Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
БП1912
Контакти:

Re: Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Мнениеот БП1912 » 25 юни 2014 14:58

Поздрав за всички утрепки от лайнута:
ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА,ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ...

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 юни 2014 15:02

RedeviL написа:
demy27 написа:
RedeviL написа:Знаете ли кое е най-тъжното и гадното в случая!? Тука повечете се радват и злорадстват не толкова, защото на лошия Василев му откраднаха банката и бизнеса (той така или иначе ще се оправи някак си), а защото бяха откраднати мечтите на една група фенове за модерен европейски стадион и база.. ;)

Милите фенове.

Доказваш твърдението!

Показвам, че е тъпо да злорадстваш а после да се жалваш. Заради простотиите които избълваха тук десетина фена, може да са и по-малко с по два-три акаунта, жълтите заслужават точно това. Отивай сега да четеш темата, в която феновете на Ботевъ изровиха мнения от преди 5-6 и повече години и коментираха как всичко се връща.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 юни 2014 15:12

В нашата държава всичко е непостоянно - когато има пари давай , строежи , инвестиции , а никой не мисли за бъдещето и това дали всичко ще стане .
В един момент лъсват далаверите и всичко стопира .
В случая ако наистина няма да има пари за отбора - всеки знае какво следва

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 юни 2014 15:13

ами ще го спрат,предния сезон купуваха мачове наред и сега им свършиха парите ,така е !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2014 15:18

demy27 написа:
RedeviL написа:
demy27 написа:
RedeviL написа:Знаете ли кое е най-тъжното и гадното в случая!? Тука повечете се радват и злорадстват не толкова, защото на лошия Василев му откраднаха банката и бизнеса (той така или иначе ще се оправи някак си), а защото бяха откраднати мечтите на една група фенове за модерен европейски стадион и база.. ;)

Милите фенове.

Доказваш твърдението!

Показвам, че е тъпо да злорадстваш а после да се жалваш. Заради простотиите които избълваха тук десетина фена, може да са и по-малко с по два-три акаунта, жълтите заслужават точно това. Отивай сега да четеш темата, в която феновете на Ботевъ изровиха мнения от преди 5-6 и повече години и коментираха как всичко се връща.

Значи, заради десетина фена с по два-три ника, всички жълти заслужават подигравки!? Същото важи и в обратна посока.. Правилно ли съм разбрал?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 юни 2014 15:30

RedeviL написа:
demy27 написа:
RedeviL написа:
demy27 написа:

Милите фенове.

Доказваш твърдението!

Значи, заради десетина фена с по два-три ника, всички жълти заслужават подигравки!? Същото важи и в обратна посока.. Правилно ли съм разбрал?

Първо, никога не съм пускал теми, а само съм коментирал написаното от други потребители. Второ, никога не съм се жалвал, за откраднати мечти и рухнали надежди. В интерес на истината, имало е коментари от наши фенове, с които не съм бил съгласен и съм се срамувал, но те са били доста далече от подигравките, високомерието, грандоманията и лицемерието с което жълтите заливат форума.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 15:36

demy27 написа:В интерес на истината, имало е коментари от наши фенове, с които не съм бил съгласен и съм се срамувал, но те са били доста далече от подигравките, високомерието, грандоманията и лицемерието с което жълтите заливат форума.

Напълно нормално е,то е като махало,сега се залюля към вас,затова ви казвам:злорадствайте докато можете,радвайте се на воля,сега ви е паднало,после нещата ше се обърнат и така, реакциите ви са абсолютно разбираеми, аз лично нито искам нито очаквам от вас съчувствие,подкрепа или каквото и да било подобно.
Би било против природата ви такова едно поведение,така че enjoy днес е хубав ден за Столипиново...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2014 15:38

Като неутрален наблюдател на случващото се, последната ми грижа е Ботев и неговото бъдеще. Може би се изразих малко преувеличено за разбити мечти и т.н., макар че сигурно има и такива, но е тъпо да злорадстваме, че един хубав проект отива в небитието.. Още повече, че този стадион щеше да е една украса за целия град Пловдив и не само. Това е..

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 юни 2014 16:01

Близо 5 милиона лева трябват на Ботев за да довърши стадион Христо Ботев, не в категория 4 звезди по план, а за три звезди. Това заявиха от жълто-черният клуб за PlovdivskiNovini.com. За момента тези пари ги няма и строителството не може да продължи. Фирмата изпълнител Инфраструктурна компания, която е близка до Цветан Василев няма средства да продължи строежа, заради проблемите около КТБ. Фирмата не може да си плаща на под изпълнителите и за това те напускат обекта. От ръководството на канарчетата чакат развитието на ситуацията и решение на въпроса от собственика Цветан Василев. Освен това се очаква и изплащането на ДДС от дейностите по стадиона. - See more at: http://plovdivskinovini.com/index.php/s ... nFLHJ.dpuf
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 25 юни 2014 18:20

Линейките са задръстили Цариградско шосе към Столипиново. Масови инфаркти след новината за спирането на строежа на ст. Хр. Ботев! :)
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Върни се в “Свободна зона”