В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Срещу Малта в безсмислена контрола, головете се вкарват във важните мачове, да ти подадат на празна врата за рекорда срещу Малта не е никакво геройство, не му знам втория гол, но първия си беше пародия, а последния гол на Христо Бонев е срещу Аржентина...ако ще задминаваш рекорд на такъв велик български футболист го направи срещу отбори като Италия, а не на празна врата оставен гол от Домовчийски за него и то срещу Малта в контрола, каквото и да си говорим Бербатов му е много рано да се сравнява с Христо Бонев, когато започне да вкарва във важни мачове срещу грандовете, а не в контроли срещу анонимници тогава може да го сравним с Христо Бонев по голове за националния отбор
Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- lionel_messi
- Контакти:
ros написа:Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате
Е какво, напълно си е прав San-Jose..точно така е!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/
-
- Контакти:
От Локо съм,но безпристратно казвам,че това,което правеше Бонев е несравнимо...България не е имала никога такъв халф като него.!Пак повтарям халф!Ако по онова време можеше да излиза от страната сигурно сега щеше да бъде част от световната футболна история...
Добре. Дайте едно смислено предложение какво да правим от днес нататък?
Приемам оферти... Аз предложих - да му изтриете 30 от головете. Харесва ли ви?
Приемам оферти... Аз предложих - да му изтриете 30 от головете. Харесва ли ви?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате
Да не му ги трият, но да ги вкарва във важните мачове, а не в контроли с Малта или в мачове без значние като този срещу Грузия
_RoKi_ написа:Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/
Еее напълно съм съгласен с теб, КОЛЕГА !!!! Евала ти правя !!! Наистина - той няма 1 важен гол в последните 5 години, вие ми говорите как намушил на грузия 3 гола ( със Б състава ) и на Малта в някакво училищно игрище 2 гола...Абе много ме е яд как всички го защитават - " лелее малее Бербата вкара 2 на Малтаа,олеее страшилището Бербатов надупчи грузияя " А срещу Ейре?? А Италия ??? А Кипър???? А холандия ?? А Румъния ???? Аххх ,колко жалко е да си заблуден

А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- supershampion2004
aloha^guy написа:А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!
Това е истината !!!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

Сравнявате Бонев с Бербатов
Сравнявате Стоичков с Гунди
Сравнявате А с Б
И какво очаквате? И какво постигате? Успокоявате ли се по някакъв начин? Не ви ли е жал от опитите ви да умаловажите всеки успех на българин?
Не мога да ви разбера, а и не желая...
И се надявам Валери Домовчийски да се пребори и да си заслужи мястото в титулярния състав на националния отбор и да подобри рекорда на Бербатов , ако ще и мач с Лихтенщайн.
А ако ви успокоява злобата, омразата и завистта - наслаждавайте се на чувството. Ще е мнооого дълго
Сравнявате Стоичков с Гунди
Сравнявате А с Б
И какво очаквате? И какво постигате? Успокоявате ли се по някакъв начин? Не ви ли е жал от опитите ви да умаловажите всеки успех на българин?
Не мога да ви разбера, а и не желая...
И се надявам Валери Домовчийски да се пребори и да си заслужи мястото в титулярния състав на националния отбор и да подобри рекорда на Бербатов , ако ще и мач с Лихтенщайн.
А ако ви успокоява злобата, омразата и завистта - наслаждавайте се на чувството. Ще е мнооого дълго