Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
А теб какво те тревожи Мболи? 
Червени Воини написа:ЦСКА официално обяви трансфера на левия краен защитник Сендрино Мисиджан. Сайтът на „червените“ съобщи, че в петък суринамецът е подписал договор за 2 години. Неговото месечно възнаграждение ще бъде в размер на 10 500 лева.
Ето и визитката на Мисиджан, публикувана на страницата на ЦСКА:
Име: Сендрино Мисиджан
Роден на: 29 август 1988 г., в Парамарибо, Суринам
Висок: 191 см.
Позиция: Ляв бек
Кариера:
Юноша на РКЦ Валвайк
2007-09 Стромфогелс Телстар 13 мача 0 гола
2009-10 Омниуърлд 1 м. 0 г.
2010-11 ФК Осс 26 м. 0 г.
2011-12 Алмере Сити 18 м. 0 г.
2012-13 Го Ахед Ийгълс 25 м. 0 г.
2013-14 Спарта Ротердам 14 м. 1 г.
Хубава визитка, но ми се струва, че за тия години има малко изиграни мачове..
TristaNNN написа:memnto написа:Toя горния нема едно мнение в техния форум, отборът му играе контрола и прави равен с тим от Б група, той се е зарижил за Мболи.
Иди го разбери...
Мен ли визирашАко да, глей ся, аз не мога да коментирам нещо което не съм гледал. Това вие го умеете. Просто работодателят не позволява да гледаме контролите в работно време. Загрижен съм за Мболи, да, и си коментираме евентуалната му продажба след световното. Какво те тревожи това?
В какъв смисъл си загрижен за него?Желаеш му доброто или лошото?Ако е доброто-какво е според теб добре за Мболи?
п.п.Колкото до контролата-равен с Монтана си е добре за вас
BRF написа:TristaNNN написа:memnto написа:Toя горния нема едно мнение в техния форум, отборът му играе контрола и прави равен с тим от Б група, той се е зарижил за Мболи.
Иди го разбери...
Мен ли визирашАко да, глей ся, аз не мога да коментирам нещо което не съм гледал. Това вие го умеете. Просто работодателят не позволява да гледаме контролите в работно време. Загрижен съм за Мболи, да, и си коментираме евентуалната му продажба след световното. Какво те тревожи това?
В какъв смисъл си загрижен за него?Желаеш му доброто или лошото?Ако е доброто-какво е според теб добре за Мболи?
п.п.Колкото до контролата-равен с Монтана си е добре за вас!
Желая му доброто, разбира се. Най-добре е да се освободи от червените окови и да заиграе в нормален отбор, за да продължи да се развива. Също така ми се ще да го лашнете на колкото се може по-висока цена, за да може Сашето да има какво да кльопка и така да остане по-дълго при вас. Оставайки по-дълго при вас, ще има време да довърши на спокойствие започнатото през 2008. Контролата с Монтана не ме трогва засега по ред причини, опитай да ме дразниш с нещо друго
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
memnto написа:А теб какво те тревожи Мболи?
Тревожи го,има комплекс,че имаме представител на СП!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Е вие такива нямате - национал, титуляр на световно. Колкото и да гледате, трудно ще намерите. 
С новия ляв бек най-вероятно ще вземем максимум още 2-3 играчи.Аз лично залагам ,че ще си върнем Мишел Платини(за кой ли път вече
),нов вратар-може би ще е Иванчо Караджипа и някой от латекса или някой чужденец
.Аз засега съм горе-долу доволен от селекцията и смятам че с още 2-3-4 нови попълнения ,които се надявам да не ламтят постоянно за пари и нищо да не вършат като Юда ,макар че той вършеше нещо отзад с Вальо,отбора да бъде готов да аткува поне Купата и евентуално 2ро място,а защо не и 1во ,ако излъжеме лудогорието 
- dreben23
- Контакти:
Никви доковци, давайте да взимаме Веско Марчев, свободен е като птичка. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Двама(косоко и менди) придърпани от единия от двата водещи отбора в България(Разград и Литекс) и двама(Мболи и Чочев) с потенциални трансфери!?!Не е лошо за разпадащ се отбор
!Явно управлението ни не е лошо!
- dreben23
- Контакти:
Щом върнаха и Гъгоров, значи си е доста прилично, него едва ли има друга сила, която може да го върне като си науми нещо
- помните предполагам празните му джобове и миналия път. Горкия Емил! 
Връщам си думите назад!
Може да иска да му се извинят публично тогава!
Връщам си думите назад!
Бадема се прибира в София, ако до понеделник не подпише с ЦСКА
Емил Гъргоров все още няма договор с ЦСКА. Вчера неговият представител Георги Градев и ръководството на клуба водиха преговори, но те завършиха без резултат. Градев сподели своята гледна точка пред "Тема Спорт": "ЦСКА спъва преговорите по подписването на новия договор. Ако до понеделник контрактът на Гъргоров не бъде готов, той ще се прибере в София", категоричен бе специалистът по спортно право. По време на преговорите е имало сериозни разногласия за клаузите по договора на офанзивния халф, както и по споразумението за изплащането на дължимите му суми. Консенсус вчера така и не е бил постигнат. Вчера армейците обявиха официално договора си с новото попълнение Сендрино Мисиджан, но така и не се появи никаква информация за Бадема. От ръководството на клуба пък никой не бе открит за коментар по темата "Гъргоров". Халфът в момента се готви с "червените" в Холандия, но може да се прибере в София още в понеделник, ако дотогава контрактът не бъде подписан.
Може да иска да му се извинят публично тогава!
***САМО ЦСКА!***