Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dream team
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот dream team » 22 юни 2014 14:29

amstel_beer написа:Колумбийският защитник ще прибира по 400 хиляди евро годишно, което прави повече от 30 хиляди на месец.Това означава, че играчът, който акостира в Разград, ще получава 2-3 повече от асовете на тима. Лудогорец плати за Ангуло три милиона лева."

[offtopic]topsport.bg[/offtopic]

:arrow: :arrow: :arrow:
Трансферната сума и заплата на Ангуло - опит за заблуда и удар под пояса

По повод тиражираните информации относно трудовото възнаграждение и трансферната сума, платени за привличането на Браян Ангуло в ПФК "Лудогорец" ръководството на Клуба ви уведомява за следното:

ПФК "Лудогорец" стриктно спазва политиката си за конфиденциалност относно заплатите на футболистите, както и сумите за трансферните им права. В тази връзка цитираните в пресата и електронните медии цифри по сделката за Ангуло са неточни и некоректни. За съжаление не веднъж през последните години се коментират суми по трансфери и заплати на наши футболисти, като в по-голямата част от случаите информацията е била спекулативна. Тя цели по-скоро създаването на сензация или напрежение в Клуба. Пореден пример е упорито публикуваната последните две седмици информация за привличането на Гари Маккий - Стивън от Дънди Юнайтед и Луис Карлос от Спортинг Брага. Тези футболисти никога не са били трансферна цел на ПФК "Лудогорец" и не представляват интерес за скаутския отдел на Клуба. Десетки са още примерите за "трансферни цели", които пълнят вестникарските страници.

Ръководството на ПФК "Лудогорец" не е склонно да прави екстравагантни трансфери особено в условията на световна икономическа криза. По тази причина заплатите на нашите футболисти и платените суми за тях не надхвърлят рекордните пари, извадени от наши конкуренти за играчи през годините. Не случайно в близкото минало състезатели, желани от спортно-техническия щаб на Клуба предпочетоха по-изгодните финансови условия на противникови тимове.

ПФК "Лудогорец" стриктно спазва финансовата дисциплина и не си позволява да надхвърля определения бюджет за сезона. Случаят с Браян Ангуло е точно такъв. Привличането му стана факт благодарение на трудни, но успешни преговори между ръководствата на ПФК "Лудогорец" и Гранада.

ПФК „Лудогорец“ напомня, че за интересните новини от клуба уведомява едновременно всички медии и привържениците си чрез официалния сайт

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 22 юни 2014 14:40

Ще си позволя малък коментар относно горепосочената информация -
Ако приемем, че посочените цифри наистина не са реални, то следва , че те са завишени.
От преките ми наблюдения върху сайта transfermarkt.de аз лично съм останал с впечатлението , че посочените там моментни оценъчни суми за играчите са (леко ?) завишени.
Можете да се убедите като разгледате сумите, за които са оценени играчите в бг първенството.
От друга страна също така е възможно информацията за Испания, особено за отбор от Примера Дивисион да е значително по-коректна.
Но дори да приемем, че тиражираната в българското публичн пространство трансферна сума за Брайън Ангуло да е преувеличена, не смятам че разминаването с действителната такава е толкова голямо.
Сайтовете transfermarkt.de i transfermarkt.co.uk дават оценъчна стойност на играча от порядъка на 1.3 - 1.5 млн. евро.
Приемаме, че тези суми са завишени. Едва ли обаче някой ще се съгласи , че отбор като Гранада ще си продаде основния ляв бек за сума от порядъка на 500 хил. евро.
В такъв случай мисля, че е резонно да допуснем реалистична трансферна сума от порядъка на 0.7 - 1 млн. евро с допълнителни бонуси за отбора в зависимост от представянето на играча като изиграни мачове и вкарани голове/направени асистенции (и то не толкова в българското първенство, колкото в международните срещи).

По отношение на заплатата на въпросния играч ми е по-трудно да взема отношение, понеже в горепосочените сайтове не водят такава статистика, а и колко меродавна би била тя е отделен въпрос. Аз обаче не мисля, че играчът би бил склонен да дойде в България за по-малка заплата, отколкото е взимал в Гранада, независимо от доста по-високите цели, които преследва Лудогорец в първенството и европейските клубни турнири.
Така че поне за мен настоящата му заплата в Гранада би била ориентир за това колко би прибирал месечно в Разград. За това естествено обаче можем само да гадаем.
Та в сферата на спекулациите би ми било интересно, ако някой би могъл да провери каква заплата е вземал играча в Гранада според всеизвестния фуболен мениджър ФМ 2014. Мисля си , че за първенство като испанското, особено що се отнася за отбор от Примера Дивизион посочената информация би била що-годе в рамките на допустимата вероятност. ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юни 2014 15:00

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:Сайтовете transfermarkt.de i transfermarkt.co.uk дават оценъчна стойност на играча от порядъка на 1.3 - 1.5 млн. евро.
Приемаме, че тези суми са завишени. Едва ли обаче някой ще се съгласи , че отбор като Гранада ще си продаде основния ляв бек за сума от порядъка на 500 хил. евро.
В такъв случай мисля, че е резонно да допуснем реалистична трансферна сума от порядъка на 0.7 - 1 млн. евро с допълнителни бонуси за отбора в зависимост от представянето на играча като изиграни мачове и вкарани голове/направени асистенции (и то не толкова в българското първенство, колкото в международните срещи).

