Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sangio написа:Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!!![]()
гражданин от село написа:sangio написа:Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!!![]()
То като бройка има,ама като качество е все тая.
CTAHKO написа:И той да беше там, все таяАнглетата са си зле от край време
Само претенциите и самочувствието им големи
Важното е, че Суарез усети от удоволствието Стиви Джи да ти е противник
Футболист за големите мачове. Дали ще се подхлъзне, дали асистенция на противника ще направи...абе все нещо ще измисли. Изобретателен е, не може да му се отрече
iliev72 написа:paceto написа:HoUs4oOL написа:paceto написа:С тези си два гола Суарес май си подписа договор с Реал Мадрид след месец, ама да видим.
Преди световното се тръбеше доста усилено за трансфер към Мадрид, а след тези два гола, с които класира Уругвай и отстрани Англия вече шансовете са големи.
Тоягата има два края,господа.
Каквото и да си говорим шансовете му да акостира в Реал вече се увеличиха.
То още миналото лято за малко да подпише, а Перес го иска на всяка цена дори още преди световното.
Вие като фенове на Ливърпул може да не ви се иска, ама парите движат света както знаем
1. Не вярвам 3 лято да вадят от Реал за един играч 100 млн !
2. Като се замислиш защо да ходи някъде Суарез където няма да е сигурен титуляр за разлика от Ливърпул.
3. Кой няма да играе за да играе Луис Суарез а ?! И сега кой ще продадете за 50 млн ?!
4. И не само да искате да продадете и да има кой да го купи при този сезон на Реал !
Замисли на тези 4 точки и ще разбереш , че е много трудно Суарез да се озове в Реал !
HoUs4oOL написа:Че защо да са се увеличили,че може да вкарва голове знаем отдавна.
То точно това е,че миналото лято не напусна,че сега ли?
Преди година не напусна,въпреки че нагоре и надолу разправяше,че иска да си ходи,че иска ШЛ и разни такива,но въпреки това Хенри му каза ''Не'' и го задържа,че даже и нов договор подписа с 200 000 на седмица,а за нашата трансферна политика това е нещо историческо.
Другото е,че на няколко пъти каза,че няма да напуска,каза че е щастлив в Ливърпул и че не подписваш нов договор,ако не си щастлив в отбора.
Наскоро в интервю за 888bet мисля,че беше каза,че му харесва в Ливърпул,тъй като никой не се мисли за по-голям футболист от другия, и че ако някой се мисли за по-добър от другия е трудно да се играе.
Е,ако в Реал е така,здраве му кажи.
Виж,че даже и Анчелоти казва,че иска да задържи Бензема,че даже и се пише,че остава в Реал.
Всичко зависи от собственика на ''Бостън Ред Сокс'',но ако извадите около 150 милиона Суарес си отива на 99%.
sangio написа:Признавам си, че от 23 насам не съм чел, но не виждам нищо за засадата при втория гол на " Ice Age " ... !?![]()
sangio написа:Ти запомни ли някого ( с отиграване, пас, асистенция ( не, щото такива нямаше ) ) или нещо от сорта ... !?![]()
sangio написа:rebel написа:sangio написа:Леле колко разбирачи имало тук на играта футбол![]()
ХоджЕсън, Стиви, Хендерсън, Стърлинг и Стъридж въобще не знаеха к'во и как става ... Йагиелка - този въоПще играч ли е ... гледам скаУзЪрите много " взимат " думата, ма такива " играчи " въобще не трябват и за 4-та дивизия - за тренера да не говорим ( ма май и той на скоро беше при скаУзЪрите - та на кое място завършиха ) ... !?
Урусите нищо не направиха ... Англия им подари победата - това е с 2 думи ... !!!
Преди 2 години когато Ходжъсън пое Англия, за европейското, още тогава започна с глупостите си. При положение че Юнайтед направи на Ливърпуул 35 точки разлика, той вместо да вземе играчите на Юнайтед взе тези от ливърпул е какво да очакваш от такъв "специалист". Само те допълвам
Недей така, че сега ще наскачат скаУзЪрите и ще почнат да говорят, че, ако не са били тези играчи е нямало кой да играе за Англия ... !!!![]()
paceto написа:Остави ти какво говори пред медиите то и аз да съм ще говоря такива неща, когато нищо не е сигурно. Не е глупав, че да говори такива неща след такъв сезон и после да го намразите, че не иска да играе при вас ако се провали даден трансфер. То и Йозил казваше, че се чувства добре в Мадрид и че е щастлив, ама го продадоха. Каквото се договорят шефовете това ще е, така че не вярвайте на такива захаросани коментари. Ди Мария същото нещо казва и сега, ама каза че няма да се изненада ако клуба реши да го продаде, въпреки че не му се иска да напуска Реал
matador1 написа:Мале!!!! Ебахти якия мач!
Според мен ако Уругвай бяха заложили малко повече на атаката можеше и да бият с повече, "трите лъва" имаха доста проблемна защита, въпреки че по едно време пресираха здраво.
...........................
Само на мен ли ми се струва тоя коментатор колко много беше пристрастен за "островитяните".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта