RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!
Може, що да не може... просто класата на футболистите наклони везни накрая.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!
bilyaletdinov написа:RedeviL написа:И аз това се чудя!? За кого да стискам палци? За разни индианци, алах-екбери и тем подобни ли?
Е, те евро отборите щото нямат алах-екбериМаншафтчето с тоя Рамазан не ги виждам
Холандците със суринамската колония същата работа. Аз си признавам, че не харесвам Холандия и ще подкрепям опонентите им до края на СП, може би само срещу Бразилия бих ги подкрепил
Синичко написа:RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
bilyaletdinov написа:smoothc написа:Днес Холандия спечели благодарение на хладнокръвието и опита на Луис ван Гаал!
1.Нямаше абсолютно никаква паника,всичко течеше методично и с търпение.
2.Холандия не впечатли днес(това реално бе и най-слабият двубой от началото),но се възползва по най-добрия начин от своите възможности.
3.В хода на двубоя Луис ван Гаал 4-5 пъти "превъртя" тактическата постройка на отбора,а изваждането на Ван Перси бе решението олицетворяващо твърдостта и характера на треньора.Той просто рискува и спечели,това е!
Смуут, щеше ли да ги пишеш всички тези неща, ако Ван Гаал не беше треньор на Юнайтед?
NOMER14 написа:bilyaletdinov написа:daniel875 написа:Холандия няма да стане световен шампион. Желанието ми е европейците да се провалят. Дано!
Що желаеш лошото на хоратаНе с лошо
![]()
Холандия исторически не заслужават да станат световни шампиони заради изпълненията им от 74 и 78, ама това са си мои разсъждения
...че какви им са изпълненията 78-а - гредата в последната минута ли?
Долгопол написа:Синичко написа:RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!
Я ми кажи Челси как спечели ШЛ през 2012? С атакуващ футбол ? axaxКак Гърция спечели Евро 2004? Как Моу спечели ШЛ с Порто ? Как Моу спечели решаващия мач за Ливърпул в края на изминалия сезон?
Верно сте много злеВсе едно гледате футбол от две години
THE G.A.M.E написа:shotgun blues написа:Холандия са на финал,няма кой да ги спре,Аржентина с тази защита,Робен,Депай,Снайдер и Ван Перси ще ги направят за смях.
Робен е чудовище ,феноменален футболист
По-скоро ти ще станеш за смях с поредното си необмислено мнение.
Ако си мислиш, че Аржентина ще атакува безогледно Холандия, значи най-вероятно живееш в някакъв паралелен свят.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта