Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2014 00:23

Ние за Шоу няма да наддаваме,а за Ловрен и Клайн нека ни надцакват...
Швайнщайгер струва поне 30 милиона и няма да напусне Байерн,дивотиите на Дейли Мейл са безкрайни.
Тия от един месец пишат,че Робен,Шоу,Ройс,Кавани и Кроос са ''done deal'' за Юнайтед.
Вероятността Швайни да напусне Байерн е голяма колкото вероятността Реал да ни дадат ДиМария,Коентаро,Иско + пари за Суарес,защото и такива новини не липсват. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 май 2014 00:38

HoUs4oOL написа:Ние за Шоу няма да наддаваме,а за Ловрен и Клайн нека ни надцакват...
Швайнщайгер струва поне 30 милиона и няма да напусне Байерн,дивотиите на Дейли Мейл са безкрайни.
Тия от един месец пишат,че Робен,Шоу,Ройс,Кавани и Кроос са ''done deal'' за Юнайтед.
Вероятността Швайни да напусне Байерн е голяма колкото вероятността Реал да ни дадат ДиМария,Коентаро,Иско + пари за Суарес,защото и такива новини не липсват. :mrgreen:

За Шоу и за германците си прав, за Клайн и Ловрен - не съм сигурен.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2014 00:49

Milkoy написа:За Шоу и за германците си прав, за Клайн и Ловрен - не съм сигурен.

За Клайн се говореше за 15 милиона ти искаш ли да го купим за толкова? :roll:
Ловрен бих се радвал да го вземем за около 8 милиона,но няма да стане тъй като ''светците'' го били взели за 8.5 и ще ни искат поне 12-15 и за него...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 май 2014 01:18

HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:За Шоу и за германците си прав, за Клайн и Ловрен - не съм сигурен.

Ловрен бих се радвал да го вземем за около 8 милиона,но няма да стане тъй като ''светците'' го били взели за 8.5 и ще ни искат поне 12-15 и за него...

Е, щом си им определил цените, какво мога да добавя. Аз искам да се купят играчи, които са по-добри от настоящите и ще надградят. Цените, както вече обясних, не са мой проблем. Ще се радваш на Ловрен за 8, но не и на Ловрен за 12? Направо си кажи, че не те кефи.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 май 2014 05:56

Milkoy нали се сещаш, че имаме определен летен бюджет? Ако дадем 30 милиона за Лалана и 20 за Ловрен нали се сещаш колко горе долу ще остане от бюджета на фона на бюджетите ни през миналите лета? Така че цената е от огромно значение в случая! Не я даваме ние да, ама защо трябва да се дадът 50 милиона за двама, които на практика струват по-малко от 30 милиона? Защо трябва да дадем 50 милиона и да си изхрачим по-голямата част от летния бюджет при положение, че имаме още належащи позиции?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 май 2014 08:07

Alonso_Massa написа:Milkoy нали се сещаш, че имаме определен летен бюджет? Ако дадем 30 милиона за Лалана и 20 за Ловрен нали се сещаш колко горе долу ще остане от бюджета на фона на бюджетите ни през миналите лета? Така че цената е от огромно значение в случая! Не я даваме ние да, ама защо трябва да се дадът 50 милиона за двама, които на практика струват по-малко от 30 милиона? Защо трябва да дадем 50 милиона и да си изхрачим по-голямата част от летния бюджет при положение, че имаме още належащи позиции?

Точно това смятах да напиша и аз, в отговор на Milkoy.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 май 2014 08:59

Southampton are demanding £30m for a player Liverpool have valued at £20m. (Guardian) ‪#‎Lallana‬ голямо драпане и напъване за лиляна...заформя се трансферна сага,подобна на мхитарян,вилиян и салах. :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 май 2014 09:32

