RedeviL написа:v.r.s. написа:dunavfc написа:Вървят яростни спорове по оста ГЕРБ - БСП, без да се асимилира фундаменталното събитие, което се случи днес, пред което тези две партии, изглеждат като песъчинки. Проблема не е в промяната на решението на правителството. Приели са заслужените критики от Брюксел, поразмислили са и са решили, че е по-добре да не нарушават взаимоотношенията с ЕС, но днес, това си беше истински НАГЛАСЕН ЦИРК ! Орешарски жертва имиджът и достойнството на България по толкова очеваден и публичен начин, че акъла ми не може да го побере. Всичко това, при положение ,че до преди 10 дни, бяхме готови да загърбим и ЕС и всякакви порядки.
Това е унижение за всички българи, независимо на коя партия симпатизират или са аполитични. Но за безхарактерен човек, който е поставен да слуша и изпълнява, без да има право на собствено мнение и действия това е нормално. Кукла на конци.
Аз сериозно се опитвам да разбера, но не мога.. Кое по-точно е унижение за вас, гербери? Това, че Евроатлатинците, които Борисов им духа безплатно, дойдоха и ни натиснаха за ЮП или за това, че го спряха?
В теб, ми се струва, че няма капка интелект. Думи като морал, национално самочувствие и достойнство явно са ти доста чужди
Унижихме се, ние българите, на никой не му пука гербер ли си, депесар ли си , атакист ли си !