ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА,ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:demy27 написа:RedeviL написа:Знаете ли кое е най-тъжното и гадното в случая!? Тука повечете се радват и злорадстват не толкова, защото на лошия Василев му откраднаха банката и бизнеса (той така или иначе ще се оправи някак си), а защото бяха откраднати мечтите на една група фенове за модерен европейски стадион и база..
Милите фенове.
Доказваш твърдението!
demy27 написа:RedeviL написа:demy27 написа:RedeviL написа:Знаете ли кое е най-тъжното и гадното в случая!? Тука повечете се радват и злорадстват не толкова, защото на лошия Василев му откраднаха банката и бизнеса (той така или иначе ще се оправи някак си), а защото бяха откраднати мечтите на една група фенове за модерен европейски стадион и база..
Милите фенове.
Доказваш твърдението!
Показвам, че е тъпо да злорадстваш а после да се жалваш. Заради простотиите които избълваха тук десетина фена, може да са и по-малко с по два-три акаунта, жълтите заслужават точно това. Отивай сега да четеш темата, в която феновете на Ботевъ изровиха мнения от преди 5-6 и повече години и коментираха как всичко се връща.
RedeviL написа:demy27 написа:RedeviL написа:demy27 написа:RedeviL написа:Знаете ли кое е най-тъжното и гадното в случая!? Тука повечете се радват и злорадстват не толкова, защото на лошия Василев му откраднаха банката и бизнеса (той така или иначе ще се оправи някак си), а защото бяха откраднати мечтите на една група фенове за модерен европейски стадион и база..
Милите фенове.
Доказваш твърдението!
Показвам, че е тъпо да злорадстваш а после да се жалваш. Заради простотиите които избълваха тук десетина фена, може да са и по-малко с по два-три акаунта, жълтите заслужават точно това. Отивай сега да четеш темата, в която феновете на Ботевъ изровиха мнения от преди 5-6 и повече години и коментираха как всичко се връща.
Значи, заради десетина фена с по два-три ника, всички жълти заслужават подигравки!? Същото важи и в обратна посока.. Правилно ли съм разбрал?
demy27 написа:В интерес на истината, имало е коментари от наши фенове, с които не съм бил съгласен и съм се срамувал, но те са били доста далече от подигравките, високомерието, грандоманията и лицемерието с което жълтите заливат форума.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта