Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bilyaletdinov написа:Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Captain Stottlemeyer написа:съм съвременник на Армейско футболно дружество "Тракия" - Пловдив...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Captain Stottlemeyer написа:1912plovdiv написа:...Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо
През годините, когато "Левски" се е казвал "Динамо", вие сте били Дом на народната войска (ДНВ), Дом на народната армия (ДНА) и Спортен клуб на народната армия (СКНА). След това дълги години (освен когато не бяхте на хранилка към Комбината за цветни метали) се казвахте Армейско футболно дружество "Тракия". Като военизиран клуб бяхте поделение с номер и сателити на "централните" от София, сателите!...
П.П. Колегата по-горе ти е обяснил разликата между заплати и селекция.
El Commandante написа:bilyaletdinov написа:Помня преди време един Станислав пак така за пари пренебрегна офертата на Левски, някой да ме подсети къде рита това момче
Не, но за сметка на това си спомняме къде ритат предпочелите да подпишат с Левски: Самсунспор, Касъмпаша,Бурсаспор и прочее еврограндове...
El Commandante написа:
Не, но за сметка на това си спомняме къде ритат предпочелите да подпишат с Левски: Самсунспор, Касъмпаша,Бурсаспор и прочее еврограндове...
Eminem написа:А вие продавате на Реал и Байерн.
Captain Stottlemeyer написа:1912plovdiv написа:...Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо
През годините, когато "Левски" се е казвал "Динамо", вие сте били Дом на народната войска (ДНВ), Дом на народната армия (ДНА) и Спортен клуб на народната армия (СКНА). След това дълги години (освен когато не бяхте на хранилка към Комбината за цветни метали) се казвахте Армейско футболно дружество "Тракия". Като военизиран клуб бяхте поделение с номер и сателити на "централните" от София, сателите!...
П.П. Колегата по-горе ти е обяснил разликата между заплати и селекция.
urkoto написа:Айде сега пак жълтите интернет талибани ще ни надуят главата за тоя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта