СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/ - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/ - 2:1 FT

Мнениеот sangio » 20 юни 2014 01:27

Признавам си, че от 23 насам не съм чел, но не виждам нищо за засадата при втория гол на " Ice Age " ... !? :? :shock:

гражданин от село

Re: СП 2014:Мач №22, Уругвай-Англия /Група D/, 19.06 - 22:00 ч.

Мнениеот гражданин от село » 20 юни 2014 01:29

sangio написа:Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!! :? :roll:

То като бройка има,ама като качество е все тая.

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 20 юни 2014 01:31

гражданин от село написа:
sangio написа:Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!! :? :roll:

То като бройка има,ама като качество е все тая.

Ти запомни ли някого ( с отиграване, пас, асистенция ( не, щото такива нямаше ) ) или нещо от сорта ... !? :? :o

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 юни 2014 01:33

CTAHKO написа:И той да беше там, все тая :lol: Англетата са си зле от край време :) Само претенциите и самочувствието им големи 8-) Важното е, че Суарез усети от удоволствието Стиви Джи да ти е противник :lol: Футболист за големите мачове. Дали ще се подхлъзне, дали асистенция на противника ще направи...абе все нещо ще измисли. Изобретателен е, не може да му се отрече :lol:

Така е,на път е да стане английският Тошко Янчев,както отбелязаха доста съфорумци. :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2014 01:34

iliev72 написа:
paceto написа:
HoUs4oOL написа:
paceto написа:С тези си два гола Суарес май си подписа договор с Реал Мадрид след месец, ама да видим.
Преди световното се тръбеше доста усилено за трансфер към Мадрид, а след тези два гола, с които класира Уругвай и отстрани Англия вече шансовете са големи.

Тоягата има два края,господа.

Каквото и да си говорим шансовете му да акостира в Реал вече се увеличиха.
То още миналото лято за малко да подпише, а Перес го иска на всяка цена дори още преди световното.

Вие като фенове на Ливърпул може да не ви се иска, ама парите движат света както знаем :)

1. Не вярвам 3 лято да вадят от Реал за един играч 100 млн !
2. Като се замислиш защо да ходи някъде Суарез където няма да е сигурен титуляр за разлика от Ливърпул.
3. Кой няма да играе за да играе Луис Суарез а ?! И сега кой ще продадете за 50 млн ?!
4. И не само да искате да продадете и да има кой да го купи при този сезон на Реал !
Замисли на тези 4 точки и ще разбереш , че е много трудно Суарез да се озове в Реал !

Къде трето лято се вадят 100 млн?
Само миналото лято се извадиха толкова пари за Бейл, макар че сумата не е сигурна дали е толкова наистина.
Суарес ако отиде в Реал то той ще е за титуляр и в това трябва да си сигурен на 100%.
Бензема беше титуляр, защото нямаше друга алтернатива, но при един такъв таран то Бензема автоматично заминава не пейката, а като нищо може и да го продадат. На Реал му е нужен играч, който да вкарва голове, защото да се разчита само на Роналдо е грешка дори сега когато страда вече 2 месеца от контузии и не се знае какво ще стане след Световното и дали няма да се влоши състоянието му. Да разчиташ на Бензема и този сезон след като Мората е на крачка от Ювентус е голяма глупост ако искаш да се бориш за титли. Така, че не го мисли къде ще играе Суарес като позиция, защото така се говореше и за Бейл, ама му намериха място заедно с Ди Мария.

HoUs4oOL написа:Че защо да са се увеличили,че може да вкарва голове знаем отдавна.
То точно това е,че миналото лято не напусна,че сега ли?
Преди година не напусна,въпреки че нагоре и надолу разправяше,че иска да си ходи,че иска ШЛ и разни такива,но въпреки това Хенри му каза ''Не'' и го задържа,че даже и нов договор подписа с 200 000 на седмица,а за нашата трансферна политика това е нещо историческо. :mrgreen:
Другото е,че на няколко пъти каза,че няма да напуска,каза че е щастлив в Ливърпул и че не подписваш нов договор,ако не си щастлив в отбора.
Наскоро в интервю за 888bet мисля,че беше каза,че му харесва в Ливърпул,тъй като никой не се мисли за по-голям футболист от другия, и че ако някой се мисли за по-добър от другия е трудно да се играе.
Е,ако в Реал е така,здраве му кажи.
Виж,че даже и Анчелоти казва,че иска да задържи Бензема,че даже и се пише,че остава в Реал.
Всичко зависи от собственика на ''Бостън Ред Сокс'',но ако извадите около 150 милиона Суарес си отива на 99%.

Остави ти какво говори пред медиите то и аз да съм ще говоря такива неща, когато нищо не е сигурно. Не е глупав, че да говори такива неща след такъв сезон и после да го намразите, че не иска да играе при вас ако се провали даден трансфер. То и Йозил казваше, че се чувства добре в Мадрид и че е щастлив, ама го продадоха. Каквото се договорят шефовете това ще е, така че не вярвайте на такива захаросани коментари. Ди Мария същото нещо казва и сега, ама каза че няма да се изненада ако клуба реши да го продаде, въпреки че не му се иска да напуска Реал :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 юни 2014 01:37

sangio написа:Признавам си, че от 23 насам не съм чел, но не виждам нищо за засадата при втория гол на " Ice Age " ... !? :? :shock:

Никаква засада - топката беше подадена към Суарез от... Джерард :lol:
Изображение

Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 юни 2014 01:39

sangio написа:Ти запомни ли някого ( с отиграване, пас, асистенция ( не, щото такива нямаше ) ) или нещо от сорта ... !? :? :o

Всички отбори по света се учат един от друг,само англичаните си мислят,че всичко могат да измислят сами(и не само във футболът).Резултатът го виждаме на всяко СП и ЕП.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 юни 2014 01:43

sangio написа:
rebel написа:
sangio написа:Леле колко разбирачи имало тук на играта футбол :|

ХоджЕсън, Стиви, Хендерсън, Стърлинг и Стъридж въобще не знаеха к'во и как става ... Йагиелка - този въоПще играч ли е ... гледам скаУзЪрите много " взимат " думата, ма такива " играчи " въобще не трябват и за 4-та дивизия - за тренера да не говорим ( ма май и той на скоро беше при скаУзЪрите - та на кое място завършиха ) ... !?

Урусите нищо не направиха ... Англия им подари победата - това е с 2 думи ... !!!

Преди 2 години когато Ходжъсън пое Англия, за европейското, още тогава започна с глупостите си. При положение че Юнайтед направи на Ливърпуул 35 точки разлика, той вместо да вземе играчите на Юнайтед взе тези от ливърпул е какво да очакваш от такъв "специалист". Само те допълвам :)

Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!! :? :roll:

Нали! :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юни 2014 01:45

paceto написа:Остави ти какво говори пред медиите то и аз да съм ще говоря такива неща, когато нищо не е сигурно. Не е глупав, че да говори такива неща след такъв сезон и после да го намразите, че не иска да играе при вас ако се провали даден трансфер. То и Йозил казваше, че се чувства добре в Мадрид и че е щастлив, ама го продадоха. Каквото се договорят шефовете това ще е, така че не вярвайте на такива захаросани коментари. Ди Мария същото нещо казва и сега, ама каза че няма да се изненада ако клуба реши да го продаде, въпреки че не му се иска да напуска Реал :)

Че той миналото лято изприказва такива неща и никой не го намрази та сега ли? :)
При идването на Бейл беше ясно,че някой ще изгърми.
Но за шефовете е вярно и на мен там ми е надеждата.
Ако не друго Джон Хенри знае как да ръководи спортни отбори и предполагам си дава сметка,че ако продаде Суарес всичко отива по дяволите и вероятно ще се случи същото което стана след продажбата на Алонсо.
За щастие сега и собствениците са други и треньора е друг,не вярвам Роджърс да каже на Суарес,че не му трябва и няма да го ползва,както направи Бенитез с Чаби.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 20 юни 2014 01:45

matador1 написа:Мале!!!! Ебахти якия мач!

Според мен ако Уругвай бяха заложили малко повече на атаката можеше и да бият с повече, "трите лъва" имаха доста проблемна защита, въпреки че по едно време пресираха здраво.
...........................
Само на мен ли ми се струва тоя коментатор колко много беше пристрастен за "островитяните".

И според мен коментаторът беше грозно пристрастен за Англия. Наистина стана много як мач.
Изображение

Върни се в “World Cup 2014”