Tommi написа:memnto написа:11/08/07 Toulouse 1 - 0 Olympique Lyonnais
15/09/07 Olympique Mars. 1 - 2 Toulouse
11 август определено не е предната седмица.
Никъде и не съм казал, че е предишната седмица.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Tommi написа:memnto написа:11/08/07 Toulouse 1 - 0 Olympique Lyonnais
Никъде и не съм казал, че е предишната седмица.Maчовете от УЕФА са се играли на 20/09 и 04/10.
vaskonti написа:Tommi написа:memnto написа:11/08/07 Toulouse 1 - 0 Olympique Lyonnais
Да, а 2 месеца по-късно Тулуза излиза срещу ЦСКА с петия си отбор. Нали така?
Не, че има нещо общо с темата, но да ти припомням ли какви дитирамби бяха когато отстранихте Петржалка, които, обаче, след фурора от есента, наистина бяха продали през зимата 10 от титулярите си, точно преди мача с вас.
В крайна сметка не виждам на какво от горе точно левскар ще се присмива на ЦСКА за провали в ЕКТ...Вместо да замълчите во веки по тая тема, вие все ще намерите повод да си демонстрирате късоата памет...
Udoji90 написа:За теб конкретно може и да няма значение съперникът, но не говори от името на всички, защото съм убеден, че за много хора (вероятно дори за повечето) не е едно и също дали елиминираш Сиони или Удинезе и дали отпадаш от Шалке или от Иртиш. А да сравняваш спортно-техническа издънка с управленска такава най-малкото е некоректно. На първо място е особено тъпо да си мерим провалите...
Udoji90 написа:OK, всеки си има право на мнение. Аз продължавам да смятам, че за много хора конкретните съперници имат значение. И то не само съперниците на собствения им тим, а и тези на най-големия им съперник, иначе нямаше да ги има тези внушения, че Тулуза е слаб отбор, отпадането от който е срамно.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта