Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Мнениеот Cicero » 17 юни 2014 11:56

plovdivram написа:Cicero,
всички вие в АБСОЛЮТНОТО си НЕПОЗНАВАНЕ на нещата около самото ИЗДАВАНЕ на тази история, отново УСЛУЖЛИВО "ПРОПУСКАТЕ" една много "МАЛКА" подробност и тя е, че ОСНОВНИЯ ДВИГАТЕЛ за излизането на тази ИСТОРИЯ са САМИТЕ ФУТБОЛИСТИ и ДЕЯТЕЛИ НА "ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ", а не "ДВАМАТА ШАМАНИ"!!! И понеже съм сигурен, че една МАЛКА част от вас са наясно с това, пускат ей' такива като теб да говорят АБСОЛЮТНИ глупости от позицията на ПЪЛНИ АНОНИМНИЦИ, защото самите ТЕ са наясно, че това са ГЛУПОСТИ, но ако не друго, то поне да опитат да КОМПРОМИТИРАТ нещата, чрез такива като ТЕБ!!! Точно и затова НЕ СЕ НАМЕРИ ДОРИ ЕДИН сред вас да излезне и ОТКРИТО да "ЗАКЛЕЙМИ" това, което си дойде на мястото!!!

Само ще ти кажа, че ТИ (поне от това, което си написал) СЪ СИГУРЕН, че дори НЕ си погледнал за какво става въпрос!!! :)

Поредната порция приказки на изуст! Книгата я имам, защото ми харесва. Определено е вложена много любов и старание при написването и! Но колкото и пъти да съм я разлиствал, попадам на множество приемания и прочитания, които се тълкуват по различен начин дори от ВАС! Ето ти пример: Как така, когато ЖСК Локомотив дава базата си и стадион Спартак на "наследника на Спортклуб", това е закриване на Локомотив в полза на Спортклуб, а когато Локомотив 1936 направи същото за Велбъжд, това е закриване на Велбъжд, в полза на Локомотив? Това е меко казано странен прочит, на едно и също събитие, със различен (желан от авторите) финал? Или още по-напред: При разформироването на ДСО, или по-скоро при отделянето на новото ДСО Локомотив, се твърди следното: ДСО Торпедо вече не е наследник на Спортклуб (нищо, че продължава да съществува), защото повечето му играчи, преминават в ДСО Локомотив (и как да е иначе, единия остава в елита, другия е пратен във трета девизия!) От тук се заключава, че след като играчите на "наследника на Спортклуб" ще продължат кариерата си в ДСО Локомотив, значи той може да се обяви за наследник на Спортклуб. (горкия Монако, вече е 20 кратен шампион на Англия!?!) А каква е позицията на авторите, при абсолютно аналогичния случай с Велбъжд? Отново изкривена на 180 градуса. Тези противоречия не са логически свързани. Поне отстрани погледнато! Това е отправено като критика, не е покана за дискусия на труда ти, който подчертавам, изглежда внушителен и роден от любов.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 12:00

plovdivram написа: ... А всъщност... за теб ще има ли значение такова знаме дали съществува или не... при положение, че правиш ВРЪЗКА за неща и събития, които касаят "зората" на пловдивския футбол със съвпадение на песен и албум на Екстра Нина?! :)

Много ли ти се иска да го ОБВЪРЖЕШ с това?!

Ами то връзка си има и тя е очевАдна! Екстра Нина - фенка на Локото, издава албум, кръстен УЖ на знаме, което те веели, песента й е заръчана от Георги Илиев, става официален химн... Е това ако не са връзкИ дори(а не само една), здраве му кажи... Освен ако не се опитваш да ме убедиш, че при подготовката на книгата си нямал грам идея, че цели 10 години по-рано, въпросната фолк дива е имало много повече общо с отбора ти, отколкото доста потници и новоизлювени "пловдивчани" първо поколение.

Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 юни 2014 12:04

Владо, мисията ти е абсолютно невъзможна! Една голяма част от сганта е толкова отчайващо тъпа и проста, че няма абсолютно никакъв шанс да се проведе дори елементарен разговор с тях. Аз лично се забавлявам с простотията им . Няма нормален човек , който да не се смее на героичните им напъни да омаловажат вашият труд с Ангел. Тези сладури нямат никакъв документ за историята си , но пищят за нас , които имаме , благодарение на вас с Ангел ,огромно количество документи! Още по абсурдното в случая е ,че ние не се изкарваме по стар клуб от тях?!!! Ние просто си връщаме истинската история и тя е че ние сме създадени 1926 , а те са 1917 и толкова. Вместо да си гледат в тяхната си градинка ,тези сладури непрекъснато бълват глупости по наш адрес?!! Какво ви топли това бе , неразумни юроди?!! Нали не се интересувахте от нас и нямате никакви комплекси? Аз лично не знам някой от нашите да се е вманиачил в заниманието да кисне във вашите форуми и да се скъсва да пише за това как тази ваша рожденна година е абсолютно фалшива , нещо което на всичкото отгоре е и истина!
Последна промяна от Нико на 18 юни 2014 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 юни 2014 12:13

Cicero написа:
plovdivram написа:Cicero,
всички вие в АБСОЛЮТНОТО си НЕПОЗНАВАНЕ на нещата около самото ИЗДАВАНЕ на тази история, отново УСЛУЖЛИВО "ПРОПУСКАТЕ" една много "МАЛКА" подробност и тя е, че ОСНОВНИЯ ДВИГАТЕЛ за излизането на тази ИСТОРИЯ са САМИТЕ ФУТБОЛИСТИ и ДЕЯТЕЛИ НА "ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ", а не "ДВАМАТА ШАМАНИ"!!! И понеже съм сигурен, че една МАЛКА част от вас са наясно с това, пускат ей' такива като теб да говорят АБСОЛЮТНИ глупости от позицията на ПЪЛНИ АНОНИМНИЦИ, защото самите ТЕ са наясно, че това са ГЛУПОСТИ, но ако не друго, то поне да опитат да КОМПРОМИТИРАТ нещата, чрез такива като ТЕБ!!! Точно и затова НЕ СЕ НАМЕРИ ДОРИ ЕДИН сред вас да излезне и ОТКРИТО да "ЗАКЛЕЙМИ" това, което си дойде на мястото!!!

Само ще ти кажа, че ТИ (поне от това, което си написал) СЪ СИГУРЕН, че дори НЕ си погледнал за какво става въпрос!!! :)

Поредната порция приказки на изуст! Книгата я имам, защото ми харесва. Определено е вложена много любов и старание при написването и! Но колкото и пъти да съм я разлиствал, попадам на множество приемания и прочитания, които се тълкуват по различен начин дори от ВАС! Ето ти пример: Как така, когато ЖСК Локомотив дава базата си и стадион Спартак на "наследника на Спортклуб", това е закриване на Локомотив в полза на Спортклуб, а когато Локомотив 1936 направи същото за Велбъжд, това е закриване на Велбъжд, в полза на Локомотив? Това е меко казано странен прочит, на едно и също събитие, със различен (желан от авторите) финал? Или още по-напред: При разформироването на ДСО, или по-скоро при отделянето на новото ДСО Локомотив, се твърди следното: ДСО Торпедо вече не е наследник на Спортклуб (нищо, че продължава да съществува), защото повечето му играчи, преминават в ДСО Локомотив (и как да е иначе, единия остава в елита, другия е пратен във трета девизия!) От тук се заключава, че след като играчите на "наследника на Спортклуб" ще продължат кариерата си в ДСО Локомотив, значи той може да се обяви за наследник на Спортклуб. (горкия Монако, вече е 20 кратен шампион на Англия!?!) А каква е позицията на авторите, при абсолютно аналогичния случай с Велбъжд? Отново изкривена на 180 градуса. Тези противоречия не са логически свързани. Поне отстрани погледнато! Това е отправено като критика, не е покана за дискусия на труда ти, който подчертавам, изглежда внушителен и роден от любов.

Просто чети внимателно и всичко ще си дойде на мястото. Идеята е че най важното на един футболен клуб е публиката,цветовете и играчите му , а не толкова неговото име. Те и жълтите взеха лиценза на Сопот , но това не ги прави Сопот. Левски е бил Динамо ,Витоша и т. н . , но вие нямате прекъсване на историята си нали?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 юни 2014 12:20

Пичове,дайте нещо по темата - КОЙ е собственик на КТБ :?:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 17 юни 2014 12:21

КТБ е институция с фундаментално значение за България. Съществуването на цели отрасли от икономиката не би било възможно без нашата подкрепа и доверие. Примерите са много. Ние се явяваме партньори на нашите клиенти и разбираме проблемите им. Това каза Илиан Зафиров, член на УС и изпълнителен директор на КТБ, на специална пресконференция. Във връзка с появили се твърдения, че са разпитвани служители на банката, ще кажа, че това не са били 12 души, а 6. Става въпрос за сигнала на "Протестна мрежа". Техните разпити са обект на следствена тайна. Цел на тази пресконференция е безпрецедентната атака срещу банката. Искаме да представим някои факти, които се случиха в последната седмица, каза още Зафиров. Всички отпуснати кредити от банката са внимателно следи от всички държавни и международни институции. Това, че г-н Цветан Василев има кредити не е проблем. Това каза Георги Христов, изпълнителен директор на КТБ. Кредитите на Ирена Кръстева са редовни и нямат нищо общо с издателския бизнес. Аз не знам Делян Пеевски да има дружества, в които да функционира, като акционер. Кредите на "Булгартабак Холдинг" са в малки размери. Това са две експозиции към две лица, които нямат нищо общо с г-н Пеевски. Плащанията спряха и ние предприехме мерки за контакт с тези лица и блокиране на обезпеченията по тези кредити. Когато свършихме тази работа, започнаха тези маньоври. Говоря за досъдебното производство и атаките в медиите. В рамките на петъчния ден някои агенции излязоха с информация, че се претърсват и се изземат документи от офиси на КТБ. Това беше опит за публична екзекуция на една от най-големите институции в държавата, каза още Христов. Разпитите, които се проведоха на наши служители, бяха от общообразователен характер. Казвам ви го от личен опит, защото и аз бях разпитан. Не мога да разбера информациите в медиите за подготвяно убийство на г-н Пеевски. Смешно е да се твърди, че Цветан Василев е поръчал Делян Пеевски. Кой убива длъжника си, бе хора? А и тези кредити са за минимални суми. Четох за някакви суми от 2 млрд. лева. Кой дава такива кредити? Нашият кредитен портфейл общо е към 5 млрд. лева, поясни Христов. Сигурен съм, че г-н Цветан Василев ще се защити от тези нападки. Банката не кредитира БТК. Парите на енергийните държавни предприятия в КТБ не мога да ги кажа с точност. Но мисля, че съм към 2% от общата депозитна база, разкри той. По всички кредитни експозиции спазваме закона. Тази тема също е преекспонирана в медиите. Ние следим какво се говори и се пише. Няма проблемни кредити, които да са свързани с г-н Цветан Василев. Това, че едно дружество е на счетоводна загуба, не означава нищо. Банката контактува ежедневно със своите клиенти. Аз не мога да определям счетоводната политика на дружествата. Не аз измислих новината, че г-н Пеевски има голям бизнес. Тази информация циркулира в медиите отдавна, категоричен беше Христов. От КТБ за пореден обявиха, че не могат да обявят парите на държавните дружества. Колко са тези средства и къде се държат те, това могат да кажат министър-председателят и министъра на финансите. Ние не можем да изнесем такава информация, обявиха от банката.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/210770-%D0%BD ... D0%B1.html

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 12:24

Модератор ЛокоПД написа:Пичове,дайте нещо по темата - КОЙ е собственик на КТБ :?:

Едно е сигурно - НЕ Е този :arrow:

Изображение

Той си е етнос тип "сарсето мий локо".

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 юни 2014 12:27

Plovdiv 100 написа:КТБ е институция с фундаментално значение за България. Съществуването на цели отрасли от икономиката не би било възможно без нашата подкрепа и доверие. Примерите са много. Ние се явяваме партньори на нашите клиенти и разбираме проблемите им. Това каза Илиан Зафиров, член на УС и изпълнителен директор на КТБ, на специална пресконференция. Във връзка с появили се твърдения, че са разпитвани служители на банката, ще кажа, че това не са били 12 души, а 6. Става въпрос за сигнала на "Протестна мрежа". Техните разпити са обект на следствена тайна. Цел на тази пресконференция е безпрецедентната атака срещу банката. Искаме да представим някои факти, които се случиха в последната седмица, каза още Зафиров. Всички отпуснати кредити от банката са внимателно следи от всички държавни и международни институции. Това, че г-н Цветан Василев има кредити не е проблем. Това каза Георги Христов, изпълнителен директор на КТБ. Кредитите на Ирена Кръстева са редовни и нямат нищо общо с издателския бизнес. Аз не знам Делян Пеевски да има дружества, в които да функционира, като акционер. Кредите на "Булгартабак Холдинг" са в малки размери. Това са две експозиции към две лица, които нямат нищо общо с г-н Пеевски. Плащанията спряха и ние предприехме мерки за контакт с тези лица и блокиране на обезпеченията по тези кредити. Когато свършихме тази работа, започнаха тези маньоври. Говоря за досъдебното производство и атаките в медиите. В рамките на петъчния ден някои агенции излязоха с информация, че се претърсват и се изземат документи от офиси на КТБ. Това беше опит за публична екзекуция на една от най-големите институции в държавата, каза още Христов. Разпитите, които се проведоха на наши служители, бяха от общообразователен характер. Казвам ви го от личен опит, защото и аз бях разпитан. Не мога да разбера информациите в медиите за подготвяно убийство на г-н Пеевски. Смешно е да се твърди, че Цветан Василев е поръчал Делян Пеевски. Кой убива длъжника си, бе хора? А и тези кредити са за минимални суми. Четох за някакви суми от 2 млрд. лева. Кой дава такива кредити? Нашият кредитен портфейл общо е към 5 млрд. лева, поясни Христов. Сигурен съм, че г-н Цветан Василев ще се защити от тези нападки. Банката не кредитира БТК. Парите на енергийните държавни предприятия в КТБ не мога да ги кажа с точност. Но мисля, че съм към 2% от общата депозитна база, разкри той. По всички кредитни експозиции спазваме закона. Тази тема също е преекспонирана в медиите. Ние следим какво се говори и се пише. Няма проблемни кредити, които да са свързани с г-н Цветан Василев. Това, че едно дружество е на счетоводна загуба, не означава нищо. Банката контактува ежедневно със своите клиенти. Аз не мога да определям счетоводната политика на дружествата. Не аз измислих новината, че г-н Пеевски има голям бизнес. Тази информация циркулира в медиите отдавна, категоричен беше Христов. От КТБ за пореден обявиха, че не могат да обявят парите на държавните дружества. Колко са тези средства и къде се държат те, това могат да кажат министър-председателят и министъра на финансите. Ние не можем да изнесем такава информация, обявиха от банката.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/210770-%D0%BD ... D0%B1.html

http://www.novini.bg/news/210704-тази-седмица-разпитват-цветан-василев-заради-пеевски.html
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 17 юни 2014 12:33

КОЙ дърпа конците на Мушанов, респективно на Коко, респективно на Локо :?:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O4LRVVOLjAA[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”