По отношение на заплатата на въпросния играч ми е по-трудно да взема отношение, понеже в горепосочените сайтове не водят такава статистика, а и колко меродавна би била тя е отделен въпрос. Аз обаче не мисля, че играчът би бил склонен да дойде в България за по-малка заплата, отколкото е взимал в Гранада, независимо от доста по-високите цели, които преследва Лудогорец в първенството и европейските клубни турнири.
. ;)

Пълни глупости си написал!На каква основа заплатата му Разград трябва да е по-малка,отколкото в Гранада?!По-скоро заплатата му е поне 2 пъти по-голяма в Лц!И това е основа при преговорите с чуждестранни футболисти,иначе никой няма да иска да дойде в България! ;)
Относно сумата,която сте платили-трябва да е между 300 до 500 хил.евро!Както вече написах, Гранада се опитаха да го продадат за 600 хил.евро в Европа,ясно е че не са успяли.Като вземем предвид,че му е оставала само една година до края договора,то цифрите,които съм дал са съвсем реални! ;)

ПП Това са сумите при условие,че не сте успяли да го вземете без пари т.е. не е успял да разтрогне! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 22 юни 2014 15:08, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 22 юни 2014 15:05

Е видя се вече че тия суми са пълни глупости. Само Лупи плаща ( ;) ) такива заплати. Както се пише в декларацията на Лудогорец, статии за заплати са партенки и опит за провокация. Кратко, точно, и ясно.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 22 юни 2014 16:15

1Neutralen написа:Е видя се вече че тия суми са пълни глупости. Само Лупи плаща ( ;) ) такива заплати. Както се пише в декларацията на Лудогорец, статии за заплати са партенки и опит за провокация. Кратко, точно, и ясно.

Конфиденциално = плащам, колкото искам, но няма да ти кажа колко :mrgreen: :mrgreen:

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 22 юни 2014 16:18

CSKA-р,

Ти си живееш в някакъв си твой измислен свят. Такъв играч да дойде в Лудогорец със свободен трансфер - няма начин просто как да стане.
Играл е за няколко средностатистически европейски отбори като Боависта, Райо Валекано преди да отиде в Гранада.
Ако беше наистина свободен агент, за подписа му щеше да се извие опашка от подобни отбори, които да му дадат заплата, непосилна за бюджета на Домусчиев.
Както може би знаеш, ако играчът е свободен агент, то претенциите му за висока заплата скачат до небесата. Просто в такъв случай село Разград нямаха да имат дори финансовата възможност да му предложат подобни условия, каквито биха оферирали редица тимове от средноевропейско ниво. И аз нямам никакви съмнения, че той би избрал по-доброто парично заплащане на отбор средна ръка от (сравнително) реномирано първенство пред перспективата да играе аа делиорманските орли.
Така че бълнуванията ти , че е дошъл със свободен трансфер нямат нищо с действителността. За този играч Лудогорец е платил сериозна трансферна сума (за българските стандарти) и това е извън всякакво съмнение. :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2014 10:53

Ето,почистили са Ви!Може да се събувате и да влизате ;) !

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 03 юли 2014 10:42

Последните попълнения са Анисе и Стивън Петков.

видео от контролата със Стяуа:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dPHy8O4P7QA[/youtube]

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 юли 2014 15:20

Мечтата на баба на Анисе да не е да играе в Лудогорец :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юли 2014 11:13

Много евтин тоя Кейсара,бре!А ви е една от звездите! :shock: ;)

Лудогорец е отказал страхотна оферта за един от най-добрите си футболисти през лятната пауза, научи "7 дни спорт". Става въпрос за предложение от украинския гранд Шахтьор (Донецк) за Жуниор Кайсара. 9-кратният шампион на страната е пратил оферта за десния бек на Лудогорец. Както "7 дни спорт" многократно писа, Шахтьор отдавна проявява интерес към бразилеца. На няколко пъти емисари на украинците идваха на стадион "Лудогорец Арена", за да гледат десния бек на шампионите. По информация на "7 дни спорт" е ставало дума за оферта в рамките между 1 и 2 млн. евро. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обаче категорично е отказал да продава една от най-големите си звезди.

http://www.novsport.com/news1094491_1003.html
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”