Заедно или неединни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Заедно или неединни

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2014 21:16

terata написа:
sin4ec написа:Аз не знам как още тез флагмани на перото не са обвинили Левски за текущите проблеми на Армията. Но очаквам включване...

В момента на прицел е ГГ и отбора от Ловеч. На 30 юни обаче, пак ние ще им сме виновни, "синьото" БФС и в частност Батков. :mrgreen:

Как обаче жадувате за внимание... :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2014 21:28

delqnski47 написа:
terata написа:
sin4ec написа:Аз не знам как още тез флагмани на перото не са обвинили Левски за текущите проблеми на Армията. Но очаквам включване...

В момента на прицел е ГГ и отбора от Ловеч. На 30 юни обаче, пак ние ще им сме виновни, "синьото" БФС и в частност Батков. :mrgreen:

Как обаче жадувате за внимание... :lol: :lol: :lol:

Мне, да жадуваш за внимание е примерно да обявиш на всеослушание как напускаш форума и повече няма да пишеш тук, а се местиш...ммм да кажем във официалния форум на ЦСКА, а след два дни да дотичаш обратно тук, щото другаде никой не те бръсне за слива и не ти обръща внимание на брътвежите, нали Делянски. ;) Или ти е къса паметта? Та баш ти, недей много да разправяш кой дири внимание. Все едно ние искаме за всичко да сме ви в устата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2014 21:41

delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание... :lol: :lol: :lol:

Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 21:42

Още днес със първия опит да очерни яко Бадема, всеки дръзнал да каже нещо за Лупи и ръководсвото го заподозрях. След това и мъчителните опити да защитава Лупи по-всички показатели. Дори се прехвърли в Топспорт за да изказва "безплатните" си мисли! Казах му го тук, и там, сега пак ще го кажа. Ясно си личи, че е платен задклавиатурен драскач, но така и не ми отговори каква е тарифата! Дори сам си призна, че това е работата му. :mrgreen: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 21:44

Да уточня, понеже не се познавам с хората тук.
Навремето Жоро Атанасов ми беше главен редактор, а Жаклин Михайлов - директор. От Гонг съм работил със Светослав Табаков и много го уважавам, защото той е сред малкото журналисти, които поставят на първо място играта и истината, а фенщината я оставят на заден план. Не, че и с него не сме спорили на тема ЦСКА - Левски (Светльо е запален левскар), но всичко е било в рамките на коректността и футболните аргументи.
За разлика от Жоро, винаги съм търсил причините за проблемите и неуспехите в нашия клуб и макар да съм на неговите години и да съм видял нещата, които и той е видял, имам доста по-различно мнение по въпроса.
През годините и ЦСКА, но и Левски са си въртели номера, използвайки хората с положение (визирам Милко Балев и Солаков), но това е нещо, което не влияе на терена, а аз се интересувам от играта, защото футболът, при все че буди страсти, все пак е само игра. Аз си спомням мача, в който ни отнесоха със 7:2 и тогава много страдах, но Левски играха по-добре и спечелиха. Помня и нашите победи и им се радвам. Няма отбор, който да е във вечна супер форма и само да печели. Да, през изминалия сезон бихме Левски, защото бяха трагични. Може би ще ги бием и през настоящата кампания, а може би не, но дори и да ги бием, все някога ще дойде и моментът, в който те ще вдигнат формата си, а нашата ще падне. Какво толкова? Нима има нещо по-нормално?
Тъй че спрете да пише глупости относно това, кой какъв е, без дори да го познавате.
С удоволствие ще коментирам и споря с хора, които наистина се интересуват и разбират играта, а не с някакви момченца, чиято единствена цел е да си чешат егото и се правят, че се вся и все!
Последна промяна от turb04 на 19 юни 2014 21:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 21:45

zlato1234 написа:Още днес със първия опит да очерни яко Бадема, всеки дръзнал да каже нещо за Лупи и ръководсвото го заподозрях. След това и мъчителните опити да защитава Лупи по-всички показатели. Дори се прехвърли в Топспорт за да изказва "безплатните" си мисли! Казах му го тук, и там, сега пак ще го кажа. Ясно си личи, че е платен задклавиатурен драскач, но така и не ми отговори каква е тарифата! Дори сам си призна, че това е работата му. :mrgreen: :lol:

Е, нали те признах, че си инспектор Дюдю и знаеш и разбираш всичко! :) Какво по-голямо признание очакваш от мен. :) :) :)

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 21:48

Момчета от Левски, темата касае ЦСКА и проблемите в ЦСКА.
Никой не очаква от вас да се трогвате и да изпадате в нирвана, но и плюенето ви е смешно, защото издава слабост. :)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 21:49

turb04 написа:
zlato1234 написа:Още днес със първия опит да очерни яко Бадема, всеки дръзнал да каже нещо за Лупи и ръководсвото го заподозрях. След това и мъчителните опити да защитава Лупи по-всички показатели. Дори се прехвърли в Топспорт за да изказва "безплатните" си мисли! Казах му го тук, и там, сега пак ще го кажа. Ясно си личи, че е платен задклавиатурен драскач, но така и не ми отговори каква е тарифата! Дори сам си призна, че това е работата му. :mrgreen: :lol:

Е, нали те признах, че си инспектор Дюдю и знаеш и разбираш всичко! :) Какво по-голямо признание очакваш от мен. :) :) :)

Няма какво да ме признаваш, аз не пиша платени материалчета за да облъчвам още малкото останала фенска маса. Няма какво да се правиш на философ, всички те разбраха както виждаш! ;) :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 юни 2014 21:51

terata написа:Мче той гусин автора си призна, че си изкарва хляба с писане :mrgreen: Ся Томов му е обещал след празниците да му даде некой лев и момчето се е постарало. Ама много личи...

Не е писател, а тракторист.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 21:52

zlato1234 написа:
turb04 написа:

Е, нали те признах, че си инспектор Дюдю и знаеш и разбираш всичко! :) Какво по-голямо признание очакваш от мен. :)

Няма какво да ме признаваш, аз не пиша платени материалчета за да облъчвам още малкото останала фенска маса. Няма какво да се правиш на философ, всички те разбраха както виждаш! ;) :roll:

Ти си като ОФ деятел от 70-те години. Само те се изказваха от името на всички. Обикновено, когато аргументите ти се дължат на параноя, единственото, което може да те спаси в собствените ти очи е да се изказваш от името на всички :)
Ех, Дюдю, ти си Великан! :)

Върни се в “ЦСКА”