Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2014 23:50

RedeviL написа:
v.r.s. написа:
dunavfc написа:Вървят яростни спорове по оста ГЕРБ - БСП, без да се асимилира фундаменталното събитие, което се случи днес, пред което тези две партии, изглеждат като песъчинки. Проблема не е в промяната на решението на правителството. Приели са заслужените критики от Брюксел, поразмислили са и са решили, че е по-добре да не нарушават взаимоотношенията с ЕС, но днес, това си беше истински НАГЛАСЕН ЦИРК ! Орешарски жертва имиджът и достойнството на България по толкова очеваден и публичен начин, че акъла ми не може да го побере. Всичко това, при положение ,че до преди 10 дни, бяхме готови да загърбим и ЕС и всякакви порядки.

Това е унижение за всички българи, независимо на коя партия симпатизират или са аполитични. Но за безхарактерен човек, който е поставен да слуша и изпълнява, без да има право на собствено мнение и действия това е нормално. Кукла на конци.

Аз сериозно се опитвам да разбера, но не мога.. Кое по-точно е унижение за вас, гербери? Това, че Евроатлатинците, които Борисов им духа безплатно, дойдоха и ни натиснаха за ЮП или за това, че го спряха? :lol:

В теб, ми се струва, че няма капка интелект. Думи като морал, национално самочувствие и достойнство явно са ти доста чужди :roll: Моята страна и нейното име са над всички партии, коалиции , политици и дребни игрички !!!

Унижихме се, ние българите, на никой не му пука гербер ли си, депесар ли си , атакист ли си !
Последна промяна от dunavfc на 08 юни 2014 23:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 08 юни 2014 23:50

RedeviL написа:
v.r.s. написа:
dunavfc написа:Вървят яростни спорове по оста ГЕРБ - БСП, без да се асимилира фундаменталното събитие, което се случи днес, пред което тези две партии, изглеждат като песъчинки. Проблема не е в промяната на решението на правителството. Приели са заслужените критики от Брюксел, поразмислили са и са решили, че е по-добре да не нарушават взаимоотношенията с ЕС, но днес, това си беше истински НАГЛАСЕН ЦИРК ! Орешарски жертва имиджът и достойнството на България по толкова очеваден и публичен начин, че акъла ми не може да го побере. Всичко това, при положение ,че до преди 10 дни, бяхме готови да загърбим и ЕС и всякакви порядки.

Това е унижение за всички българи, независимо на коя партия симпатизират или са аполитични. Но за безхарактерен човек, който е поставен да слуша и изпълнява, без да има право на собствено мнение и действия това е нормално. Кукла на конци.

Аз сериозно се опитвам да разбера, но не мога.. Кое по-точно е унижение за вас, гербери? Това, че Евроатлатинците, които Борисов им духа безплатно, дойдоха и ни натиснаха за ЮП или за това, че го спряха? :lol:

Какви гербери,какъв Борисов?Дойдоха някакви и Българския премиер се оака.Това не е ли достатъчно?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 юни 2014 23:51

dunavfc написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:Така като ви чета, все повече си мисля, че наистина си заслужаваме съдбата..

Ами като гласувате за Атака, БСП и ДПС така е. Идва ти пеевски на власт, идват ти проекти, които нямат никаква изгода за България. Но благодарение на НАТО и ЕС, България никога вече няма да е обърната на изток. Най-накрая ще се върнем там откъдето през 1944 с преврат се опитаха да ни откъснат - Европа.

Това е най-хубавото нещо, което роди демокрацията ни ! Без членството ни в тези два съюза, съдбата ни щеше да е като на Украйна , Грузия , Молдова и Беларус !

Грузия в момента в който скъса с рАЗИЯ се издигна във всички световни класации като страна в която корупцията е намаляла драстично! Очаквам същото да се случи и с Украйна!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 юни 2014 23:53

dunavfc написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:Така като ви чета, все повече си мисля, че наистина си заслужаваме съдбата..

Ами като гласувате за Атака, БСП и ДПС така е. Идва ти пеевски на власт, идват ти проекти, които нямат никаква изгода за България. Но благодарение на НАТО и ЕС, България никога вече няма да е обърната на изток. Най-накрая ще се върнем там откъдето през 1944 с преврат се опитаха да ни откъснат - Европа.

Това е най-хубавото нещо, което роди демокрацията ни ! Без членството ни в тези два съюза, съдбата ни щеше да е като на Украйна , Грузия , Молдова и Беларус !

Тя и сега не е кой знае по-различна.. Най-бедната държава в ЕС! Браво! Чутовен успех... :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юни 2014 23:53

RedeviL написа:
v.r.s. написа:

Ти се безнадежден случай, заради това само ще се опитваш да разбираш, а няма да можеш, но това няма да ти пречи да пишеш глупости и простотии. Тук ще перефразирам една реклама: "Не става само с писане, трябва и акъл".
Последна промяна от v.r.s. на 09 юни 2014 00:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2014 23:54

Залагам си палеца на левият крак, че до дни, може би, още утре , Волен Сидеров ще излезе от дупката и ще каже,че сваля доверието си в правителството, заради това , което се случи днес и сваля правителството :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2014 23:54

dunavfc написа:
icko65 написа:
dunavfc написа:Това, което аз не мога да проумея е, как е възможно да изиграят тоя цирк пред цялата общественост ? Добре , бе Орешарски, натиснали са те американците, сефте , ама , защо не се разбрахте задкулисно, както си свикнал, да обявиш решението си след няколко дена, без да се налага на сенаторите да идват лично в България и да седят зад гърба ти плътно, все едно се притесняват, да не кривнеш и да избягаш. Орешарски остава за мен най-слабохарактерният и безгласен министър, който сме имали !!!

Ама как ще се разберат?Мисли!Нали по сценарий правителството трябва да падне за да дойде Бойко на власт.

Имай достойнство, бе човек...Може ли при подобна ситуация, изобщо да коментираш политическата ситуация в страната ни ? Тук става дума за пъченето на САЩ и Русия, жертва на което беше нашето мило министърче и правителството, което представлява. Очаквам ,някой да излезе и да ми каже,че САЩ имат специална мисия да върнат Бойко на власт и ще се гръмна...
Правителството беше свалено от БСП и ДПС, каква Америка, какви конспирации ти се въртят в главата...

Ами нали до сега ревахте повечето в темата че сме управлявани отвън.Или те като ни нареждат кво да правим само за ЮП си говорят?Ти от Марс ли падаш?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 08 юни 2014 23:55

dunavfc написа:Залагам си палеца на левият крак, че до дни, може би, още утре , Волен Сидеров ще излезе от дупката и ще каже,че сваля доверието си в правителството, заради това , което се случи днес и сваля правителството :mrgreen: :mrgreen:

хаха тоя жив ли е?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2014 23:55

dzhambov написа:Оффф...добре,дано си доволен.

Не,след изпитите,да видим резултатите.Тогава ще видим дали съм доволен. ;)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 юни 2014 23:56

RedeviL написа:
dunavfc написа:
wannabe написа:

Тя и сега не е кой знае по-различна.. Най-бедната държава в ЕС! Браво! Чутовен успех... :mrgreen:

Бедна е защото ни налагат проекти като южен пАток, който не генерира нищо за България. От това да ти пишат законите и да ти оставят празно място да се подпишеш само, както ГАЗПРОМ писа проектът за южен пАток няма по-жалко и колониално поведение! Оставка :)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”