Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 05 юни 2014 01:54

Milkoy написа:Нека си има всякакви хора и всякави мнение, нека да си спорим, да разсъждаваме, да си дискутираме. Нали за това е форум. Смешно ми е, като някой почне да гони друг. Имаше един пич, peter forsberg, приятно се общуваше с него, жалко, че го няма вече. По едно време пък искаха някои пичове да гонят тренера, че без него половината колорит на форума ще изчезне. И отделно от това, си ги чатка нещата, както и други пичове тука. Та идеята ми е, да се палим, ама да не се вкарваме толкова насериозно. Иначе за критиците на Роджърс мога да кажа, че никой, който има бегла представа от футбол, не може да теърди, че видиш ли, Суарес и Стъридж сами решили да влязат във форма и Брендън им пречи. Треньорът има фундаментална заслуга за спадовете и върховете в представянията на футболистите. Знам, че и Джони го разбира това, просто му е гадно, че не излезе прав за Роджърс. Прогнозата ти за борба за оцеляване е достатъчна причина да се извиниш задочно на Брендън Роджърс за недоверието, както един по-достоен пич, англичанин го направи. Вместо това ти го обвиняваш, че не е свършил първи, а втори и го използваш като довод срещу тренера. Това не е просто нелепо, това е парадоксално. С този бюджет. Това е все едно да отидем за риба, с много гадна въдица, в кофти водоем, аз да ти кажа, че ще извадя десет кила риба, ти да ми кажеш, че и едно рибе няма да клъвне, накрая да извадя девет кила и половина и ти ми викаш, "Къде са ти дестетте кила, бе пич, нали каза десет."

съгласен съм,че има вина за доброто представяне на отбора тоя сезон,наистина прогнозирах 6-7 място и не очаквах толкова силни игри.но....директно си го обвинявам за четири мача-1.срещу сотон домакин,когато излезе със четирима централни отзад и паднахме 2.със вила пак в къщи,когато излезе със два халфа и четирима напред и едвам взехме хикса 3.със челси домакин,когато целия свят знаеше,че мангала ще се затвори и ще го дебне и той се подведе(грешката на джерард нямаше да е фатална,ако не беше ПОСЛЕДЕН във 47-мата минута)къде бяха централните защитници в края на полувремето,когато равния мач ни устройваше??? 4.мача и излагацията срещу палас,когато стана 3-1,трябваше да си затвори мача със две смени и всичко да свърши.няма безгрешни хора,но беше длъжен да стане шампион,при така стеклите се обстоятелства и развитието на първенството! това е от мен,кой каквото иска да си мисли.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 05 юни 2014 04:19

Морено е класа! Има ли някакво развитие с трансфера? :?
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 юни 2014 04:55

[offtopic]
Milkoy написа: Имаше един пич, приятно се общуваше с него, жалко, че го няма вече. По едно време пък искаха някои пичове да гонят тренера, че без него половината колорит на форума ще изчезне. И отделно от това, си ги чатка нещата.

:lol: :lol: :lol: Съгласен съм. Голямата уста се е изчаткал - ама тотално! Всяко домакинсттво - "1" всяко гостуване е "2"... (то да беше само това де... бял кахър щеше да е!) Ти да видиш, прогнози ама прогнози... и купени мачове тук-таме. Този сезон се продадохме един-два пъти, но това е без значение! Арсенал - шампион, Йозил - бог, втория полусезон - тишина!! :oops: Която обаче беше нарушена от пукота на бутилките с шампанско...Абе определено разбира от ВСИЧКО!!! Три години все познава, пък другите (ама до последния) все нищо не разбират! Защо не е на мястото на Моу е загадка, а защо не е спечелил пукнат лев от bet-a направо Мистерия!!! :lol: :lol: :lol: Интелигентните хора с който е "приятно да се общува", като ония "пич" за това и ще ги търсите...

"Това че много хора вярват в една глупост, не я прави по-малко глупост,а по-широко разпространена."[/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 юни 2014 06:49

Новини,че може и да се откажем от Лалана,ако Саутхямптън продължават да държът на 30мил и ще се насочим към Лазар Маркович от Бенфика.

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 05 юни 2014 08:49

Liverpool_EC написа:Новини,че може и да се откажем от Лалана,ако Саутхямптън продължават да държът на 30мил и ще се насочим към Лазар Маркович от Бенфика.

Както се пееше в една песен - дано , дано , дано.......

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юни 2014 08:52

Milkoy написа:Нека си има всякакви хора и всякави мнение, нека да си спорим, да разсъждаваме, да си дискутираме. Нали за това е форум. Смешно ми е, като някой почне да гони друг. Имаше един пич, peter forsberg, приятно се общуваше с него, жалко, че го няма вече. По едно време пък искаха някои пичове да гонят тренера, че без него половината колорит на форума ще изчезне. И отделно от това, си ги чатка нещата, както и други пичове тука. Та идеята ми е, да се палим, ама да не се вкарваме толкова насериозно. Иначе за критиците на Роджърс мога да кажа, че никой, който има бегла представа от футбол, не може да теърди, че видиш ли, Суарес и Стъридж сами решили да влязат във форма и Брендън им пречи. Треньорът има фундаментална заслуга за спадовете и върховете в представянията на футболистите. Знам, че и Джони го разбира това, просто му е гадно, че не излезе прав за Роджърс. Прогнозата ти за борба за оцеляване е достатъчна причина да се извиниш задочно на Брендън Роджърс за недоверието, както един по-достоен пич, англичанин го направи. Вместо това ти го обвиняваш, че не е свършил първи, а втори и го използваш като довод срещу тренера. Това не е просто нелепо, това е парадоксално. С този бюджет. Това е все едно да отидем за риба, с много гадна въдица, в кофти водоем, аз да ти кажа, че ще извадя десет кила риба, ти да ми кажеш, че и едно рибе няма да клъвне, накрая да извадя девет кила и половина и ти ми викаш, "Къде са ти дестетте кила, бе пич, нали каза десет."

Koй ? Петърчо ? хахаха Ония философ ,дето счупи тъпомера към хиляда пъти ли ? А нее ,моля ти се ,не ми разваляй мнението за теб ,тъкмо те похвалих :)
Ся ,не ме ебе общо взето ,какво ти е мнението за мен ,ако ми следиш мисълта ,прекрасно ще знаеш ,че анализи от непознати личности за моята особа са ми през оная работа . Аз ти казах ,на мен ми е кеф да си пиша предимно с хора ,които могат да играят футбол и играят футбол всеки ден или през ден ,както аз правя ...това ми е достатъчно .Само като вида някой ,който използва повече футболни термини ,това означава ,че е от моята кръвна група . Не ме кефят феновете ,които не са пипали топка през живота си и спорят за футбол .Това е смешно и жалко . Разбра ли ме ся ,защо не мога да ги дишам повечето дървени философчета ?
За това на някои индивиди им препоръчвам да сменят форумчето. Просто са пълен смях .Как може да не те дразнят подобни смехории ?
И най ми е смешно ,като чуя някоя глупост по диемката ,после да вляза в някое форумче и да го вида същото и да се повтаря и потретва от всеки . Ужас . Това са хора без собствено мнение . Има и такива с мнения .Ок ,аз искам всеки да има мнение . Но когато това мнение чупи тъпомера ,като това на господин-смях ,няма как да не го наритам .Да се маха ,има сумати смешни форумчета ,които не са в час с действителноста ,да ходи там при малоумниците ,философите и сектантите .
Има и такива мнения ,разбира се ,които не съвпадат с моето ,но не ме дразнят и не реагирам по никакъв начин. Защото се вижда ,че момчетата се опитват да мислят .Уважам такива мнения .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 05 юни 2014 11:30

