Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 21:44
Да уточня, понеже не се познавам с хората тук.
Навремето Жоро Атанасов ми беше главен редактор, а Жаклин Михайлов - директор. От Гонг съм работил със Светослав Табаков и много го уважавам, защото той е сред малкото журналисти, които поставят на първо място играта и истината, а фенщината я оставят на заден план. Не, че и с него не сме спорили на тема ЦСКА - Левски (Светльо е запален левскар), но всичко е било в рамките на коректността и футболните аргументи.
За разлика от Жоро, винаги съм търсил причините за проблемите и неуспехите в нашия клуб и макар да съм на неговите години и да съм видял нещата, които и той е видял, имам доста по-различно мнение по въпроса.
През годините и ЦСКА, но и Левски са си въртели номера, използвайки хората с положение (визирам Милко Балев и Солаков), но това е нещо, което не влияе на терена, а аз се интересувам от играта, защото футболът, при все че буди страсти, все пак е само игра. Аз си спомням мача, в който ни отнесоха със 7:2 и тогава много страдах, но Левски играха по-добре и спечелиха. Помня и нашите победи и им се радвам. Няма отбор, който да е във вечна супер форма и само да печели. Да, през изминалия сезон бихме Левски, защото бяха трагични. Може би ще ги бием и през настоящата кампания, а може би не, но дори и да ги бием, все някога ще дойде и моментът, в който те ще вдигнат формата си, а нашата ще падне. Какво толкова? Нима има нещо по-нормално?
Тъй че спрете да пише глупости относно това, кой какъв е, без дори да го познавате.
С удоволствие ще коментирам и споря с хора, които наистина се интересуват и разбират играта, а не с някакви момченца, чиято единствена цел е да си чешат егото и се правят, че се вся и все!
Последна промяна от
turb04 на 19 юни 2014 21:47, променено общо 1 път.