Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tobacco написа:TodorT написа:Недейте да съдите по първич мач бразилците. Испания също не започва много силно последните три големи форума, но ги взе.... Бразилците си взеха мача и това е най-важното за тях. Надявам се да покажа по-силна игра в следващите мачове. Гледах им контролите и там играха по-добре, което ме обнадеждава, че ще гледаме по-добър футбол от тяхна страна.
В коя контрола играха добре, бре? Срещу Панама ли,или срещу сърбите?
Tobacco написа:YANTRA_FOREVER написа:Не, реално една дузпа и другото са колкото да си търсим нещо. Нямаше кой знае какво подпиране, но беше гадно това с тая дузпа, защото беше в много важен момент. Хърватите с много слаб Плетикоса днес и Модрич и Ракитич на 50%. Перишич и Срна зле. Но Бразилия също не е за повече от 1/8 финал, не ми трябват другите им 2 мача, сега го казвам.
п.п. ако срещу Камерун им свирят такава дузпа или изобщо втори път отивам и аз в Сао Паоло на протест
Е то тва е достатъчно срещу срещу Хърватия..ако на мястото на цигането за удара без топка беше някой от Хърватска,щеше да е ЧК.![]()
Кво повече от несъщестуваща дузпа и червен картон за голмайстора?
Хърватия били слаби? Бразилия добри ли бяха,при положение че цяло второ полувреме нямаха удар,преди да им се отсъди дузпата?
TodorT написа:Панама и Сърбия не може да са им мерило. Говоря за по-предишни контроли (преди няколко месеца например), където бразилците показаха добър футбол. И Вилян играеше, и Хълк пипаше по-добре топката. Днес нищо не показаха, но си взеха мача, което за тях бе много важно. И пак казвам, недейте да ги съдите по играта им в първия мач. Гърците също не играха нищо на Евро 2004
Logical person написа:Ако трябва да се обобщи:
1. Спестен червен картон на Неймар за умишлен удар с лакът в главата на противник;
2. Нарушение срещу играч на Хърватия преди изравнителния гол на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
3. Измислена дузпа в полза на Бразилия;
4. Нарушение на правилника при изпълнение на дузпата от страна на Неймар ( който вече не трябваше да е на терена );
5. Отменен редовен гол на Хърватия, заради несъществуващ фаул срещу вратаря на Бразилия;
TodorT написа:Tobacco написа:TodorT написа:Недейте да съдите по първич мач бразилците. Испания също не започва много силно последните три големи форума, но ги взе.... Бразилците си взеха мача и това е най-важното за тях. Надявам се да покажа по-силна игра в следващите мачове. Гледах им контролите и там играха по-добре, което ме обнадеждава, че ще гледаме по-добър футбол от тяхна страна.
В коя контрола играха добре, бре? Срещу Панама ли,или срещу сърбите?
Панама и Сърбия не може да са им мерило. Говоря за по-предишни контроли (преди няколко месеца например), където бразилците показаха добър футбол. И Вилян играеше, и Хълк пипаше по-добре топката. Днес нищо не показаха, но си взеха мача, което за тях бе много важно. И пак казвам, недейте да ги съдите по играта им в първия мач. Гърците също не играха нищо на Евро 2004
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта