В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Мнениеот San-Jose » 19 ное 2009 14:46

Срещу Малта в безсмислена контрола, головете се вкарват във важните мачове, да ти подадат на празна врата за рекорда срещу Малта не е никакво геройство, не му знам втория гол, но първия си беше пародия, а последния гол на Христо Бонев е срещу Аржентина...ако ще задминаваш рекорд на такъв велик български футболист го направи срещу отбори като Италия, а не на празна врата оставен гол от Домовчийски за него и то срещу Малта в контрола, каквото и да си говорим Бербатов му е много рано да се сравнява с Христо Бонев, когато започне да вкарва във важни мачове срещу грандовете, а не в контроли срещу анонимници тогава може да го сравним с Христо Бонев по голове за националния отбор

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?

Мнениеот ros » 19 ное 2009 14:49

Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 19 ное 2009 14:58

ros написа:Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате

Е какво, напълно си е прав San-Jose..точно така е!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 ное 2009 14:59

Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 19 ное 2009 15:02

От Локо съм,но безпристратно казвам,че това,което правеше Бонев е несравнимо...България не е имала никога такъв халф като него.!Пак повтарям халф!Ако по онова време можеше да излиза от страната сигурно сега щеше да бъде част от световната футболна история...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 15:03

Добре. Дайте едно смислено предложение какво да правим от днес нататък?
Приемам оферти... Аз предложих - да му изтриете 30 от головете. Харесва ли ви?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 19 ное 2009 15:03

ros написа:Не ви ли омръзна? АРЕ ВЗЕМЕТЕ ИЗТРИЙТЕ 30 ГОЛА НА БЕРБАТОВ белким мирясате

Да не му ги трият, но да ги вкарва във важните мачове, а не в контроли с Малта или в мачове без значние като този срещу Грузия

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 19 ное 2009 15:04

_RoKi_ написа:Срещу класата на тим като Малта,когато почне да вкара на отбори,поне от нашата черга,тогава ще твърдя обратното.Защото съм сигурен,че ако има контрола пак с клубен отбор,ще вкара не 2,а 8 гола/говоря за такъв клуб,който ще дойде с Г състава и да не и в никакъв случай някой от Г-8/

Еее напълно съм съгласен с теб, КОЛЕГА !!!! Евала ти правя !!! Наистина - той няма 1 важен гол в последните 5 години, вие ми говорите как намушил на грузия 3 гола ( със Б състава ) и на Малта в някакво училищно игрище 2 гола...Абе много ме е яд как всички го защитават - " лелее малее Бербата вкара 2 на Малтаа,олеее страшилището Бербатов надупчи грузияя " А срещу Ейре?? А Италия ??? А Кипър???? А холандия ?? А Румъния ???? Аххх ,колко жалко е да си заблуден :)
А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 19 ное 2009 15:07

aloha^guy написа:А ТОВА ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОНЕВ - и на малкия му пръст Барби не може да стъпи !!!!

Това е истината !!!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 15:15

Сравнявате Бонев с Бербатов
Сравнявате Стоичков с Гунди
Сравнявате А с Б
И какво очаквате? И какво постигате? Успокоявате ли се по някакъв начин? Не ви ли е жал от опитите ви да умаловажите всеки успех на българин?
Не мога да ви разбера, а и не желая...
И се надявам Валери Домовчийски да се пребори и да си заслужи мястото в титулярния състав на националния отбор и да подобри рекорда на Бербатов , ако ще и мач с Лихтенщайн.
А ако ви успокоява злобата, омразата и завистта - наслаждавайте се на чувството. Ще е мнооого дълго

Върни се в “Национален отбор”