Джонка, логиката когато натискахме при 0-0 беше същата когато Сити играха последния си мач с УХ, когато и 0-0 ги устройваше, още повече че при нас имаше още 2 мача, в който не се знаеше дали ще успеем да победим. Когато някой отбор се е затворил ти толкова дълбоко трябва да го натискаш, а не и ти да се затвориш нали така?! Колкото до мача със Сотон всеки треньор прави експерименти къде повече къде по-малко. БР си взе поука мача и продължихме да мачкаме през остатъка от сезона на наш терен. Според мен е малко нагло 10 кръга преди края на сезона да пишеш SUPPORT AND BELIEVE, да прогнозираш че няма да успеем да влезем в 4ката преди началото на сезона, да сме най-актрактивния и симпатичен отбор на неутралния зрител и след края на сезона да започнеш да храниш БР. I still SUPPORT AND BELIEVE what about you?

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 юни 2014 11:40

nev3rm1nd написа:Джонка, логиката когато натискахме при 0-0 беше същата когато Сити играха последния си мач с УХ, когато и 0-0 ги устройваше, още повече че при нас имаше още 2 мача, в който не се знаеше дали ще успеем да победим. Когато някой отбор се е затворил ти толкова дълбоко трябва да го натискаш, а не и ти да се затвориш нали така?! Колкото до мача със Сотон всеки треньор прави експерименти къде повече къде по-малко. БР си взе поука мача и продължихме да мачкаме през остатъка от сезона на наш терен. Според мен е малко нагло 10 кръга преди края на сезона да пишеш SUPPORT AND BELIEVE, да прогнозираш че няма да успеем да влезем в 4ката преди началото на сезона, да сме най-актрактивния и симпатичен отбор на неутралния зрител и след края на сезона да започнеш да храниш БР. I still SUPPORT AND BELIEVE what about you?

не съм казал да се затваряме,а да я разиграваме,защото беше в края на полувремето и 0-0 ни устройваше.след почивката можеше пак да ги натиснем и ако не бяхме вкарали,да си я цъкаме за 0-0.той жозето нямаше нищо против тоя резултат.експерименти правеше и със вила,когато остави лукас и алън пейки и излезе със данчо и стиви в средата,а ония ни взеха центъра и поведоха 2-0.после се сети да пусне лукас,заздравихме центъра и изравнихме,даже и се контузи тогава лукас и беше заменен със алън.това доказва,че е видял грешката си и е решил да я поправи,но беше късно.загубихме тогава 2 ценни точки.шампиона сити,като домакин падна от челси и направи хикс със съндърланд,ние паднахме от челси и хикс със вила-дотук издънките като домакин са 1 към 1.но...загубата от сотон и експериментите на спеца,ни костваха титлата.SUPPORT AND BELIEVE винаги,но за мен тоя човечец не е подходящия мениджър за нас.това си е мое мнение и никой не натоварвам с него и изпреварвам въпроса-не искам рафата,а някое голямо име да е начело,а големи имена имаше предостатъчно тогава.както и да е,не ми се спори.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 юни 2014 12:37

Нямам абсолютно никакви наблюдения относно Лазар Маркович, но съм чувал, че е един от най-обещаващите футболисти в Европа. Между другото, с подобни спорове и кавги нищо няма да постигнете. Най-много да се върнете пак по времето на Бенитес и Краля. :mrgreen:

Наистина, аз също очаквах малко по-класна селекция, но пък като гледам - играчите, с които ни свързват са само обещаващи и определено биха ни помогнали през новата кампания. Да бъдем свързвани с 30-милионни класни футболисти, каквито са Санчес, Фабрегас, Лалана - това си е привилегия за клуба да се върне там, където му е мястото.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 юни 2014 12:42

От Експрес казват, че наще имат намерение да се възползват от забавянето на Арсенал и да направят оферта от 7 милиона паунда за Ауриер, като агента му е казал, че няма договорка с Арсенал и, че се водят разговори с друг клуб от ВЛ.

Слухове от Мейл, че Тотнъм са орправили оферта от 14 милиона паунда и Солдадо под наем за Морено.

Също така според Билд, днес ще бъде обявен трансфера на Кан.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”