ЦСКА взе лиценз за Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: ЦСКА взе лиценз за Европа!

Мнениеот memnto » 02 юни 2014 13:03

Tommi написа:
memnto написа:
11/08/07 Toulouse 1 - 0 Olympique Lyonnais
15/09/07 Olympique Mars. 1 - 2 Toulouse

11 август определено не е предната седмица.

Никъде и не съм казал, че е предишната седмица. ;) Maчовете от УЕФА са се играли на 20/09 и 04/10.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2014 13:05

Tommi написа:
memnto написа:

Да, а 2 месеца по-късно Тулуза излиза срещу ЦСКА с петия си отбор. Нали така?
Не, че има нещо общо с темата, но да ти припомням ли какви дитирамби бяха когато отстранихте Петржалка, които, обаче, след фурора от есента, наистина бяха продали през зимата 10 от титулярите си, точно преди мача с вас.
В крайна сметка не виждам на какво от горе точно левскар ще се присмива на ЦСКА за провали в ЕКТ...Вместо да замълчите во веки по тая тема, вие все ще намерите повод да си демонстрирате късоата памет...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 13:06

memnto написа:
Tommi написа:
memnto написа:

Никъде и не съм казал, че е предишната седмица. ;) Maчовете от УЕФА са се играли на 20/09 и 04/10.

Коментирахме, че Тулуза не е била Лион предната седмица.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юни 2014 13:09

Не, 1 месец преди това е, и 5 дни преди това бие Марсилия. И след това разформироват състава след двете грандиозни победи и излизат с младежите, които ние не можем да бием. :shock: Слабаци. :|

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 13:14

vaskonti написа:
Tommi написа:
memnto написа:

Да, а 2 месеца по-късно Тулуза излиза срещу ЦСКА с петия си отбор. Нали така?
Не, че има нещо общо с темата, но да ти припомням ли какви дитирамби бяха когато отстранихте Петржалка, които, обаче, след фурора от есента, наистина бяха продали през зимата 10 от титулярите си, точно преди мача с вас.
В крайна сметка не виждам на какво от горе точно левскар ще се присмива на ЦСКА за провали в ЕКТ...Вместо да замълчите во веки по тая тема, вие все ще намерите повод да си демонстрирате късоата памет...

Не е ли по-лесно просто да признаеш, че си сгрешил, отколкото да увърташ?
Да ти припомням ли какво казах на Удоджи преди малко? За нас не е важно, че сме били Петражалка или Удинезе, или който искаш, а е важно, че сме се класирали за следващия кръг.
И както вече писах, всички наши отпадания, взети заедно, не са толкова голям евроидиотизъм, колкото на жребий да не ти напишат името, а N3.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2014 13:19

За теб конкретно може и да няма значение съперникът, но не говори от името на всички, защото съм убеден, че за много левскари (вероятно дори за повечето) не е едно и също дали елиминираш Сиони или Удинезе и дали отпадаш от Шалке или от Иртиш. А да сравняваш спортно-техническа издънка с управленска такава най-малкото е некоректно. На първо място е особено тъпо да си мерим провалите... :|
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 13:32

Udoji90 написа:За теб конкретно може и да няма значение съперникът, но не говори от името на всички, защото съм убеден, че за много хора (вероятно дори за повечето) не е едно и също дали елиминираш Сиони или Удинезе и дали отпадаш от Шалке или от Иртиш. А да сравняваш спортно-техническа издънка с управленска такава най-малкото е некоректно. На първо място е особено тъпо да си мерим провалите... :|

Мога да ти гарантирам, че при европохода ни почти всички фенове са се радвали, че влязохме в групите, че излязохме от групите, че отидохме на 1/8 финал, 1/4 финал и т.н, а не само по себе си на победите над Оксер, Марсилия, Артмедия, Удинезе. Например равенството срещу Шалке едва-ли е топлело някой левскар при положение, че приказката свърши. Изключение е може би победата над Барселона, защото тогава времената са били други.
Некоректното е да делиш издънките по някакви критерии. Както ти ги делиш на управленски и спортно-технически, така а аз мога да ги разделя на индивидуални и колективни примерно и да кажа, че срещу Иртиш не се е издънил Левски, а еди-кой си футболист, защото не е вкарал еди-кое си положение. Става малко носене на вода от 10 кладенеца - Титан са виновни, не се е издънил ЦСКА.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2014 13:35

OK, всеки си има право на мнение. Аз продължавам да смятам, че за много хора конкретните съперници имат значение. И то не само съперниците на собствения им тим, а и тези на най-големия им съперник, иначе нямаше да ги има тези непрекъснати внушения, че Тулуза или Торпедо е слаб отбор, отпадането от който е срамно, че Монако са играли с резервите срещу нас, защото се били класирали (абсолютна лъжа), че Ливърпул едва ли не и те са били с третия отбор и т.н.
Относно разделянето на издънките ОК, може би си прав, но поради различния им характер е доста субективно да се каже чии са по-големи и по какъв критерий. Но и както казах, никога не съм обичал да сравнявам провалите на отборите. Най-малкото провалите на отборите, които не харесвам, аз не ги приемам като успех - на първо място за мен си остават постиженията на отборите, които харесвам (и мисля, че така трябва да е при всеки, но опитът е показал дурго).
Последна промяна от Udoji90 на 02 юни 2014 13:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 13:42

Udoji90 написа:OK, всеки си има право на мнение. Аз продължавам да смятам, че за много хора конкретните съперници имат значение. И то не само съперниците на собствения им тим, а и тези на най-големия им съперник, иначе нямаше да ги има тези внушения, че Тулуза е слаб отбор, отпадането от който е срамно.

Внушенията са само от страна на противниковия лагер. При нашия европоход, едните си били разпродали състава, други искали да се концентрират в първенството, трети играели служебно, четвърти не знам какво.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2014 13:44

Това не го отричам - то е ясно, че го има и в двете посоки. Аз не обичам да внушавам разни неверни неща около мачовете на "Левски", съответно ме дразни това да се прави по адрес на ЦСКА. Това е и основната причина да влизам в такива спорове.

Върни се в “ЦСКА”