Да, пичове, разбирам логиката ви. Обаче аз имах предвид друго. Тук става въпрос за купуване на титуляри. Поне така обеща Роджърс. Става въпрос не само за изгодна пропорция качества - цена, а за конкретни характеристики, които Брендън търси. Ще ви дам пример. За вас примерно 25 млн са много за Лалана, но примрено 30 млн са ок за Дракслер да кажем. Само че ние не знаем какво му е в главата на Роджърс. Вероятно за него качествата, които има Лалана са тези качества, които му трябват, в по голяма степен, отколкото тези на Дракслер. Не че Дракслер е лош играч, напротив, вероятно 30 млн е добра цена за него, стига да трябва точно той. Но трябва ли в този случай да се гони играч, който е по "на сметка" или такъв, какъвто е "необходим". Все пак четем, че Лална е първи избор на Роджърс в първия трансферен прозорец, в който имаме големия коз - ШЛ. А и не можем да знае колко точно е бюджета за трансфери. И още нещо , според мен не бива да прекаляване с трансферите, особено на офанзивни футболисти. В защитата е друга работа, но и там първо трябва да ае продава.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 28 май 2014 09:41

john barnes написа:Southampton are demanding £30m for a player Liverpool have valued at £20m. (Guardian) ‪#‎Lallana‬ голямо драпане и напъване за лиляна...заформя се трансферна сага,подобна на мхитарян,вилиян и салах. :) :) :)

Накрая евреите ще ни "надцакат" с 35 мил за Лалана, а ние ще подпишем с някоя испнска машинка за половината пари :twisted:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 май 2014 11:43

Milkoy написа:
HoUs4oOL написа:

Е, щом си им определил цените, какво мога да добавя. Аз искам да се купят играчи, които са по-добри от настоящите и ще надградят. Цените, както вече обясних, не са мой проблем. Ще се радваш на Ловрен за 8, но не и на Ловрен за 12? Направо си кажи, че не те кефи.

Абе остави го тоя малкия бе ,дето незнае още пикае ли му се ебе ли му се .Определил той ....слуша сигурно ония малоумници ,дървени философи,палячовци и сектанти от другите форуми и ги повтаря тук . Или некадърните и пристрастни диемаджии.
Малкия е доказал ,че няма собствено мнение . Всъщност това важи почти за всички . Тотално объркани момчета ,които слушат масовото грешно мнение по форумите и телевизия,попиват като гъби всичките глупости ...и ги пренасят тук .

А за бюджета ,аз отдавна казах ,че най вероятно ще е в рамките на 100млн . Треньора доказа ,че могат да му се доверят пари. Доказа,с 2рото място ,че е уникален треньор ,тактик,селекционер и психолог. Предстои участие в ШЛ .Така ,че този отбор ,трябва да задържи класните си играчи и да надгради ,за да се задържи в челото и другата година да гони отново титлата .И всъщност ,вече всяка година трябва да се гони титлата .Но не само на приказки ,както беше до скоро а с игра .А тя е на лице ,благодарение на Брендън .Собствениците прекрасно виждат и осъзнават това и няма как да не отпуснат средства ,за да се осъществят тия цели .
Спомена се в началото, че ще се закупят поне 3 класни имена ,които както казваш и ти да са гласени за титуляри .
Така ,че нека се придържаме към всичко това и да видим какво ще стане ..всичко останало е ала бала ..
Що се отнася до моето становище по въпроса за селекцията ,предполагам на всички е ясно ..Аз видях проблемни зони в процеса на сезона . И смятам ,че големите пари ,трябва да се вложат имено в тия зони .Ляв ,бек ,десен бек ,централен защитник и централен халф .Това е основното ,вземат ли се подходящите играчи за тия постове ,тоя отбор ще продължи да мачка и вече ще го прави по стабилно ,по уверено ,с много по малко допуснати голове .Атаката е ясна .Тя е унищожителна .Просто трябва да се запази .А ТЯ ЩЕ СЕ ЗАПАЗИ .Ся ,ясно е че всеки ден различни мастити личности ,ще искат най добрите ни играчи и особено моя човек Суарес ,но ще си останат само с исканията .Имам много аргументи ,за да твърдя това .
Ето и едно слухче : http://www.cheshire-today.co.uk/26973/?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”