Milkoy написа:Нека си има всякакви хора и всякави мнение, нека да си спорим, да разсъждаваме, да си дискутираме. Нали за това е форум. Смешно ми е, като някой почне да гони друг. Имаше един пич, peter forsberg, приятно се общуваше с него, жалко, че го няма вече. По едно време пък искаха някои пичове да гонят тренера, че без него половината колорит на форума ще изчезне. И отделно от това, си ги чатка нещата, както и други пичове тука. Та идеята ми е, да се палим, ама да не се вкарваме толкова насериозно. Иначе за критиците на Роджърс мога да кажа, че никой, който има бегла представа от футбол, не може да теърди, че видиш ли, Суарес и Стъридж сами решили да влязат във форма и Брендън им пречи. Треньорът има фундаментална заслуга за спадовете и върховете в представянията на футболистите. Знам, че и Джони го разбира това, просто му е гадно, че не излезе прав за Роджърс. Прогнозата ти за борба за оцеляване е достатъчна причина да се извиниш задочно на Брендън Роджърс за недоверието, както един по-достоен пич, англичанин го направи. Вместо това ти го обвиняваш, че не е свършил първи, а втори и го използваш като довод срещу тренера. Това не е просто нелепо, това е парадоксално. С този бюджет. Това е все едно да отидем за риба, с много гадна въдица, в кофти водоем, аз да ти кажа, че ще извадя десет кила риба, ти да ми кажеш, че и едно рибе няма да клъвне, накрая да извадя девет кила и половина и ти ми викаш, "Къде са ти дестетте кила, бе пич, нали каза десет."
съгласен съм,че има вина за доброто представяне на отбора тоя сезон,наистина прогнозирах 6-7 място и не очаквах толкова силни игри.но....директно си го обвинявам за четири мача-1.срещу сотон домакин,когато излезе със четирима централни отзад и паднахме 2.със вила пак в къщи,когато излезе със два халфа и четирима напред и едвам взехме хикса 3.със челси домакин,когато целия свят знаеше,че мангала ще се затвори и ще го дебне и той се подведе(грешката на джерард нямаше да е фатална,ако не беше ПОСЛЕДЕН във 47-мата минута)къде бяха централните защитници в края на полувремето,когато равния мач ни устройваше??? 4.мача и излагацията срещу палас,когато стана 3-1,трябваше да си затвори мача със две смени и всичко да свърши.няма безгрешни хора,но беше длъжен да стане шампион,при така стеклите се обстоятелства и развитието на първенството! това е от мен,кой каквото иска да си мисли.