СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А] - 3:1 FT

Мнениеот acmilan » 13 юни 2014 01:05

Напълно се съгласявам с колежката :P Интересен мач стана. Отборите бяха равностойни, бразилците разчитаха на повече физика и на индивидуалните качества на Неймар, друго не видях от тяхна страна. Бяха грозно подпряни, за да не се изложат на старта на домашния Мондиал. За мен те не дадоха заявка за световната титла, но японският съдия определено даде :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 13 юни 2014 01:05

Ако трябва да се обобщи:
1. Спестен червен картон на Неймар за умишлен удар с лакът в главата на противник;
2. Нарушение срещу играч на Хърватия преди изравнителния гол на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
3. Измислена дузпа в полза на Бразилия;
4. Нарушение на правилника при изпълнение на дузпата от страна на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
5. Отменен редовен гол на Хърватия, заради несъществуващ фаул срещу вратаря на Бразилия;

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2014 01:07

Tobacco написа:
TodorT написа:Недейте да съдите по първич мач бразилците. Испания също не започва много силно последните три големи форума, но ги взе.... Бразилците си взеха мача и това е най-важното за тях. Надявам се да покажа по-силна игра в следващите мачове. Гледах им контролите и там играха по-добре, което ме обнадеждава, че ще гледаме по-добър футбол от тяхна страна.

В коя контрола играха добре, бре? Срещу Панама ли,или срещу сърбите? :lol:

Панама и Сърбия не може да са им мерило. Говоря за по-предишни контроли (преди няколко месеца например), където бразилците показаха добър футбол. И Вилян играеше, и Хълк пипаше по-добре топката. Днес нищо не показаха, но си взеха мача, което за тях бе много важно. И пак казвам, недейте да ги съдите по играта им в първия мач. Гърците също не играха нищо на Евро 2004 :lol:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А], 12.06 - 23.00

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 юни 2014 01:08

Tobacco написа:
YANTRA_FOREVER написа:Не, реално една дузпа и другото са колкото да си търсим нещо. Нямаше кой знае какво подпиране, но беше гадно това с тая дузпа, защото беше в много важен момент. Хърватите с много слаб Плетикоса днес и Модрич и Ракитич на 50%. Перишич и Срна зле. Но Бразилия също не е за повече от 1/8 финал, не ми трябват другите им 2 мача, сега го казвам.
п.п. ако срещу Камерун им свирят такава дузпа или изобщо втори път отивам и аз в Сао Паоло на протест :lol:

Е то тва е достатъчно срещу срещу Хърватия..ако на мястото на цигането за удара без топка беше някой от Хърватска,щеше да е ЧК. ;)
Кво повече от несъщестуваща дузпа и червен картон за голмайстора?
Хърватия били слаби? Бразилия добри ли бяха,при положение че цяло второ полувреме нямаха удар,преди да им се отсъди дузпата? :roll:

Че аз какво съм казал. Дузпата беше точно когато трябва ;) затова и се набива на очи толкова. Червен картон нямаше според мен, но не ми се спори. Иначе да Хърватия беше много слаба, Бразилия, както съм казал, просто слаба. Не съм ги коментирал като индивидуалности, защото не ме интересуват. Толкова е един от най-блудкавите и скучни отбори на Мондиала. Дори медиите с напъните си не могат да ги направят достатъчно интересни. Щом звезда ти е един младеж, който прави впечатление с тъпа прическа и помиярско поведение ;) Не че няма качества, напротив, но няма присъствие. Сравни го с личности като Ривалдо, Роналдиньо, Кафу, Роберто Карлос, Зе Роберто и т.н..
Изображение Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 13 юни 2014 01:09

Голямо подпиране стана. Браво на хървите за сърцатата игра, въпреки съдийските тесли!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: СП 2014:Мач №1, Бразилия - Хърватия [Група А], 12.06 - 23.00

Мнениеот doktora25 » 13 юни 2014 01:10

Ако има все още някой, който да се съмнява, че Бразилия ако печели ще е главно заради съдийски подпирания значи или е много наивен, или не гледа мачовете, или нищо не разбира от футбол. Чист червен картон за Неймар преди първия гол и никаква дузпа. Реалният резултат от мача бе 0-1 или 1-1! Перфектно изигран мач от хърватите. Едно голямо браво за себераздаването им и дано си вземат другите 2 мача.
Никога не съм предполагал, че ще го кажа, но една тики-така ще направи бразилците за смях и силно се надявам техният противник на 8-финалите да е Испания.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 13 юни 2014 01:10

TodorT написа:Панама и Сърбия не може да са им мерило. Говоря за по-предишни контроли (преди няколко месеца например), където бразилците показаха добър футбол. И Вилян играеше, и Хълк пипаше по-добре топката. Днес нищо не показаха, но си взеха мача, което за тях бе много важно. И пак казвам, недейте да ги съдите по играта им в първия мач. Гърците също не играха нищо на Евро 2004 :lol:

Гърците бяха много добре в защита, а като гледам бразилците какви разпоретини са, всеки отбор с читаво нападение като Испания или Уругвай ще ги изкърти. Съдиите ще се видят в чудо как да ги бутат.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 13 юни 2014 01:10

Logical person написа:Ако трябва да се обобщи:
1. Спестен червен картон на Неймар за умишлен удар с лакът в главата на противник;
2. Нарушение срещу играч на Хърватия преди изравнителния гол на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
3. Измислена дузпа в полза на Бразилия;
4. Нарушение на правилника при изпълнение на дузпата от страна на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
5. Отменен редовен гол на Хърватия, заради несъществуващ фаул срещу вратаря на Бразилия;

Подкрепям ! Аз видях същото ! И един много слаб и пристрастен коментатор !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 13 юни 2014 01:10

TodorT написа:
Tobacco написа:
TodorT написа:Недейте да съдите по първич мач бразилците. Испания също не започва много силно последните три големи форума, но ги взе.... Бразилците си взеха мача и това е най-важното за тях. Надявам се да покажа по-силна игра в следващите мачове. Гледах им контролите и там играха по-добре, което ме обнадеждава, че ще гледаме по-добър футбол от тяхна страна.

В коя контрола играха добре, бре? Срещу Панама ли,или срещу сърбите? :lol:

Панама и Сърбия не може да са им мерило. Говоря за по-предишни контроли (преди няколко месеца например), където бразилците показаха добър футбол. И Вилян играеше, и Хълк пипаше по-добре топката. Днес нищо не показаха, но си взеха мача, което за тях бе много важно. И пак казвам, недейте да ги съдите по играта им в първия мач. Гърците също не играха нищо на Евро 2004 :lol:

Съди се по играта им от няколко години насам,на Конфедерациите беше същата работа,яко блъскане,ритане,симулации и антифутбол.
Нима сравняваш традициите на Гърция във футбола,с тези на Бразилия?
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 юни 2014 01:11

Радвам се, че има отбор като Испания, който няма да остави нещата на случайността :twisted:

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “World Cup 2014”