Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши

Мнениеот bilyaletdinov » 11 юни 2014 19:54

Жалко, че избра Ботев. Пожелавам да успешно да топли пейката на Куртеан.
Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 юни 2014 19:57

bilyaletdinov написа:Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче :roll:

Не, но за сметка на това си спомняме къде ритат предпочелите да подпишат с Левски: Самсунспор, Касъмпаша,Бурсаспор и прочее еврограндове...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Re: "Ботев" (Пловдив) пребори "Левски" за талант

Мнениеот El Commandante » 11 юни 2014 19:59

Captain Stottlemeyer написа:съм съвременник на Армейско футболно дружество "Тракия" - Пловдив... 8-)

Ти си един торен бръмбар и нищо повече...
Аз кога съм одил на мачове на Зехтински и Пашата ти не си знаел пикае и ти се,ебе ли ти се...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2014 20:00

Captain Stottlemeyer написа:
1912plovdiv написа:...Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо :?:

През годините, когато "Левски" се е казвал "Динамо", вие сте били Дом на народната войска (ДНВ), Дом на народната армия (ДНА) и Спортен клуб на народната армия (СКНА). След това дълги години (освен когато не бяхте на хранилка към Комбината за цветни метали) се казвахте Армейско футболно дружество "Тракия". Като военизиран клуб бяхте поделение с номер и сателити на "централните" от София, сателите!... 8-)
П.П. Колегата по-горе ти е обяснил разликата между заплати и селекция. ;)

:) :) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2014 20:02

El Commandante написа:
bilyaletdinov написа:Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче :roll:

Не, но за сметка на това си спомняме къде ритат предпочелите да подпишат с Левски: Самсунспор, Касъмпаша,Бурсаспор и прочее еврограндове...

А вие продавате на Реал и Байерн. :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 юни 2014 20:04

El Commandante написа:

Последно разцъкваше при вас след това му изгубих дирите, а уж талант номер 1 беше. А за Самсунспор...някои и дотам не могат да я докарат, други се хрантутят цял живот само щото са минали през Левски...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 юни 2014 20:06

Eminem написа:А вие продавате на Реал и Байерн. :lol:

Вие сте доказана гробница за таланти,затва никой не ще и да чуе за Левски,освен некви от осемнайста френска дивизия...тва са фактите.

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 юни 2014 20:08

Айде сега пак жълтите интернет талибани ще ни надуят главата за тоя по подобие на другия велик футболист, Тодор "15-минутки" Неделев. Че сигурно и до националния ще го добутат като онзи другия и разните там Данчовци и други подобни. Ето вече се започна надуването на балона. Смех.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 юни 2014 20:09

Captain Stottlemeyer написа:
1912plovdiv написа:...Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо :?:

През годините, когато "Левски" се е казвал "Динамо", вие сте били Дом на народната войска (ДНВ), Дом на народната армия (ДНА) и Спортен клуб на народната армия (СКНА). След това дълги години (освен когато не бяхте на хранилка към Комбината за цветни метали) се казвахте Армейско футболно дружество "Тракия". Като военизиран клуб бяхте поделение с номер и сателити на "централните" от София, сателите!... 8-)
П.П. Колегата по-горе ти е обяснил разликата между заплати и селекция. ;)

И какво от това?възползвали ли сме се по някакъв начин ,за разлика например от вас,които незнайно защо се изкарвате репресирани при положение,че шефове са ви били цола драгойчева,солаков,борис велчев-дядо,батето,при положение,че дс изцяло ви обслужва по всякакъв начин,при всички тези неща нямате ли срам?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 юни 2014 20:11

urkoto написа:Айде сега пак жълтите интернет талибани ще ни надуят главата за тоя

Ако направи така че оранжеви селяци, сини рога и прочее да му надуват кавала като на Тошко,заслужено ше го похвалим момчето,много ясно...

Върни се в “Ботев”