plovdivram написа:Cicero,
всички вие в АБСОЛЮТНОТО си НЕПОЗНАВАНЕ на нещата около самото ИЗДАВАНЕ на тази история, отново УСЛУЖЛИВО "ПРОПУСКАТЕ" една много "МАЛКА" подробност и тя е, че ОСНОВНИЯ ДВИГАТЕЛ за излизането на тази ИСТОРИЯ са САМИТЕ ФУТБОЛИСТИ и ДЕЯТЕЛИ НА "ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ", а не "ДВАМАТА ШАМАНИ"!!! И понеже съм сигурен, че една МАЛКА част от вас са наясно с това, пускат ей' такива като теб да говорят АБСОЛЮТНИ глупости от позицията на ПЪЛНИ АНОНИМНИЦИ, защото самите ТЕ са наясно, че това са ГЛУПОСТИ, но ако не друго, то поне да опитат да КОМПРОМИТИРАТ нещата, чрез такива като ТЕБ!!! Точно и затова НЕ СЕ НАМЕРИ ДОРИ ЕДИН сред вас да излезне и ОТКРИТО да "ЗАКЛЕЙМИ" това, което си дойде на мястото!!!
Само ще ти кажа, че ТИ (поне от това, което си написал) СЪ СИГУРЕН, че дори НЕ си погледнал за какво става въпрос!!!
Поредната порция приказки на изуст! Книгата я имам, защото ми харесва. Определено е вложена много любов и старание при написването и! Но колкото и пъти да съм я разлиствал, попадам на множество приемания и прочитания, които се тълкуват по различен начин дори от ВАС! Ето ти пример: Как така, когато ЖСК Локомотив дава базата си и стадион Спартак на "наследника на Спортклуб", това е закриване на Локомотив в полза на Спортклуб, а когато Локомотив 1936 направи същото за Велбъжд, това е закриване на Велбъжд, в полза на Локомотив? Това е меко казано странен прочит, на едно и също събитие, със различен (желан от авторите) финал? Или още по-напред: При разформироването на ДСО, или по-скоро при отделянето на новото ДСО Локомотив, се твърди следното: ДСО Торпедо вече не е наследник на Спортклуб (нищо, че продължава да съществува), защото повечето му играчи, преминават в ДСО Локомотив (и как да е иначе, единия остава в елита, другия е пратен във трета девизия!) От тук се заключава, че след като играчите на "наследника на Спортклуб" ще продължат кариерата си в ДСО Локомотив, значи той може да се обяви за наследник на Спортклуб. (горкия Монако, вече е 20 кратен шампион на Англия!?!) А каква е позицията на авторите, при абсолютно аналогичния случай с Велбъжд? Отново изкривена на 180 градуса. Тези противоречия не са логически свързани. Поне отстрани погледнато! Това е отправено като критика, не е покана за дискусия на труда ти, който подчертавам, изглежда внушителен и роден от любов.