не може", имам предвид, че няма да е честно спрямо футболната игра! Бездарните гърци хареаха ли ти като станаха ЕШ? Или пък сега като се класирах след като Самарис се спъна в топката и им свириха най-смешната дузпа на това първенство?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 юни 2014 21:31

THE G.A.M.E написа:
shotgun blues написа:Холандия са на финал,няма кой да ги спре,Аржентина с тази защита,Робен,Депай,Снайдер и Ван Перси ще ги направят за смях.
Робен е чудовище ,феноменален футболист

По-скоро ти ще станеш за смях с поредното си необмислено мнение.

Ако си мислиш, че Аржентина ще атакува безогледно Холандия, значи най-вероятно живееш в някакъв паралелен свят.

тоя пич е психично болен не си ли видял в мачовете на Реал кви работи пише, бахти получовека е :mrgreen:

иначе холандците не показаха нищо в тоя мач, просто яко им върза, срещу Коста Рика/Гърция ще е мъка пак, защото и 2 та отбора ще играят още по дефанзивно...костариканците ще играят същия футбол, с който съсипаха жабите и урусите, така че очаквам мъка за Лалетата и на 1/4....

иначе като фен, стискащ палци за Аржентина(понеже всички други отбори са ми гадни) честно казано не се и съмнявам, че отбора ще играе на финал, нито Швейцария, нито САЩ, нито Белгия имат аргументите да бият Гаучосите до 1/2 финала....между другото, тепърва Меси и ко ще вдигат оборотите :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 юни 2014 21:31

Когато Робен е капитан, нещата се получават. Пък и прическата му не помръдна през цялата среща. Абе, голем е ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 29 юни 2014 21:32

Добър мач се получи, честито класиране на Холандия, не очаквах от тях така силно да играят на Светвното, но винаги има изненади.

Върни се в “World Cup 2014”