Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот memnto » 27 юни 2014 15:26

А теб какво те тревожи Мболи? :roll:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юни 2014 15:40

Червени Воини написа:ЦСКА официално обяви трансфера на левия краен защитник Сендрино Мисиджан. Сайтът на „червените“ съобщи, че в петък суринамецът е подписал договор за 2 години. Неговото месечно възнаграждение ще бъде в размер на 10 500 лева.

Ето и визитката на Мисиджан, публикувана на страницата на ЦСКА:

Име: Сендрино Мисиджан

Роден на: 29 август 1988 г., в Парамарибо, Суринам

Висок: 191 см.

Позиция: Ляв бек

Кариера:

Юноша на РКЦ Валвайк

2007-09 Стромфогелс Телстар 13 мача 0 гола

2009-10 Омниуърлд 1 м. 0 г.

2010-11 ФК Осс 26 м. 0 г.

2011-12 Алмере Сити 18 м. 0 г.

2012-13 Го Ахед Ийгълс 25 м. 0 г.

2013-14 Спарта Ротердам 14 м. 1 г.

Хубава визитка, но ми се струва, че за тия години има малко изиграни мачове.. :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2014 16:53

TristaNNN написа:
memnto написа:Toя горния нема едно мнение в техния форум, отборът му играе контрола и прави равен с тим от Б група, той се е зарижил за Мболи.
Иди го разбери...

Мен ли визираш :? Ако да, глей ся, аз не мога да коментирам нещо което не съм гледал. Това вие го умеете. Просто работодателят не позволява да гледаме контролите в работно време. Загрижен съм за Мболи, да, и си коментираме евентуалната му продажба след световното. Какво те тревожи това?

В какъв смисъл си загрижен за него?Желаеш му доброто или лошото?Ако е доброто-какво е според теб добре за Мболи?
п.п.Колкото до контролата-равен с Монтана си е добре за вас :? !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2014 17:29

BRF написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:Toя горния нема едно мнение в техния форум, отборът му играе контрола и прави равен с тим от Б група, той се е зарижил за Мболи.
Иди го разбери...

Мен ли визираш :? Ако да, глей ся, аз не мога да коментирам нещо което не съм гледал. Това вие го умеете. Просто работодателят не позволява да гледаме контролите в работно време. Загрижен съм за Мболи, да, и си коментираме евентуалната му продажба след световното. Какво те тревожи това?

В какъв смисъл си загрижен за него?Желаеш му доброто или лошото?Ако е доброто-какво е според теб добре за Мболи?
п.п.Колкото до контролата-равен с Монтана си е добре за вас :? !

Желая му доброто, разбира се. Най-добре е да се освободи от червените окови и да заиграе в нормален отбор, за да продължи да се развива. Също така ми се ще да го лашнете на колкото се може по-висока цена, за да може Сашето да има какво да кльопка и така да остане по-дълго при вас. Оставайки по-дълго при вас, ще има време да довърши на спокойствие започнатото през 2008. Контролата с Монтана не ме трогва засега по ред причини, опитай да ме дразниш с нещо друго ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юни 2014 21:31

memnto написа:А теб какво те тревожи Мболи? :roll:

Тревожи го,има комплекс,че имаме представител на СП! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 юни 2014 21:42

Е вие такива нямате - национал, титуляр на световно. Колкото и да гледате, трудно ще намерите. 8-)

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 27 юни 2014 22:04

С новия ляв бек най-вероятно ще вземем максимум още 2-3 играчи.Аз лично залагам ,че ще си върнем Мишел Платини(за кой ли път вече :) ),нов вратар-може би ще е Иванчо Караджипа и някой от латекса или някой чужденец :) .Аз засега съм горе-долу доволен от селекцията и смятам че с още 2-3-4 нови попълнения ,които се надявам да не ламтят постоянно за пари и нищо да не вършат като Юда ,макар че той вършеше нещо отзад с Вальо,отбора да бъде готов да аткува поне Купата и евентуално 2ро място,а защо не и 1во ,ако излъжеме лудогорието :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 юни 2014 13:25

Никви доковци, давайте да взимаме Веско Марчев, свободен е като птичка. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2014 13:36

Двама(косоко и менди) придърпани от единия от двата водещи отбора в България(Разград и Литекс) и двама(Мболи и Чочев) с потенциални трансфери!?!Не е лошо за разпадащ се отбор :mrgreen: !Явно управлението ни не е лошо!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 юни 2014 14:08

Щом върнаха и Гъгоров, значи си е доста прилично, него едва ли има друга сила, която може да го върне като си науми нещо :) - помните предполагам празните му джобове и миналия път. Горкия Емил! :(

Връщам си думите назад! :lol:
Бадема се прибира в София, ако до понеделник не подпише с ЦСКА

Емил Гъргоров все още няма договор с ЦСКА. Вчера неговият представител Георги Градев и ръководството на клуба водиха преговори, но те завършиха без резултат. Градев сподели своята гледна точка пред "Тема Спорт": "ЦСКА спъва преговорите по подписването на новия договор. Ако до понеделник контрактът на Гъргоров не бъде готов, той ще се прибере в София", категоричен бе специалистът по спортно право. По време на преговорите е имало сериозни разногласия за клаузите по договора на офанзивния халф, както и по споразумението за изплащането на дължимите му суми. Консенсус вчера така и не е бил постигнат. Вчера армейците обявиха официално договора си с новото попълнение Сендрино Мисиджан, но така и не се появи никаква информация за Бадема. От ръководството на клуба пък никой не бе открит за коментар по темата "Гъргоров". Халфът в момента се готви с "червените" в Холандия, но може да се прибере в София още в понеделник, ако дотогава контрактът не бъде подписан.

Може да иска да му се извинят публично тогава! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”